- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
cass
aktív tag
Jó akkor elfelejtem a crysis-t meg a nagyobb game-kat... Akkor az lenne a kérdésem, hogy ilyen notebook-ot mennyiért találok használtan?
Képernyője: 14 felett
Filmet tudja rajta nézni
Az ilyen régebbi game-k menjenek rajta: Most wanted, vice city
Internetezésre
további progik egyszerre való futtatására úgy hogy nem lesz nagyon lassú pl. dreamweaver, photoshop, firefox, maia...
valami jobb wifi legyen rajta ami jól veszi a másik kapcsolatot ( ismerősömnek van egy gyengébb hp compaq-ja az egyik szobában van a kapcsolat átmegy másikba nem érzékeli a wifi-t olyan gyenge...)
és tartós legyen[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
Ranger^41
aktív tag
Stokásos kérdés, versenyzők:
1. http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=12241&op=details&mode=laptop_uj
2. http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=11944&op=details&mode=laptop_uj
3. http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=12278&op=details&mode=laptop_ujBarátnőnek kéne, átlagos felhasználás, filmezés, játék max sims3, ő kinézet alapján a samsungot választaná, mert van pirosban. Notebookchecket néztem de egyiket se találtam meg konkrétan. Laptop témában nem vagyok otthon, de teljesítményben a hp tűnik a legjobbnak, aztán persze kitudja. Szerintetek?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Használt laptopot szeretnék vásárolni, 50k körül, ofiice-ra netezésre, filmekre (semmi HD).
A Dell D410-est néztem ki, árban megfelel, 50k körül mozog, akár garanciával is meg tudom venni, a tudása is elég (mondjuk optikai meghajtó jó lenne bele).
A kérdésem, emellett mit érdemes még nézegetni? HP-nak vannak ilyen áru használt gépei, esetleg vmi régebbi Thinkpad?
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
adm
őstag
ha 14"-es is lehet, akkor két nc6400-es találtam hasonló árban, 60k-ért és 65k-ért. ha csak 12"-es akkor az nc2400 jöhetne szóba ha lenne eladó. ezek már drágábbak, de core procisak, a pentium m-sekből lenne kb ennyiért az nc6200/6320 eleje és az nc4200.
thinkpadekből T4x/X4x állapottól és felszereltségtől függően. T-kből jóval több van, ha belefér érdemes lenne egy jó állapotú T43-at keresned.
ha nem zavar, hogy tablet akkor ez az X41 is jó lehet.találtam egy D420-at is, core procival és garanciával de drágábban.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt megéri megvenni?
Vagy tudtok ajánlani valamit 80ezer forintig? (találtam ebayn nagyon sok olyat ami belefér csak nem nagyon tudom,hogy milyen márkát érdemes venni)Előre is köszi a válaszokat!
-
Nightquest
csendes tag
válasz Nightquest #46910 üzenetére
Közben nézegettem azért gépeket, pl. [ez] eléggé tetszik, mi a véleményetek? Valami jobb ajánlat esetleg hasonló áron?
-
spyduck
nagyúr
Ez a gép kb 40.000ft-ot ér!
Ha notebookot választasz, akkor válassz olyat, aminek a felhasznált anyagok minősége megfelelő vagy éppen legalább elfogadható. Ha nem így teszel, akkor melegedni fog vagy az utaztatás hatására, kisebb idő után szétesik, elromlik.
A melegedés hatására az akkumulátorban lévő zselé kiszárad és az is könnyen tönkremegy.
Nagyon fontos a szerviz is, mert szerintem nem szeretnéd ha a géped egy a legközelebbi Cseh szervizben időzzön hónapokig (Acer, Asus, Gateway). Sajnos van olyan gyártó is, amelynek van magyarországi szervize de a gyártó alkatrész ellátottsági problémákkal küzd így nem tud küldeni a szerviznek alkatrészt csak hónapok múlva (MSI).
A hozom-viszem, külföldre szállítós futáros garanciával az a probléma, h ha neked egy nem megismétlődő problémád van és ez a tesztfázisban nem jelentkezik, akkor gépet szimplán visszaküldik neked. Nem egy esetben fordult már elő, h ki akarták fizettetni a futár árát, mert a gép jól működött. Itthon természetesen újra probléma volt a géppel. Nem egy esetben tűntek is el gépek utazás közben.
Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor csak is a következő gyártókból érdemes választani sorrendben:
HP, Lenovo, Toshiba, Dell, Fujitsu (A Fujitsu-t nem szabad leírni mert csak régen voltak szar gépei és azokból is csak a legolcsóbb széria amiből a vevők 98% vásárolt! Például a Fujitsu Lifebook sorozat a világ egyik legjobb gépeit foglalja magában.)
Ha a külsőségeteket is figyelembe vesszük, akkor próbálj olyan gépet választani, ami nem lakkos, csili-vili borítású, mert a kosz, piszok, maszat, karc könnyen meglátszódik rajta. Ha viszont te vonzódsz a lakkos borításhoz, akkor próbálj meg fehéret választani, azon nem látszódik meg semmi.
Próbáld kerülni a fényes kijelzőt, mert egy jobban megvilágított szobában vagy akár külterületen tükörként funkcionál és így, magadon kívül nem igen látsz semmit. Vannak jobb minőségű fényes kijelzők is, de a matt kijelző a fenti szempontok miatt sokkal jobb.
Összegezve:
(1) HP, Lenovo, Toshiba, Dell, Fujitsu
(2)lakkos, fényes felületek elkerülése (kivéve ha fehér)
(3)Matt kijelző[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Volt ilyen gépem. Cerka volt benne aszsem 2ghzes, 1g ddr2, 12g vinyó.. A laptop fél óra után meghalt mer felsült, ennyit az acerről Legalábbis ez a saját véleményem... ezért táávolodom az acertől, viszont ha szlovákból venném a nagykerből ott nem lenne gond mer van rögtön szerviz 1 nap alatt
[ Szerkesztve ]
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
haxxika
senior tag
-
TaliGa
aktív tag
A HP DV7-40XX szériából, bármelyik i5, AMD konfigról találkozott már vki bármilyen (értékelhető) külföldi teszttel?
"So say we all"
-
spyduck
nagyúr
válasz TaliGa #46966 üzenetére
Én nézegettem, próbálgattam. Nem business gép az biztos
A tuchpad végre matt viszont az, h a gombokon is érzékel nem nagyon tetszik. A dedign sztem rosszabb, nekem az előző jobban tetszett. Hála istennek visuont nem az a csillogós lakkos. A bill nekem nem igazán jön be, az előző jobban tetdzett.
-
tg08
csendes tag
Köszi szépen a segítséget mindenkinek!
spyduck:Akkor inkább keresek azok közül amiket leírtál!
-
adm
őstag
bár kicsit több mint a kereted én nc2400/6400, esetleg vennék ha hasonló notit keresnék. de kialakításban, tudásban, felszereltségben, de még a széria hibákban sincs nagy különbség ezek között a gépek között. ha nincs márka preferenciád vedd azt amelyiket a legjobb állapotban, felszereltséggel, esetleg extrákkal és garanciás feltételekkel megkapsz a keretből.
16core - 32thread - 64gb
-
cass
aktív tag
nekem is pls. válaszoljatok : http://prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek/hsz_46953-46953.html
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
Új laptopot szeretnék venni még ebben a hónapban. Kb 200, talán 250 ezer Ft-nál húznám meg a max összeget amit kiadnék érte.
Fontos lenne számomra a jó külső, a minőségi burkolat és valami nívósabb márka, mert az Acer, Asus, Fujitsu vonalról már sok csalódást hallottam. Leginkább általános használatra venném, internet, filmezés, alap munkaszoftverek, néha PS, esetleg 1-2 nem túl régi játék ha nagyon nem lenne semmi dolgom.
Ehhez szeretném, ha ajánlanátok párat!
Előre is köszönöm! -
adm
őstag
ilyen sincs 60-70k-ért. teljesen irreálisak az elvárásaid.
"további progik egyszerre való futtatására úgy hogy nem lesz nagyon lassú pl. dreamweaver, photoshop, firefox, maia..." ez pedig önmagában értelmetlen...
ezeket a programokat nem azért használják, hogy "fussanak" hanem mert munkához esetleg hobbihoz kellenek.az hogy mi kell vagy elég ezekhez nagyban függ mit csinálsz velük, más kell a photoshophoz 1-1 bannernál vagy névjegykártyánál és más egy 1000 oldalas fotóalbumnál, dreamweaverben sem mindegy hogy nézegeted/tanulgatod vagy a portált fejlesztesz vele és ha "maia" maya akart lenni akkor akár milliókat is költhetsz gépre, mert bármennyi erőforrást tud kezelni. ha maia a levélszemétszűrő akkor arra bármi elég...
most már megkérdezem EGÉSZ BIZTOS HOGY NOTEBOOKRA VAN SZÜKSÉGED?
16core - 32thread - 64gb
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
130-145 ezer Ft-os kategóriában milyen notebookot ajánlanátok egyetemi tanulási célokra? Intel vagy AMD? Intelből a T4400 amik a leggyakoribbak. AMD-ből melyik az ami ennek megfelelő teljesítményű vagy ennél jobb?
-
senior tag
válasz haxxika #46963 üzenetére
családban is van egy as5315...
A hűtése nagyon rosszul lett megtervezve pár óra használat után nagyon felmelegszik teljesítményéhez képest, mivel a hűtéshez a levegőt is alul egy kis lőrésen szívja. Ha ölbe veszed a combod pont ott van. Ha asztalra teszed a lábai nem elég magasak így csak fuldoklik.
Ez az Aspire (Gemstone ) sorozat szerintem nagyban kerülendőEgy másik érdekesség hogy A wint hibernálásból ébresztve, nem forog a venti szóval a gép pár perc után túlmelegszik és lekapcsol. .
Bár a melegedéstől is eltekintve hibátlanul állja a hőséget. Igénytelen túlélő.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
adm
őstag
ja hogy 50k-ért... persze. meg toronyórát lánccal.
lassan ott tartasz, hogy asztali gépet is csak bajosan lehet kihozni ezekre ennyiből, nemhogy tartós, megbízható notebookot venni játékra.
ennek így nincs értelme, úgyhogy részemről azt veszel amit akarsz.16core - 32thread - 64gb
-
cass
aktív tag
Na jó akkor figyelj! Én nem GTA4-et mondtam, hanem vice city-t Na vajon mit is jelent ez? Hát azt, hogy komoly 32mb-s vga minimum kell hozzá, meg 128mmb ram... vagy most wanted vagy san andreas... több éves játékok
Találtam is egyet 50k-ért egy acer 5220-t!Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátnőmnek keresek notebookot. Ő már kinézte ezt:
Dell Studio 1537
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Ha esetleg valami jobbat tudtok hasonló árkategóriában, vagy hasonlót olcsóbban, akkor a tippeket is megköszönném.
Ami szempont:
- film nézésre, internetre, mindennapi használatra kell
- legyen HDMI kimenete
- fekete legyenElőre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Begi -
haxxika
senior tag
Elmondom neked hoyg teljesen más a specifikációja egy notebooknak mint egy rendes gépenk. Ezt inkább a videókarira érteném. Egy notebookbeli 9600gt nem ugyanaz mint a rendes. Tehát adm nevű felhasználótársamnak igaza van, ha szeretnél venni NORMÁLIS gépet akkor gyűjts még..
-
haxxika
senior tag
válasz LurkerSheik #46978 üzenetére
Úgy próbáltam megoldani a hűtést hogy 4 kupakot aláraktam a gépnek az asztalra és akk már valamivel jobb volt, csak mikor ment minden egyszerre akkor adta be a kulcsot..
-
negyedes
addikt
-
cass
aktív tag
válasz negyedes #46988 üzenetére
Az acer 5220 az tökéletes lesz nekem, megkérdeztem és elmegy rajta szépen hibátlanul gyorsan a Need for speed Most Wanted!
Szerintetek ez jó vga? : Mobil Intel(R) 965 Express Chipset FamilyHa szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
addikt
Toshiba C650-12P laptop
15,6" WXGA HD
T4500 proci
2 GB DDR3 memória
250 GB vinyó
wifi, Linux, DVD-írómegér-e 109990-et (TESCO-ban lesz holnaptól) ?
UI: Nem nekem lesz
-
adm
őstag
azért sem te sem más.
inkább azért, mert arra sem veszed a fáradságot, hogy megnézd hogy milyen árban lehet új, esetleg használt notebookot kapni.
nem veszed a fáradságot, hogy kiszótárazd magadnak az ebay oldalt, amikor egy rakás hulladékot akarnak rádsózni. vagy hogy visszaolvass pár száz hozzászólást hogy valamennyire átlásd a lehetőségeket. vagy elfogadd a tapasztaltabban tanácsát, hogy a 3-4-5 éves notebook nem alkalmas játékra.mondjuk azt nem értem, hogy tudtad megkérdezni, hogy hogyan fut a vga-val a játék ha nem ismered fel... a 965pm a chipset és nincs benne grafikus mag. de abban egyébként sem az van, hanem a herélt gl960-as chipset, x3100 grafikus mag. alacsony felbontáson rossz minőségben élvezheted a diavetítést.
viszont annál jobb tapasztalat nem lesz, mint hogy pár perc után szembesülsz vele, hogy alkalmatlan játékra.
az meg már igazán mellékes, hogy az egy hete amióta itt agonizálsz a kereséssel csak fűnyírással vagy hasonló munkákkal (kis szerencsével) 5-10-15k-t kereshettél volna.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
negyedes
addikt
NEM lehet cserelni. Ez notebook/laptop. csak a felsobb kategoriasokban van meg ez a lehetoseg, de ott sem ajanlot. Olyan notit vegyel amiben jobb kari van. De az nem 50-70k lesz. hanem 150-200 kb. De ezt is leirtuk joparan.
adm: +1
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
adm
őstag
fizikailag így néz ki egy átlag noti alaplap. a nagyobb zöld chip maga a chipset és annak egy része a vga (feldolgozó egységei). saját memóriája sincs, a rendszerből foglal le magának.
nem is lehet és nincs is értelme cserélni, mert a típust valószínűleg nem szerelték jobb procival, így a bios nem valószínű hogy tudná kezelni a jobbat.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
spadge
tag
sziasztok!
elore is bocs az ekezetekert, telorol irogatok.
erdekelne a velemenyetek HP dv6-1225eg -rol.
15,6" kepatlo, P7350 centrino2, 4GB ddr2,500GB HDD, ati hd4650 (elvileg 512Mb).ha valakinek van ilyesmi spackoal, esetleg leirhatna a velemenyet.nagyon erdekelne.remelem jot valasztok.
elore is koszi.
udv.SziL
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs