Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Alex91 #19336 üzenetére

    Az első két idézetre:

    Az említett két gép közül az előbbihez ugyan még nem volt szerencsém, a másodikhoz igen, és nem kívánom senkinek. Láttam már silány minőségű laptopot, van bőven a hazai piacon, de ez lehet az új zászlóshajó a kategóriában. Gondolom olyanok veszik majd, akiket alább említettem, őket még ez is vígan kiszolgálhatja, különben meg lásd az iménti hozzászólásom.

    Az első ára alapján inkább netbook lenne, mint notebook, így az MSI Windhez és a nagyobb Eee-hez hasonlítva még nem is lenne fura, de jobban megnézve a specifikációkat és a méretet már inkább egy notebookot lát az ember, ami szub létére még egy Li2727-nél is olcsóbb. Ez mindenesetre riasztó tény, ismerve a FuSi modellpozícionálsát és árazását. Ennél messzebbmenő következtetéseket tapasztalat hiányában nem vonnék le, de ez is épp elég, hogy ne merjem ajánlani senkinek, különösen nem új termékként, amiről még huzamosabb üzemeltetési és szerviztapasztalatok sincsenek. Mindezek ellenére persze az is elképzelhető, hogy a FuSi annyira jó fej, hogy kidobott egy X40 szintű szubnotit a piacra kb féláron, de érzésem szerint némi naivitást feltételez ezt gondolni.

    Ha valahol sántít a gondolatmenetem nyilván kijavítasz.

    "ott az Apple, meg a Sony, na az valag pénz a semmiért"

    Ok, a megfogalmazás kicsit erős, de gondolom ugyanazt értette alatta, amit én is írtam: ár/érték arányban az Apple és a Sony is kritikán alul teljesít itt nálunk. Majd ő megerősít, vagy cáfol, én vettem a bátorságot az értelmezési szabadsághoz.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Aktív témák