Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Peter

őstag

válasz hallador #137350 üzenetére

Sok dologgal egyetértek amit írsz, de remélem hogy a drága gépek nem csak azért ennyire drágák amiket írsz, mert az igen kicsi szegmenst érint. Pl. ha nekem lenne valami problémám, akkor az utolsó szempont hogy kijönnek vagy sem.
    Másrészt illetően, én még nem hallottam olyan márkáról amit egységesen dicsérnek.
    Nekem például van egy "nyeklő-nyakló" asusom is, ami leginkább csak letöltésre és háttértárnak van a lakásban. Évi 2-3 hetet leszámítva folyamatosan dolgozik 8 éve (24/24-ben), pedig még egy karbantartást sem kapott soha.
    A másik asusom viszont elég hamar alaplap hibás lett, viszont 5 napot töltött szervizben és teljesen új gépet kaptam.
    Szóval vannak pozitív tapasztalatok is, sőt szerintem azok vannak többen, csak azokkal kevesebbet találkozunk.
    Mellesleg az olcsó lenovo is bárhonnan elviszi a garanciás gépet és a két évre ott is rávehetsz még 2 évet, persze nem 5 év, de legalább 4.

Persze én is azt mondom, hogy az általad írt eshetőségeket tudomásul véve vásároljon mindenki gépet, ha felmérte hogy neki megéri ezekkel számolni vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák