- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Külföldi. Az itthoni megjelenésről azt hiszem old_artist tud nekünk majd infókkal szolgálni, ha majd közel lesz az időpont.
Addig is itt van egy U2412M részletes teszt, amiből kiderül előrelépés-e az új LED-es széria, meg az is, hogy az U2410 megmarad mellette....talán nem véletlenül.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Találtam még egy alternatívát a leendő monitoromra, amit leginkább, ahogy már írtam fps játékra használnék. Ez az LG W2363D 120 hz-es monitor, aminél még kevésbé látszik az utánhúzás a Benq XL2410T-hez képest, ami az egyik negatívum volt a Benq-nál. Nektek mi a véleményetek erről az LG-ről? Bár amilyen szerencsém van ez is kifutó modell azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
Mielőtt döntesz, azért nézd meg az LG E2370V-BF-et is.
Ez nem kifutó modell.[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
LG W2363D vs. Dell U2311H
Én élességben sok különbséget nem látok. -
El Kebir
őstag
"Te nem látsz különbséget köztük?"
ne az interferencia zavart nézd (az inkább fényképezési hiba), hanem annak a mozgó ábrának az "árnyékát", meg azt, hogy az mennyire éles az ábra mellett.
(amúgy az lg-nél még egy második halvány árnyék is látszik...lehet még rosszabb is, mint a dell, de egy képből nem lehet túl nagy következtetéseket levonni)"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Füleske
addikt
Ez egy animáció fotózva , szóval ez úgymond a "sebesség". (Gaming worst result , tehát a legrosszabb eredmény ) Vagy nem tudom mit értesz "sebesség" alatt. A lényege hogy mozgás közben mekkora a mosódás , szellemkép. Ez alapján én nem látom hogy a 3 ms 120 Hz LG hol jobb a 8ms 60 Hz Dell - nél. ( DVI - s TFT - n nézem pedig)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest