Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • apuc

    őstag

    válasz cigam #47985 üzenetére

    Nem igazán-illetve az adott vevőnek itt és most igen, de hosszú távon nem érdemes, mert a saját "jövőnket" nyírjuk ki.Pont azért mert több mint 10 éve multi(k)nál értékesítőként dolgozom egy-smást én is tudok róluk, és hidd el a legjobb emberek ott (is) az árúfeltöltők meg a sofőrök..
    A baj az a nagy csóróság, senkinek nincsenek tartalékai, így nem működik a "nemzeti összefogás" vagy mi a fene..
    Utalok arra amit egy előző hozzászólásomban már leíírtam, hogy a kis üzleteknek kellene összefogni- de akkor tutira a GVH-al találnák szembe magukat kartelgyanusítottként.
    Olyan gyönyörűen ki van ez is találva mint a "gazdasági válság" aminek csakis egyetlen rétege van akik hasznot realizáltak, ezek a bankok és a nagy multik- hiszen ha egyre kevesebb pénzük van az embereknek azt a keveset inkábbb multinál fogja elkölteni, pl.0%-os hitellel megtámogatva..
    Ha én/Te nem így vásárolunk, a többiekkel szemben "versenyhátrányba"kerülünk, mert nominálisan drágábban veszünk.
    De egy kiutat azért látok, ez pedíg a kiszolgálás, a hozzáadott érték.
    Ha engem a kis üzlet úgy szolgál ki ahogy a multi nem, akkor ott veszem meg a cuccost- bár ilyen IGAZÁN profi értékesítővel én még IT vonalon nem találkoztam. :(
    Bár a notebookstore-osok és az usa-sok akik itt is fel-fel bukkannak jól nyomják, de nem eléggé! :K
    Majdnem a körúti notebookstore-ban vettem pár hete notit, ha kicsit jobb sales-es a fickó nem máshol veszem meg a lapost, csak egy Win7 kellett volna a gépre.. ;]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák