-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni mobiltelefon vásárlással kapcsolatban! A lényeg az lenne, hogy olyan telefont keresek, amelyikben a lehető legerősebb proci és legtöbb ram meg rom van, tehát egy bivaj is robotos telefont keresek! Tudnátok pár iylen készüléket sorolni? Az ár most még mind1 egyenlőre csak kíváncsi vagyok ennek a kritériumnak melyik készülékek felelnek meg!
köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Samsung F400 szintű szétcsúsztathatós telefont tudnátok ajánlani, amiben jó kamera van, autofókusszal? Max. 30.000 Ft.
-
őstag
Sziasztok!
Valamilyen egyszerű, de minőségi, nem okos telefont keresnék, ami hosszú üzemidővel bír, és lehetőleg vékony. Elsősorban telefonálásra és maximum zenehallgatásra kell.
Eddig ami megtetszett tetszett: Nokia X3-02 viszont nem olvastam róla túl jó felhasználói véleményeket így ezt nagyjából el is vetettem.Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok képbe mostanában a mobilokkal de szeretnék egyet vásárolni.
SonyE ARC: használtan néztem. Tetszenek a telók nagyon.Megéri 70ért ilyet venni? Vagy van jobb választás.
Nokiába ilyesmi áron mit kapni?
Samuba néztem a Galaxykat de nem tetszenek.
HTC-t nem szeretnék.
LG-be mik vannak?
Esetleg más márka.
Ami fontos: Nagy kijelző,lehet kicsúsztatható qwerty is de nem fontos, 3"5 jack dugasz,zenélek vele. Szép legyen.wifiSzerk: Az N8 csúnya, még tetszik a Motorola milestone2, és a Lg optimus 7 egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Most nézem az X10 és az X12 közt mi a különbség? Azt látom hogy újabb Androiddal van de más?
-
mrlujoak
veterán
-
deny79
csendes tag
Hejhó!
Barátnőm szeretne telefont venni, ehhze kérném segítségetek. Alapvető, hogy legyen wifi rajta, simán használható legyen feltöltőkártyával (ergo csak akkor használjon 'netet, ha van wifi), pdf és doc kezelése menjen, ha lehetséges ne csak nézni, hanem keresni is lehessen benne. Nem szeretne igen drágát, sőt az elérhető legolcsóbb, mely megfelel igényeinek már valószínűleg jó, de újat szeretne. Annyira hosszútávra nem tervez vele, de egy évig szerintem minimum használná, előreláthatólag szolgáltatónál venné, de ez nem 100% azért
Ja, az se hátrány, ha olyan formás, csajosabb, bár nem kell a pink. Meg a qwerty előny még, akár Blackberry szerűen, akár kicsúsztatható formában, de akkor sem gond, ha csak érintőkijelző, és ott elfordítva jön elő qwerty.
Használni elvileg főleg e-mail, facebook nézésre lenne, emellett suliban a dokumentum kezelés miatt, meg ugye telefonálni, sms-t írni. De nem ezerrel menne rajta a böngészés, az csak ritkábban, fényképezés is csak akkor történne ezzel, ha éppen digitális fényképező nincs kézközelben. Zenehallgatás mindenképpen lenne rajta, de nem kell a legjobb minőségűnek lenni itt.
Eddig igazából kettő készüléket néztünk, Samsung Chat 355 és Samsung Star II, de előbbinél nem tudjuk, hogy pdf, doc kezelése mennyire megy neki.Válaszokat és a segítséget előre is köszi
-
pajav8
tag
épp telefonvásárlás előtt állok.
zte blade vagy telenor one touch?
a zte javára szól a szebb kijelző a one touch-ére az h 10k-val olcsóbb.
köszi a válaszokat!Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
mokus1
addikt
Mi a láthaó különbség az ARC és ARC S között? Vagy menüben hogy tudom észrevenni ha S-t veszek?
-
mrlujoak
veterán
válasz mokus1 #34918 üzenetére
Látható különbség semmi (de, abban is lesz, viszont az kimerül az újabb színekben), csupán a burkolat alatti processzor sebessége nőtt 1,4 gigaherz-re...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ki0817
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Telefonálás, sms, emailezés, böngészés amire 90%-ban használnám. Zenehallgatás, fényképezés még azért fontos. GPS opcionális, Játék abszolút nem érdekes. Nem szeretnék érintőképernyős és szétcsúsztatható készüléket. Gyors legyen, egyszerű, viszonylag nagy tárhellyel vagy memróiakártya bővítéssel. Nokiám volt eddig 12 éven át. E51-et nagyon szerettem, de az E52-t ki nem állhatom. Lassú, lefagy, nincs elég belső memóriája. A bluetooth-t sem lehet már bekapcsolni. Emellett a Nokia supportban is nagyot csalódtam, ezért csak legvégső esetben vennék újra Nokiát.
Fontos, hogy legyen benne wlan, bluetooth és laptophoz modemként lehessen használni. Külföldön mindenhol működjön (ahol van GSM).
Újat keresek, 50-60e Ft-ig (szolgáltatós hűságnyilatkozattal), de ha mindent tud kompromisszumok nélkül, akkor lehet drágább is.
Blackberryre gondoltam, de nem gondolom, hogy megér 80-90e Ft-ot.Segítségeteket előre is köszönöm!
P.S.: Nem értem, hogy miért nincs olyan szolgáltató, ahol egy-egy készüléket ki tudnék próbálni és ha nem tetszik visszavihetném. Még a bérlés díját is kifizetném, ha lenne ilyen. Vagy van?
Köszi!
-
Kela9
csendes tag
Udv, szakertoi velemenyet kernem a mobil mestereknek:
Árkategória:
minel olcsobb 20-30 maxHasznált vagy új
hasznalt is uj isHol vennéd meg?
internet bolt akarholHosszú vagy rövid távra tervezel
rovd kozepMire használnád?
folyamatosan internetre felcsatlakozva VOIP hivasok fogadasara kezdesere
A szolgaltatom Acrobis softphone-t ajanlja SIP hoz csatlakozashoz,Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez
ami Androidra van.
Milyen kialakítású telefont keresel?
mind 1 igazabol eddig nokia e63 masom volt nekem tokeletesen megfelelt a billentyuzet miatt meg hogy sokat birt az akkumulator.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
VOIP SIP fogadasara es hivasra ra es ne kelljen 2 orankent tolteni ha fent van 3g-n.
Nem kell sokat tudjon mindig a laptopommal vagyok viszont stabil voip legyen, lehetoleg querty billentyuzet ne meruljon gyorsan - olyasmi vas mint az e63 amit sajnos el kell adjak mert nem eri meg kifuggetleniteni magyar orszagra kosszii -
lexjani
csendes tag
Sziasztok telefon vásárlás előtt állok!
Most n97 minim van, és nagyon utálom nagyon szoftveres és a legalapvetőbb dolgot nem tudok vele telefonálni!
Olyan telefont szeretnék ami időtálló lenne, és nem olyan amivel csak probléma van!
Csak androidok telefont szeretnék mert Iphone 4s telefonra nincs pénzem!
60-70 forint lenne az a pénz amit telefonra szánnék!
Szeretném ha jó lenne benne a fényképező és a videofelvevő,jó lenne ha nem fagyna és akadozna, normális processzorra lenne szükségem.
Szeretném ha az n97 minitől sokkal szebb képet csináljon és erősebb is legyen!
Független telefont keresnék!
HTC Wildfire s-t néztem
Samsung galaxi ace
Motorola defy
De nem csak ezekhez ragaszkodom csak ezekről olvassgattam
Előre is köszönöm -
Domxc
senior tag
-
mokus1
addikt
Megvettem az ARC-ot eddig csak jó tapasztalat van vele ajánlhatom
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Telenornál tervezek már régóta egy blade-t venni, de 1xűen nem hajlandó a cég akinél flottába vagyok szerződést újítani a szolgáltatóval így nem tudtam előfizetéssel venni. Most látom h 34k+pár forintért van praktikum-ba. Telenor-os balde-ekkel nincs gond? Illetve van-e más opció ilyen áron ami jobb?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
zkn.28
csendes tag
Hello!
Tudnátok nekem ajánlani olyan telefont ami szép képeket készít?
Fontos lenne a kamera.
Köszi. -
ki0817
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Telefonálás, sms, emailezés, böngészés amire 90%-ban használnám. Zenehallgatás, fényképezés még azért fontos. GPS opcionális, Játék abszolút nem érdekes. Nem szeretnék érintőképernyős és szétcsúsztatható készüléket. Gyors legyen, egyszerű, viszonylag nagy tárhellyel vagy memróiakártya bővítéssel. Nokiám volt eddig 12 éven át. E51-et nagyon szerettem, de az E52-t ki nem állhatom. Lassú, lefagy, nincs elég belső memóriája. A bluetooth-t sem lehet már bekapcsolni. Emellett a Nokia supportban is nagyot csalódtam, ezért csak legvégső esetben vennék újra Nokiát.
Fontos, hogy legyen benne wlan, bluetooth és laptophoz modemként lehessen használni. Külföldön mindenhol működjön (ahol van GSM).
Újat keresek, 50-60e Ft-ig (szolgáltatós hűságnyilatkozattal), de ha mindent tud kompromisszumok nélkül, akkor lehet drágább is.
Blackberryre gondoltam, de nem gondolom, hogy megér 80-90e Ft-ot. Nagyon jókat írtak a Nokia Xperia mini pro-ról. Ez még szóba jöhet, bár érintőképernyős és szétcsúsztatható is egyben. Valami egyéb ötlet esetleg?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ozone29
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Melyik a jobb telefon a Samsung Galaxy S wi-fi 5.0 v. az LG Optimus 2x ?
Azért kérdezem mert telefont szeretnék venni és nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Leginkább játékra, zenehallgatásra, GPS-re, fényképezésre, és internetezésre használnám a telefonálás mellett. -
mr.kocka
aktív tag
válasz ozone29 #34936 üzenetére
Galaxy S wifi nem telefon, nincs benne GSM modul. Olyan, mint egy iPod Touch.
zkn.28: Írhattál volna bővebben, de Nokia N8 szerintem fényképezés terén az etalon. Esetleg, Sony Satio, Samsung Pixon ha olcsóbbat keresel. :Ö
[ Szerkesztve ]
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
ozone29
csendes tag
Köszönöm!
Ezt nem tudtam vagy csak elsiklottam felette. A kérdés eldöntve. LG marad! -
Bagira01
veterán
válasz #40993792 #34931 üzenetére
Közbe találtam egy másik olcsó androidos versenyzőt is(alcatel OT 990) 10k-val olcsóbb mint a blade. Igazából nekem annyi a lényeg, hogy wifi legyen rajta és telefonálni lehessen vele normális hangminőséggel. Alactel kamera fény is jól jönne néha. Moddolni variálni nem akarom, csak 1 évig legyen valami normálisabb telefonom az a lényeg. Ér a blade 10k-val többet ilyen felhasználáshoz?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Domxc
senior tag
válasz ki0817 #34935 üzenetére
Érdemes lenne megnézned a Motorola Defy-t, és a Sony Ericsson (!!) Xperia X10i-t is a 60e-es értékhatárnál. Viszont ha többet is szánnál rá, akkor mindenképpen a Samsung Galaxy S-t ajánlanám, ennek sokkal jobb(ak) a paramétere(i), és a szoftvere is, mint a Blackberryknek.
(!!)= Az Xperia sorozatot nem a Nokia gyártja, hanem a Sony Ericsson. Félreírtad.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Bagira01
veterán
válasz #40993792 #34944 üzenetére
Megrendeltem az Alcatel-t. Kezdő androidosnak elég lesz. Nem egy akkora hűde nagy összeg, hogy ha esetleg nem válna be akkor ne lehetne lecserélni. Samsung s5230-ról váltok, ahhoz képest sztem ez is nagy előrelépés lesz. Úgy voltam vele, h nem biztos, h megér nekem a blade+10k-t a jobb kijelző miatt, mert lényegében annyi amit kihasználtam volna.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy anyukámnak néznék mobilt mert vettem neki egy xperia mini prot és nem látta jól a betűket a menüben. Elmentünk M.M.ba és ahogy kivettem 4colos kijelzővel (pl galaxy s) azt már tökéletesen látja szemüveg nélkül is .Szóval tudnátok abban segíteni, hogy 4colos kijelzős mobil közül aminek lehető legjobb az akkumlátorja és netre is tudná használni kocsiban 1-2dologra (én 3 modellre gondoltam galaxy s, galaxy s plus optimus 2x)de várom az ötleteket, hogy ki mire gondol,ja és lehetőleg ne 100felett legyen.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
ki0817
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Úgy látszik a Nokia már kezd az agyamra menni - tényleg jól elírtam. :-)
Megnéztem a készülékeket, amiket írtál:
Defy: Ez nagyon tetszik és a gondolatomat is kitaláltad, mert eddig sportoláshoz külön készüléket használtam, de nem gondoltam, hogy van ilyen okostelefon a piacon.
- az érintőképernyőtől még mindig óckodom. Ennek oka, hogy vezetés közben szoktam e-mailezni és tárcsázni. Ez gondolom a mai érintőképernyős telefonokkal is problémás (pár éve volt egy Mio 701-esem, de az teljesen elvette a kedvem az érintőképernyőtől). Ezek a gépek azért jobbak valamivel ilyen szempontból? (a cardock mindenképp hasznos okosság)
- a dinamikus keresés a telefonkönyvben (azt hiszem így hívják, amikor úgy keresek, mintha T9 szótárt használnék) nagyon fontos. Gondolom az ilyen szintű készülékek mind tudják ezt, ugye?
- az e52-nek van egy jó funkciója, hogy van másodlagos nyelv a T9 szótárban. Ez a Defyre is igaz?
- az adatok áttöltése lehetséges? (legrosszabb esetben Outlookból, de jobb lenne valahogy közvetlenül az Ovi Suite-ból, ha van ilyen lehetőség)
- magyar szoftver, karakterkiosztás, T9 szótár van hozzá?Remélem a fentiekben még tudsz segíteni, de azt hiszem ezt fogom megvenni. Ötlet, hogy hol? (telenornál nem kapható).
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!
-
Rav3n02
senior tag
válasz ki0817 #34948 üzenetére
Szia!
A 701 érintőképernyőjéről ne is beszéljünk De egyébként sem összehasonlítható már a régi PDA-s korszak a mostani érintős okostelefonokéval.
Defyhez alapból nincs magyar nyelv, de a karaktereket ismeri és van olyan funkciója mint a t9.
Nem tudom milyen adatokra gondolsz, de bármit át tudsz menteni gépre, ha pedig a telefonszámokat szinkronizálod a gmail-el, akkor minden esetben visszamenthető lesz.
gabesszg: Szerintem ha az árba belefér a Galaxy S+ tökéletes lesz neki
R[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest