- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz fattyu #44896 üzenetére
Szolgáltatónál vásároltad vagy független?
Előfordult nálad olyan hogy kikapcsolt?(topicjában sokan írnak erről)bendi806:van okostelefonos topic is ahol kérdezhetsz [link]
Szerintem Noteot és S2-t nem lehet kapni 40-ért használtan még.Amúgy jó telefonok,annak ellenére is hogy az S2-re nem voksolnál
Először azt döntsd el h android vagy WP.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
fattyu
veterán
válasz Blackmirror #44901 üzenetére
független, és semmi panaszom rá.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
padi68
senior tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Sly Bp.
addikt
válasz padi68 #44907 üzenetére
Nincs okosítás gari vesztés nélkül! Sokan mondják hogy a root nem jár gari vesztéssel de jár, a T-Mobile-nál biztos! Már direkt szerviz menüt varázsolnak elő hogy megnézzék hogy volt e mókolva Vagy Vodkásat vagy függetlent vegyél! És sehol nem érdemes függetlent venni mert mindenhol drága de ajánlom az időnkénti THM-es akciókat!
-
-
padi68
senior tag
válasz korpicschess #44912 üzenetére
Szia, ha veszek egy telenoros telót mi kell ahhoz hogy vodásként tudjam használni?
ez gari vesztéssel jár?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
korpicschess
veterán
válasz padi68 #44913 üzenetére
Igen, legtobb esetben. Samsung telefonoknal altalaban nem. Ez viszont tiltott tema a forumon.
Vannak szeriak amiket fuggetlenul arul a szolgaltato, azthiszem a telenoros Nexus is fuggetlen, de nem vagyok benne teljesen biztos. Nezd meg a GSMboltok kinalatat.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
padi68
senior tag
-
adam002
tag
40.000Ft-ig milyen használt telefont ajánlanátok?
Játékra, zenehallgatásra és internetezésre is lenne használvaadam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Sly Bp.
addikt
válasz adam002 #44920 üzenetére
Arra figyelj oda ha még nem volt a kezedben hogy főleg szerintem hölgyeknek jó mert vékony és eléggé recsegős! Nekem volt és nem szerettem mert nem volt masszív! De meg kell próbálni!
Švejk: Nekem most vagy egy Milestone-om és sosem gondoltam volna hogy ilyen jó! Nagyon jó a kamera a xenon vaku! A fémház... az összeszerelése... nagyon jó! Na meg video nézésnél szebb hangja van mint a HTC Surround-omnak volt! Enyémet egy kocka rootolta és teljesen zökkenőmentesen megy az egész!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
-
törölt tag
Sziasztok,
Szolgáltatónál (T) vennék telefont, de nem tudom érdemes-e?
Most HTC Sensation-öm van, ezeket néztem: HTC ONE X, Samsung Galaxy S3 és Note 2 (esetleg ezek LTE verziói)
Ahogy láttam, a 2 Samsungon van újabb Android, gondolom ez később frissíthető lesz.
A HOX régebbi teló, de a mostanit is szeretem a Sense miatt.Szóval nem tudok dönteni, S3 felé húzok, mert lehet a Note 2 5,5"-es kijelzője nagy lenne, de élőben még nem tapicskoltam meg őket, az még hátra van.
Hardveresen melyike ajánlanátok? Esetleg ami nem a fenti kettő márka, de a következő másfél évet kihúzná használatban? Andoridosat szeretnék mindenképpen.
Válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Sly Bp.
addikt
válasz #54715584 #44927 üzenetére
Mindegyik nagyon jó nem is lehetnek rosszak! S3-at nem vennék már mert mindjárt jön az S4!
Ami még jó lehet: Sony Z, Asus PadFone 2, BlackBerry Z10!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm mindkettőtöknek a nagyon gyors választ, akkor megyek a jó topikba tovább érdeklődni
Padfone-t én is néztem, de nem tudom az mennyi? A T-nél van, de csak a mobilt látom? Vagy ez egyben lenne? Mindjárt fel is hívom őket.[ Szerkesztve ]
-
daw460
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Telefon vásárlás előtt vagyok és segítség kéne, hogy 80-90.000 Ft környékén melyek a csúcskészülékek. Samsung Galaxy SII-t néztem. Köszönöm a segítségeteket.
-
HuMarc
veterán
válasz daw460 #44931 üzenetére
SII jó választás lehet. Extreme Digitalban most még ajándékot is kapsz mellé a kuponért cserébe
-
daw460
csendes tag
És mi a helyzet az új SII Plus-al?
-
ricsike81
aktív tag
windows phone telora tudok igo t telepiteni tudom nem hivatalos de ho, találok ilyen progit navihoz mert internet nélkül akarom használni navigálni.köszönöm a választ
-
ricsike81
aktív tag
ok. a nokián alapból van ingyen navigáció internet használat nlkül ? jobb a windows teló mint az android ?Mennyire jok a nokiák ?
-
a1200
aktív tag
Hali. Egy egyszerű telefon kellene, a követelmények:
Telefonálni és SMS-t küldeni lehessen vele. Elég a sima 65536 színű kijelző. A jelenlegi 10 éves Westel SIM kártyám jó legyen bele, azaz T-Mobile-os kell.
Esetleg kártyafüggetlen SIM-es, ha szolgáltatót váltanék.
10-es skálán 7-es Lítiumos akksi minőség.
10-es skálán 7-es minőségű tel, min. 2-3 év garis, jó márkájú.
Magyar menü.
Egy vidéki városban holnapután személyesen meg tudjam venni, ne úgy kelljen megrendelni.
Nem a legolcsóbb bóvli fos kell, hanem az egyszerű, olcsók között egy erős középkategóriás (ez a 10-es skálán 7-es szint), ami min. 4-5 évig működni is fog kevés használat mellett.Ezek nem kellenek bele: Android, okos izék, kamera, fotózás, net, Facebook, Twitter, mail, böngésző, érintőképernyő, wifi, duál SIM, rádió, se semmi ilyesmi. Mit ajánlotok?
Van ilyen újan 10e alatt?
Samsung, vagy Nokia, vagy más márka a jó?
Olvastam olyat, hogy a Samsung nagyon erősödik mobil témában, a Nokiának meg a többi márkának veszteségei vannak.
Nekem jó a butatelefon is.Közben néztem a Nokia 105-öst, ez jó lenne árban, tudásban, de még nem lehet kapni.
A Nokia 109-es kék meg túl drága, 15e-nél indul + futár, és van benne FB, stb..[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
A Samsung az fejlődik(fejlődött sokat), mert volt honnan. Konkrétan a legszarabból közepesen fosra sikerült felkúszni(mondom ezt S5350 használat után). Azt a telefont merem is ajánlani, sajna nem kapni már. S5610-et lehet kapni, de az drágább.
Aztán régebbi Nokiából ilyen 5310, 5130c-2, 6300, 6303(i), SE-ből meg kvázi bármelyik, a W100, W205, W350, Z310-Z320-akat leszámítva. A G502 pl jó ötlet lehet, mert strapabíró és olcsó. Ez a használt kínálat.
Új: Nokia c1-01, C2-01, utóbbit ajánlom, az jó teló. Az említett S5610, azt kb ennyi. Már nem gyártanak normális sima telefonokat.
Qwerty-s Ashák vannak még, meg félérintő, mint a C3-02. -
a1200
aktív tag
válasz quailstorm #44943 üzenetére
Ezzel a válasszal nem sokra megyek. A Samsungot lefosozod, közben meg te is ilyet használsz.
Max. ma du-ig tudok ezzel foglalkozni, mert ma este már a helyi boltokban kell szétnéznem, hogy az ajánlottakból mi kapható, árak, stb.
Holnap más dolgom lesz, ezért szerdán már mennem kell megvenni a kiválasztottat.Használt nem érdekel, ha van újan 10e-ig. Esetleg 15e-ig elmehetek.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Ami van, az vagy nagyon telefon, mint a Nokia 100, vagy egy igénytelen hányás, mint az E1080, vagy E1200. Azt is lehet használni, működik, nem is a hardver rossz. De olvashatatlan a miniatűr menü, meg logikátlan káosz az egész.
Az S5350 jó telefon, jó kamerával. Csak az egy másik kategória. Az kifejezetten idegesítő, hogy ami a 6303i-n 3 csatlakozó, az itt mind a microUSB-n megy(6303i is tölt USB-ről is). Így nagyon ratyi a füles, ráadásul hiába okos a zenelejátszó, ha rémes a hangja.
Valamint a java is botrányosan lassú rajta.
Szóval egy Xpressmusic Nokiához, meg Sony Walkmanhez képest szar, de annyiért már lehetett kapni az előbb említettekből hasonlót, pl az 5130c-2őt.
Neked kell tudni mit akarsz, én eldobható telefont nem vennék. A Nokia 1600 menüje meg van olyan átgondolt, hgy a pici méret ellenére is olvasható. Az újakban meg ezeket a nano ikonokat erőltetik. Egy Samsungban meg a menüpontokban semmi logika nincs, minden van mindenütt, és semmi sem a helyén. Ennyi, remélem azért hasznos támpontot is adtam. (igen az S5350 menüje is kicsit káoszos)Szerk: Samsung C3530, de ez sincs olyan se mint az S5350...
[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz quailstorm #44945 üzenetére
A C1-01-et néztem, ez miért nincs benne ebben a listában? [link] A C2-01 sincs ott, de ez meg 16-22e-ért van.
Ez a 2 típus milyen a 10-es skálán? És a többi feltételemhez képest?
Mi van még a C1-01-en és a C2-01-en kívül, ami max. 15e-ig belefér újan Nokiában?
Legyen akkor ez a márka.
5-10 éve szinte mindenkit Nokia, vagy Sony Ericsson mobillal láttam járkálni, most mi a helyzet a márkákkal?
A Samsung fos, ezt felejtsük is el.A siemens A50 9-10 éve újan 30e volt, és sima mobil, semmit sem tud. Rossz lenne, ha most sem úsznám meg olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz quailstorm #44945 üzenetére
Ezt nézem most [link]
Miért csak 1-2 év garit adnak? -
quailstorm
nagyúr
C1-01-nek egy nagy hibája van, az a dobozhang. Szét kell kapni, és letakarni a hangszóró hátulját kezdésnek... egyébként korrekt, mint a W200 volt anno. (egyébként a javaVM sokkal gyorsabb benne mint a samsung 20ezres modelljeiben... Asphalt 3 3D 60FPS-sel megy...)
C2-01-ben nem lehet hibát találni, max azt hogy nem Sony, és nem 5 megapixeles a kamera, de ilyeneket kívánni nem lehet. Amit tud, azt jól. Nekem bőven megfelelne(zene, játék, net teljesen rendben van, a 64MB RAMnak is köszönhetően).
Van még ilyen Nokia X2-02, annak a kamerája rossz csak(annyira az sem, G502 szintet megüti).
Rajtuk és a samsungokon kívül manapság csak ZTE, Huawei, meg felvállalatlan fos van, azok szóra sem érdemesek.[ Szerkesztve ]
-
a1200
aktív tag
válasz quailstorm #44948 üzenetére
Mi van a HTC, Motorola, LG márkákkal? A Motorola már régóta gyárt tel-t is.
Nem hiszem el hogy csak a C2-01 felelne meg nekem, gondoltam van min. 5-10 típus 1 márkán belül is, ami egyszerű, olcsó, mert az embereknek egyre kevesebb pénzük van ilyenekre is.
A C2-01-ben is van több olyan, ami nekem nem kéne, kamera, net, sok RAM, 16 GB-ig bővíthető RAM, rádió, kékfog, 3G, stb.Van külön PC-m netezésre, zenehallgatásra, vagy RAM bővítésre, stb., a tel-ban nem kellenek ilyenek.
Nagyrészt itthon vagyok, így a mobilom akár lehetne vezetékes tel. is.
Főleg azért kell másik tel., mert a régiben az SMS fogadás, küldés elromlott, így nem tudok belépni a netbankba, mert SMS-ben küldi a kódot, utaláskor is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest