Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • doser0717

    aktív tag

    válasz spyduck #33282 üzenetére

    Ha gondolod dobok fel pár fényképet a billentyűzetről, akár makro-val jó közelről, hogy lásd: ez bizony Magyar billentyűzetes és nem matricás vagy szitázott, hanem gyári... ;)

    Lehet kapni, csak nem úgy hogy bemész a 'hülyeazértnemvagyok' boltba és leveszed a polcról, mert:
    1.: ez nem annyiba kerül, hogy tartsanak belőle a készleten
    2.: ennek akkora konfigurálhatósága van, hogy csak megrendelésre készítik éppen azért, hogy maximálisan a vevő igényeihez legyen kialakítva a belseje.

    Persze berendelhetnének ebből is üzletek 5db gépet az alaptól a fullosig átmenetben, de akkor az az 5 gép lenne 3-4MFt (áfásan) és lehet addig állna benne a pénze, hogy annyi idő alatt Isten tudja mennyi Lenovo-t megforgatna belőle.
    Meg ugye ez olyan modell, amiről pl. 6 hónappal ez előtt én sem hallottam. Pedig Dell. Pedig a GPU alkalmas a hardcore játékokra. De nincs annyira szem előtt, mert 99%, hogy jelenleg a Tom1939 gépe és az enyém az ami átlag felhasználói kézben van, a többi vélhetően céges. (abból is az a kategória, hogy Oranos mondta, hogy pl. a Győri Audi igazgatójának meg helyetteseinek van ilyen céges gépe)
    Azok meg nem itt kérnek tanácsot gép vásárlásra! :DDD

    Ha nem árulnák hivatalosan Magyarországon, akkor nem lenne ilyen hivatalos bemutató oldala a dell.com-on, Magyar nyelven! ;) "Ha meg szeretné rendelni, forduljon a helyi Dell-forgalmazóhoz
    A kiválasztott termék nem vásárolható meg online. A vásárlással kapcsolatban forduljon az értékesítési képviselőhöz"

    [ Szerkesztve ]

    i20N, Surriento, GBS 57

Aktív témák