Hirdetés

Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz Wandamme #28238 üzenetére

    Szerintem olvasd vissza az én értékelésemet, hátha érdekes. Először én is azt írtam, hogy így meg úgy jó laptop, de a végén mégis csak egy dell lett 4 éves garival:D
    Szerintem ez sem véletlen. Szerintem notebookon meg nem akarjon játszani senki, vagy szánjon rá 200 ropit.

    Ha meg kikapcsolódni akarsz és játszani... vannak nagyon klassz régebbi játékok. Nem is tudom mit említsek: Battlefield 2, Cs source, King's bounty, bármelyik focis játék, stratégiába is jöhet szinte bármi. Azt meg ugyan ne sajnáld már, hogy nem megy a gta IV meg a fallout 3 (az még talán), hiszen az komoly asztali gépeken is akad. Azért maradjunk szerintem a realitások talaján. Meg most elbaszol 200 ropit egy laptopért... 3 év múlva jó, ha 60 ezret fog érni. Bár én nem vennék laptopot 1 év gari alatt, mert minek.

    Szerintem nézd úgy, hogy a tartósság az első! Második a garancia! pl. egy 120 vinyóra felfér egy-két film, egy-két zene, meg még egy-két játék is. Az asztali gép meg úgy is ott van.
    Ha van 200.000Ft, akkor meg csináld azt, hogy veszel egy asztali gépet (jó olcsó videókarival) 100.000-ért meg veszel egy laptopot (mondjuk egy olcsó dell-t) ugyancsak 100.000-ért és már meg is vagy. A másik gépbe meg később még vehetsz egy jó közepes videókarit mondjuk 2 év múlva és meg is van oldva a játék is meg a mobilizáció is. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni.

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Aktív témák