Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezkijez

    csendes tag

    Sziasztok,

    lassan 4 éve egy HP Probook 430 G2-t használok és szeretném felmérni a lehetőségeimet, ugyanis egy frissítést fontolgatok. Elégedett vagyok a jelenlegi Probook laptopommal, de egyre inkább érzem, hogy kevés a 4 giga memória, lassabb, mint kívánnám, és bevallom keveslem a 1366x768 felbontást is.

    Így hát szeretném kérni javaslataitokat, hogy indokolt esetben maximum 500e forintig milyen új notebookot vehetnék. Irodai felhasználásra szeretném, többnyire memóriaigényes feladatokkal (webfejlesztés). Valami Linux disztrót tennék rá, így feleslegesen nem fizetnék Windowsért, egyáltalán nem szándékozom játszani rajta. Méretben maradnék 13.3"-nál (előny a kompakt), legalább Full HD felbontással, 256GB SSD már elég lehet. Nem vagyok tisztában azzal, hogy a mai integrált GPU-k mire képesek, de szeretném, hogy képes legyen egy 4k külső kijelzőt meghajtani - ha jól tudom, ehhez HDMI 2.0/DisplayPort/ThunderBolt szükséges.

    Elvárásom, hogy az összeszerelés és anyaghasználat minősége miatt megbízható és hosszútávon használható legyen. Előre is köszönöm a javaslatokat.

Új hozzászólás Aktív témák