- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz KubanitoS #127869 üzenetére
Köszönöm Az összefoglalót pótolom ezennel
De előtte: tudom a radium kétes értekű, de a pénz sajnos nagy úr. Az y50 vinné a primet ennyiért amúgy, csak picit fázom az 1 év garanciától, szerintem újonnan az érne 280 at is, és nem tudom mitől adjak 180 ért. Ugyan azt állitjak, csak 8-10 üzemóra van benne és kiallitva volt párszor, de honnan tudnam ellenőrizni hogy igaz-e ez vagy kamuznak ?És akkor az összefoglaló :
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-1,5 héten belül, sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban? max 250 ezer.
(3) Felhasználás? minden, irodai munkától filmezésen és photoshopon át játék is
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Főleg stratégia, esetleg némi witcher 3 vagy Skyrim
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nem hat meg de 14 es legyen minimum
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen használnám
(7) Operációs rendszer? Teljesen mindegy, majd én felteszem rá a win 8 at
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Megfelel a HDD is, majd ha lesz + pénz bővitem SSD vel
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is szóbajöhet, ha van rá valamennyi garancia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
- DELL Latitude E5250 12.5" (Intel i3 2x2.1GHz / 8GB / 128GB / Intel HD Graphics 5500 - Használt!
- Lenovo ThinkPad T495 14.1" 256GB SSD, AMD Ryzen 5 Pro 3500U, AMD Radeon Vega 8 - Használt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest