Hirdetés

Aktív témák

  • kergemarha92

    csendes tag

    Sziasztok! Én is laptopot szeretnék venni, a felső határ 200.000 forint. Előreláthatóan hetente hordoznám otthon és kollégium/albérlet között, így a tömege sem elhanyagolható. Max 3 kg-os, 15,6"-os (esetleg 15,4"-os) laptop lenne az ideális. Garanciából is legalább 2 év kellene. Ami a belsőt illeti, egy erősebb videokártya mindenképp kell, egyrészt játékok miatt, másrészt AutoCadhez. Erősebb alatt 3D Mark 05 teszten 10000 pont feletti kártyát értek. Memória 4 GB (minimum 3 GB), processzor minimum Core2Duo (i3 jó lenne). Eddig az alábbi konstrukciók tetszenek nekem legjobban:

    1. HP Pavilion dv6-1330ep]
    Ár-ér arányban ez tetszik nekem legjobban. A processzora nem tűnik túl erősnek, más problémát nem nagyon látok. Pár kérdés a géppel kapcsolatban: A "Renew" termékeknek van valami hátulütője, mi a különbség egy új és egy újraértékesített, "újszerű" laptop között? A billentyűzete magyar nyelvű? A HP mint gyártó megbízhatónak számít?

    2. MSI (GX623-616XHU)
    A processzor és VGA egy fokkal jobb az előzőnél, s a dizájn is tetszik. Az MSI-ről hallott különböző rémhírek miatt nem tűnik ideális választásnak.

    3. ASUS N61JV
    Tegnap-tegnapelőtt még biztosan 199.990 Ft volt az ára, azóta csökkenthették az akciót. A videokártya gyengébb, de a processzor i3-as. Ennyit valószínűleg már nem áldozok egy laptopra.

    Tudtok még más (hasonló árfekvésű) laptopokat ajánlani? Melyik márka a legmegbízhatóbb/rendelkezik a legjobb szervizzel szerintetek?

Aktív témák