Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Asztrofotózás
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Na, ezt már nagyon vártuk!
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
veterán
Mely telefonokban van barométer, amiért a legtöbb tesztben említésre kerül?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Krajcsi
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy ha árukeresőn megkapom ezt a telefont 132.190 Forintért, akkor, hogy a viharba nem lett különösen ajánlott ezzel a tudással a felsorolt hiányosságok ellenére is.
Egyébként jó kis cikk lett, szerintem a telefon is kiváló ár/érték bajnok! -
kbyte1024
veterán
Kíváncsi leszek a felhasználók véleményére a térerő vételi képességekre. A Mi9 se-t visszakuldtem.3nap után, mert kaka volt a térerő vele. De botrányosan.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Noukoum
veterán
Már nagyon vártuk a tesztet, de igen én sem értem miért nem különösen ajánlott a mobil! 119e forintól kezdődik árukeresőn, ha ez nem akkor mi lenne az ilyen kategóriában?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
blacko89
csendes tag
Sziasztok. Én 2 hete használom a telefont. Egy telekomos sim-el és egy DIGIvel. Sehol nincs problémám a térerővel, pedig voltam kempingbe is egy falu mellett. Ott nyilván a diginek nem volt térereje, de a telekom ugyanúgy ment.
Kérdés:
A gcamból melyiket érdemes telepíteni, mert 2 fajta is van? -
Telda
addikt
Köszi a tesztet, már nagyon vártam!
A fotók szerintem egész jók, még az éjszakai is, sőt.
Az akksi gyengének tűnhet, de a felhasználói tapasztalatok alapján az SE csak 3000mAh-s és simán hozza a Redmi 4X üzemidejét, pedig annak 4000-es volt. -
3mb3r
tag
Addig olvastam, hogy noccs 🤯
-
blacko89
csendes tag
válasz kbyte1024 #11 üzenetére
Nekem a digivel is csak ott nincs térerő ahol írják is hogy nincs lefedettség. Illetve a 2es metróban emlékszem nem volt térereje. Máshol működik rendesen. Egyetlen bajom, de szerintem ez minden telefont érint, hogy ha a telekomon beszélek, akkor a digin nincs net... Amint leteszem a telefont azonnal megjön minden üzenet ami neten jött volna.
-
blacko89
csendes tag
válasz lordwolf88 #14 üzenetére
Az alapján amit írsz, akkor se kéne hogy netem legyen amikor nem telefonálok. Amúgy a telefonon van olyan funkció hogy kettős 4G. Ebből gondolom hogy mind2 slot tudja a 4g-t.
-
kbyte1024
veterán
Természetesen tisztában vagyok vele. KB 3teloval próbáltam. A mostani telommal simán van térerő. Lehet hogy ez már jobb vételi képességekkel van megaldva mint a kistesó.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
forgonati
őstag
Mondjuk ez speciel tudja szerintem. Háló beállítások alatt van külön kapcsoló rá, dupla 4G mód vagy mi a neve.
Keelah Se'lai!
-
Emericus Max
tag
Feleségem 1 hete használja nagy-nagy megelégedettséggel. Ennyiért tényleg best buy.
Érdekes, hogy a Mi9-en már magyar régió beállítással is működik az arc alapú feloldás, az én Mi Mix 3 telómon nem, csak ha átállítom a régiót EU-n kívülre. Szuper telefon, egyszerűen nem éri meg más csúcsmodellre kiadni 50-100e Ft-tal többet. Apple-t ne is említsem. Amúgy meg hol kapsz 2 év gyári garit, gyárilag tokot a dobozban. A Mi Mix 3 mellé gyárilag vezeték nélküli töltő is volt. Szóval nagyon kell figyelnie a többi gyártónak, mert jön ez a brand föl... Remélem később se fognak elszállni az árazással, mint az OP. Telefonért szerintem ennél több pénz már lehúzás... -
Gusztáv
addikt
Ez megint egy jó telefon lett. A kamerában megint léptek előre, bár az én igényeimet már a Mi 8 is 98%-ban kielégíti. A videó felvétel kimondottan erős. Akku méret is bőven megfelel nekem, úgyis minden este töltőre dugom. A Mi 8-ban talán 100 mAh nagyobb az akku, és nálam jobb üzemidőt produkál mint az A50 4000 akksikja. A vezeték mentes töltés is jó dolog. És mindezt tudja 150e Ft-ért, nem semmi.
Laci
-
Steve1207
veterán
Remek bemutató így gyorsan átfutva, külön öröm, hogy végre egy GCam teszt is belekerült összehasonlításként, mit is tudhat éjszaka a szenzor valójában
.
-
pepe792
tag
"...128 GB-os tárolóval, bár a bővítés hiánya fájó"
Kinek nem szokott elég lenni 128 gb? -
petipetya
nagyúr
Ami még szót érdemelt volna a
tesztben:
- a dobozban lévő töltő nem 27W-os
- EU vagy Globál rom van-e a saomiponthun vásárolt modellen
- a dobozban lévő tokból is kilóg a hátlapi kamerasziget, cserébe észrevehetetlen a telón
- a150 pedig a hivatalos ár, nyilván ebben a bemutató cikkben nem fogják leírni, hogy ennél olcsóbban, és/vagy 64 GB-os Globál modell is beszerezhető Kínából (nyilván nem jár hozzá 2 év gyártói gari, ezt érdemes mérlegelni)[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
blacko89
csendes tag
-
adamfriday
senior tag
"a frissítések pedig gyakran jönnek a Xiaomi telefonra"
Áprilisi a biztonsági hibajavítás szintje, kb májusban volt utoljára stabil update. -
petipetya
nagyúr
válasz adamfriday #31 üzenetére
EU romon áprilisi, Globál romon (nálam) márciusi.
"nincs rá lezsóidő"
-
nozs23
addikt
A gsmarena szerint van autófókusz az ultra széleshez is:
Finally, the third camera that's brand new for the Mi series is an ultra-wide-angle 13mm 16MP snapper behind a f/2.2 lens and surprisingly for an ultra wide camera offers auto focus.
Userek véleménye erről?Amúgy remek telefon. Ezért az árért pedig különösen parádés.
-
veterán
válasz petipetya #29 üzenetére
Nyilván globál rom van rajta, mindenféle nyitogatás és egyéb nélkül... te jó isten ez nem egy sufnituning bolt ez a hivatalos magyarországi xiaomi bolt...
jó hogy nem egyből nyitott bootloaderel kéred...
A telefon nagyon jó, de valahogy az én szívemhez a mix széria sokkal közelebb áll, mint a mi.
Ízlések és pofonok.
Üzenem a cikk írójának, hogy: "van egy olyan hatalmasra duzzadt, fanatikus rajongóbázisa, amelyik akár vehemensen is kiáll a márka ajánlatai mellett."---> és harapnak is ha kóstolgatják őket...Az eu dev-ben 06 havi a biztonsági patch.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
-
greyslay
aktív tag
Megint olyan érzésem van, hogy a Oneplus 6 rol nem éri meg váltani, nincs nagy előre lépés 1 év után.
"embertelen ember munka"
-
petipetya
nagyúr
válasz Emericus Max #35 üzenetére
"nincs rá lezsóidő"
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Taranti
senior tag
Létezik-e olyan toll/app ami megakadályozza a képernyő elsötétülését telefonálás közben? Engem gyakran bosszant, hogy ha konferenciában beszélek több emberrel (headsettel, telefon az asztalon) és nem én beszélek, akkor mute-olom magam. De mivel pár másodperc után elsötétül a képernyő, ha én akarnék beszélni, akkor először fel kell oldanom, és utána mute kikapcs...
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
<Lacy85>
addikt
Nem rossz telefon, de azért érződik rajta, hogy ocsósított flagship.
Ha másban nem is, a kijelzőben mindenképp.
Munkatársam használja egy ideje, és egy Note 9, vagy Mate 20 Pro mellé rakva elég silány ez az amoled.
Oké, ennyiért el lehet nézni. -
janeszgol
félisten
Jó cucc lett. Szép a telefon, jó a kijelző, a kamera képei pedig szépek (bár a zöldet picit mintha túltolná), tiszták. A videó hangminősége nem rossz.
Jó telefon na. -
kelzsoca
félisten
-
#Dániel
tag
Már csak jó lenne a kamerát javítani =)))
-
Liliom9
tag
Kb 1 hónapja használom. Mix 2S-ről váltottam. Az üzemidőn és az ujjlenyomat olvasón kívül mindenben jobb. Várom az MI9T Pro-t (ha lesz) vagy esetleg a Mix4-et.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... teljesen le kell takarjam a képernyőt a fülemmel híváskor, hogy az biztosan elsötétedjen. Előfordult ugyanis, hogy ha a mobil kis szöget zárt be, vagy picit messzebb került a fülemtől, a képernyő visszakapcsolt."
Ez azért elég dühítő lehet. Remélem ezen "reszelnek" kicsit szoftveresen."... a telefont kézbe ragadva és a hüvelykujjat ráhelyezve tízből nyolcszor sikeres az azonosítás ... "
Hát ez sem az, amit szívesen megtapasztalnék. Inkább nézem a P10 "gyászkeretét", de ott a hagyományos olvasó 10-ből 10-szer pontos.Az értesítési led még mindig egy színű?
Egyébként sajnálatos, hogy - már egy ideje - a Mi termékvonal is a phablet kategóriát gazdagítja. Még szerencse, hogy van SE ... bár az is igaz, hogy az nem ugyanez, kicsiben.
Na, talán majd a 10-es... addigra talán végképp eltűnik minden zavaró tényező (sziget, "könnycsepp") a kijelzőről, így 8 "verzióval" később talán majd újra lesz Xiaomi telefonom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest