- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomchicken
tag
válasz Rav3n02 #35784 üzenetére
Az X10 Mini Proval az a bajom, hogy még kisebb a kijelzője mint a motoroláé és nagyon vastag, mondjuk a flipout is ugyan olyan vastag, ezért is hajlok inkább a charm felé!
E71: 10mm
Charm: 12mm
Flipout: 17mm
X10 Mini Pro: 17mmEsetleg más ötlete valakinek?(Használtan max 25ezerért, gyorsan gépelhető billentyűzettel vagy jó virtuális billel rendelkező okosteló?)
Mi a véleményetek a Charm-ról, tudom, hogy sokaknak nem tetszik, de ha valakinek volt már a kezében az írna róla egy pár sort?
-
3.Aragorn
addikt
Új telefon vételnél mit is szoktatok mondani, mire kell figyelni?
- Fölhívni valamelyik barátot a boltból, hogy jó-e a vétel.
- Kipróbálni azzal a fülessel, amit használni fogok.
- Megnézni, hogy egybe van, nem karcmentes... -
Mosanke
senior tag
válasz 3.Aragorn #35806 üzenetére
Közben látom megválaszolták a kérdésed.
Nekem nincs szolgáltató függő mobilom egy sem. Azért függetleneket veszek, mert nekem ez így praktikusabb.
Eddig mindig amikor vettem (MM; E-Digital és még Tesco-ban is vagy éppen legutoljára ausztriában az MM-ben) hazavittem, kibontottam őket aztán kész, annyi. Működtek ahogyan kell és sosem volt problémám velük. Sem az első beüzemeléskor sem pedig később.
Több telefonom és kártyám is van, két szolgáltatótól, feltöltős és előfizetéses telefonszámokkal. Ha úgy gondolom és úgy döntök, akkor egyszerűen csak lemondom azt az előfizetést és "visszaminősül" az a SIM és a hozzátartozó kapcsolási szám is mezei feltöltőssé. -
ELCLASSICOO
csendes tag
Sziasztok meg tudnatok nekem mondani hogy a ZTE Blade nak mi a hatranyai roviden tomoren???
-
sdd2
veterán
válasz ELCLASSICOO #35811 üzenetére
Régi vas nagy kijelző és a pixelhibás darabok na meg a régi android rendszer.kb röviden ennyi.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
atomchicken
tag
Erre esetleg valaki [link]?
-
ELCLASSICOO
csendes tag
okes koszi!! Es meg azt szeretnem kerdezni hogy a telefonoknal a kulosdifuzornak mia szakmai neev hogy rakeresheseK???
-
r4z
nagyúr
válasz ELCLASSICOO #35814 üzenetére
Hogy micsoda? Kicsit érthetőbben, kérlek.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
ELCLASSICOO
csendes tag
hat amit a telefonnak a fulhalgato hejere bedugsz difuzor ami akumulators vagy elemes na azt hogy hivjak??
-
ELCLASSICOO
csendes tag
Na azt tudja valaki hogy hogy hivjak??
-
ELCLASSICOO
csendes tag
Siasztok azt szeretnem kerdezni hogy en meik oldalon tudnam megvenia ZTE blade telefont!! EN romaniaban lakok es valami roman oldal kene ameiken fent van!!koszi elore is!!
-
Mosanke
senior tag
válasz 3.Aragorn #35821 üzenetére
Rákérdeztem ismerősnél akinek szolgáltatói függő a telefonja, hogy amikor vásárolta akkor hogyan is volt ez pontosan ?
Valahogy úgy mennek a dolgok, hogy először is elmész a szolgáltatódhoz, elmondod mik az elvárásaid a leendő telefonnal kapcsolatban. Ők adnak segítséget és javaslatokat is, hogy milyen márka és azon belül milyen típus lehet az, ami az elmondásod alapján megfelelhetne Neked. Mindenütt vannak kiállított telefonok az ilyen helyeken, azokat meg lehet nézni, van ahol még hozzá is lehet férni és nyomkodni.
Aztán ha választottál, leülsz a székedbe az ügyintézővel szemben, majd kihozzák a raktárból a mobilt, originált csomagolásban, (de az is lehet, hogy rendelni kell mert nincs éppen ott raktáron) majd elintéződik a papírforma. Szerződéshez adatok felvétele, fénymásolások a személyi okíratokról ...stb. Miután ez készen van ekkor aktiválják csak a SIM kártyádat. Utána már viheted is ki a boltból mint boldog tulajdonos a telefonodat.
Ha meg nagyon ki szeretnél próbálni több telefont is akkor javaslom például a Média Markt -tot. Ott nagyon sok készülék van kiállítva és legtöbbje be is van kapcsolva. Nyomkodhatod a gombjaikat, meg navigálhatsz a menük között. Itt el tudod dönteni, hogy mennyire jön be vagy sem az adott készülék. Utána már egyfajta határozott elképzeléssel mehetsz be a szolgáltatódhoz készüléket vásárolni. -
ELCLASSICOO
csendes tag
Siasztok nem tudja valaki hogy mia kulso difuzor szakmai nev!???A kulso difuzor az amita tlefonba dugung a fulhalgato hejere es a vegen vanak difuzorok ameik vagy elemel menek vagy akumulatoral!!!
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz ELCLASSICOO #35825 üzenetére
Mondd Norbi, Te legalább érted amit írsz ? Nyugtass meg kérlek, hogy igen!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Mosanke
senior tag
Köszi.
#35828 localhost
Na ez az elemről/akkuról használható külső diffúzor(?) engem is érdekelne. El nem tudom képzelni, hogy mi a franc lehet? Ráadásul még a telefon fülhallgató csatlakozójáról is megy!
Fotós barátom szokott hasonló szakszavakat használni, de Nála ez a szó (más szöveg környezetben) külső vakut jelent.[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
sziasztok.
Nagy képernyős androidos telefont szeretnék vásárolni, a telefonáláson és smsezésen kívül internetezésre, msnezésre is használnám.
Djuiceos hűség nyilatkozattal venném, tehát fontos hogy legalább 1-2 évig jó legyen. abszolút határ az 50000 ft.
Eddig a ZTE Skatre vártam, de csak nem akarja a telenor bevenni a kinálatba.
Most 50000ért látom a Galaxy S-t és a Defy +-t...e kettő közül melyik a jobb vétel...vagy inkább várjak Skatre még és akkor ha behozzák az 30000 környékén jobb lesz?[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
-
Mosanke
senior tag
válasz 3.Aragorn #35835 üzenetére
Még szerencse, hogy van ez a 3 napos cseregarancia.
Egyébként nálam ez év elején a Telenor verte ki a biztosítékot, de nagyon. Hosszasan lehetne leírnom, de röviden inkább csak annyit, hogy szerintük a nejem 8 hónapos, Telenor függő Samsung készülékét (meghibásodott) nem vihetem az 1 év Telenor hűség alatt Samsung szervizbe, mert akkor érvényét veszti a Telenor garancia.
Mondanom sem kell, hogy ez így nem teljesen igaz! Van benne csúsztatás rendesen. Probléma megoldódott, a Telenor meg bek@phatja. -
Újoncka
aktív tag
Sziasztok
Telefont szeretnék vásárolni keret 25k max
Főleg használtat keresek lényeg ne legyen csiga GPS stb... ha belefér
Netes alkalmazások FB,YT stb...
Kamera 3-5mpxne legyen unalmas a külseje!
egyéb elvárásom nincs! Ilyen árkategóriába milyen telefonokat tudtok ajánlani ?
Samsungot ha lehet ne...Android jó lenne de nem feltétel
Nézegettem X10 Mini,Iphone 2g 3g
körülbelül ilyesmi telefonokra lenne szükségem Persze árban valamennyit tudok mozdulniElőre is köszönöm!
-
Petike6
tag
Hali! A Galaxy mini-nek tényleg csúnya a képernyője?
-
3.Aragorn
addikt
A Sony Ericsson Cedar mellett egyik barátom javaslatára belépett két vetélytárs is:
Nokia X2
Samsung C3322
Előbbi sajnos 28000-et kóstál a rózsaszíneknél, utóbbit csak függetlenül találtam meg, 20300-ért.
Vélemény, tapasztalat, összehasonlítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest