Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz tKb. #130958 üzenetére

    Név, cím, mobilszám priviben megy ha kell aztán rendezd el a kételyeket magaddal :B Vagy ha jársz Tokaj-Rakamaz fele akkor ugorj be hozzá, baromi jó pálinkájuk van, a bort az hanyagolnám :N

    Most olyan dolgokról vitatkozni teljesen felesleges, amihez pont annyi rálátásod van, mint nekem az atomreaktor építésre ;) Azért meg hadd ne készítsek már interjúkat a tulajokkal, mert neked nem tetszik, hogy bizony a zsanérbefeszüléses törések bizonyos kategóriában és kifejezetten 1-1 márkánál szeretnek kijönni. Kapj össze 4-5 szervizest, dobj fel típuskódokat és nézd a reakciókat. Ha azonos időben röhög fel mindenki és kapja el az arcukat a citromba haraptam érzés, akkor tudhatod, hogy az bizony hozott a konyhára egy keveset.

    Ha ballagási és szülinapos pénzből akarsz gépet venni akkor mérlegeld, hogyan és mire lesz szükséged és ne verd el a sok casht feleslegesen. Ha csapatós helyre mész, akkor gémer gépet ne vegyél, mert ha hajlamos vagy elcsábulni, akkor az egyetem ki lesz offolva, ha pedig tanulsz akkor használni nem lesz időd. Ezt sem kell elhinni, de úgyis elmondják mentorok-seniorok és tankörvezetők, hogy sajnos így van.

    Ha laternatíva nem nagyon van, vagy csak 1 gépre illik a leírásod, akkor érdemes elgondolkozni, hogy vagy piszok szerencséd van vagy a többi brand nem érti a piacot.

    Jah és igen. Ugyanezen keresztül mentem én is. Pontosan ugyanígy. Én sem hittem el amúgy semmit, szóval ez szerintem korból jön vagy dacból :K

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák