Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • november

    tag

    Sziasztok!

    Hosszas olvasás és itteni tagok ajánlása alapján kinéztem magamnak a Fujitsu Lifebook A557-t. De lenne még pár kérdésem.
    1. Vannak olyan boltok ahol az általam kiszemelt típust más megnevezéssel forgalmazzák, de konfiguráció ugyan az. Viszont árban van eltérés. Mi a különbség a VFY:A5570M45BOHU és az LFBKA557-9 megnevezés között?
    2. Ha az ssd-s modellt venném meg mire számítsak? Milyen minőségű meghajtót szoktak a gyártok ezekbe a gépekbe rakni? Vagy inkább használjam a saját 120 Gb-os Samsung 750 evo-mat?
    3. Érdemes lenne-e inkább választani az op rendszer nélküli változatot és aztán venni egy dobozos home verziót? Mert ahogy számoltam ha utóbbi mellet döntenék akkor árban pont ott lennék mintha készhez kapnám hozzá. Igaz az nem lenne pro verzió.
    4.Figyelembe véve a tervezett elévülést és az adott szérián belül is változó gyártási minőséget szerintetek 5 évet érdemes várni ettől a notitól? Vagy túl naiv vagyok? :D
    5. Mik a tapasztalatok gariztatás és szerviz szempontjából? Megbízható a Fujitsu? Egyáltalán van Magyarországon hivatalos szervize?
    6. Melyik budapesti boltokat ajánlanátok ahol érdemes megvenni? Tudom itt Tikakukac kolléga kifejtette hogy ez erősen szubjektív dolog. Meg ott van az árukereső is erre. De mégis. Olyasmire gondolok ahol biztos eredeti, új gépet adnak és segítőkészek az eladók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák