Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz delibab #16814 üzenetére

    A DS215+ nagyon bivaly. Nincs jelentősége, hogy a memória nem bővíthető, 1G elég lesz. Nekem 213+ van, ebben csak 512M RAM van. Itt van egy évre visszamenőleg a memóriahasználat, pedig én szerintem power user vagyok:

    Ezek a pluszos vasak már kisvállalati környezetbe szánt dobozok. Otthon nehéz megfektetni valós használattal, nagyon jól optimalizált a Synology szoftvere, jól gazdálkodik az erőforrásokkal. Apáméknál DS111-es van, ami lényegesen gyengébb, mint az enyém. Azt leszámítva, hogy nem tud olyan gyorsan torrentet letölteni, illetve csak egy lemezes, nem látom másban hátrányát. (Használtan vettem 36e Ft-ért két évvel ezelőtt.) Pedig abban csak 256M RAM van. (Mondjuk annál kevesebb memóriával már tényleg nem vettem volna NAS-t, anno olvastam, hogy a régebbi 128M memóriával rendelkező vasak már akadoztak az újabb DSM alatt.)

    Tény, hogy a QNAP is nagyon jó NAS gyártó, de én nem vennék mást, csakis Synologyt. :DDD Ha megnézed, itt is sokkal több Synology tulaj van, csak nézz rá a Syno topikjára, van élet rendesen. Sokkal több user szupportot fogsz kapni, mint a QNAP-nál. Legalábbis magyarul.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák