- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Mardel92 #34649 üzenetére
Az is jó lehet, amennyiben meg tudod szokni a szokatlan formáját.
Viszont, az összes Androidos cucc akkuja gyenge, szokj hozzá, hogy naponta merül. Hero-hoz vannak nagyobb teljesítményű akksik, ha nem elég az eredeti szuflája.Én, azt venném a Telenoros cucc helyet.
maross: mennyi a minél olcsóbb? Winmo kell vagy Android?
[ Szerkesztve ]
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
válasz mr.kocka #34651 üzenetére
oprendszer mindegy. inkabb az akksi tartson tovabb. nem tudom mennyi a minel olcsobb..mondjuk 40 alatt szeretnem meguszni, de ugye nem mindegy hogy 800x480 as, vagy felakkora.
huawei x3-mal szemeztem a napokban, de meg nem neztem utana, az talan 25ezres kategoria, csak nem tudom milyen a gps benne. egyaltalan, hogy tudom ezt megnezni? csak forumokon, tapasztalat alapjan?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mr.kocka
aktív tag
válasz maross #34652 üzenetére
Moto Defy? Használtan 40-45ért ki lehet fogni, jó gps, 800*480 is megvan..
rádaásul a strapát is bírja.Nézd meg, még a Sony X10,
akku, sajnos naponta - kétnaponta kell tölteni Droidnál.
Winmo-nál HTC Touch Diamond II - t?Azért, az X3-ba bőven nem nem 800*480 van. Bemész vodánál, ott ki is tudod próbálni, vagy fórumok, igen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mr.kocka #34653 üzenetére
megnezem ezt a harmat, koszi.
szerk: a 800x480 nem feltetel, de ugye extra penzt meger nekem. vodanal tegnap neztem ezt a huawei x3-at, addig nem is hallottam rola. de ugye gps-t nem tudom kiprobalni, es engem foleg ez erdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
válasz mr.kocka #34651 üzenetére
Oksa, én is így vagyok vele Inkább veszek egy plusz akksit, ma volt a kezembe a teló és kimondottan kényelmes szerintem. Az előlap a szokásos helyen kopott, de mondjuk az se zavaró, és tényleg röccenés mentesem ment minden Köszi mindenkinek a segítséget, valszeg ez lesz.
-
htc touch diamond 1 gps-erol valami info? "NMEA 0183" ilyen tipusu. ez van a motorola defy-ben is, ahogy neztem.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz maross #34656 üzenetére
Diamond ami nekem volt, abba elég gyengus volt a GPS és többen is panaszkodtak rá. Defy-nél jó volt a GPS hamar és pontos jelet talált.
Viszont a Dia 1 lassú, szvsz alig használható, ja és nem bővíthető memóriakártyával, így a programok, PL. iGo elég macerásan telepíthető, legálisan nem.
-
válasz mr.kocka #34657 üzenetére
ertem. kar, pedig 15-ert nagyon jo uzletnek tunt . a memoriakartya hianyat en is fajlaltam, de pont talaltam egy igo8-cal telepitett valtozatot az apron. defy tok jo, csak draga. es a diamond touch2-nel mar ki van kuszobolve a gps problema?
[ Szerkesztve ]
-
mr.kocka
aktív tag
válasz maross #34658 üzenetére
Dia 2? Az jó, nagyobb a kijelző, bővíthető, kapacitív, és gyorsabb is.
Fel lehet rakni a Dia 1 - re de elég macerás, stb. illetve, gyenge gps és akku idő is. Szenvedtem vele elégsokat...
Aminek még használtam a gps-ét és jó volt: Sony X8, Nokia 5800 (Symbian) HTC Legend hirtelen.
Igen, 1hetet volt nálam csak kölcsönbe a Dia2 elég hamar talált jelet, de nézz be a topicba kérdezősködni, biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlás elött álok. Max 40-45 ezer forintot áldoznék rá.
Az mindegy nekem hogy csak használtan fér bele a keretbe vagy újonnan is.
Tudnátok e valami jó megbízható telefont ajánlani nekem?
A lényeges szempontok:
1, Megbízható könnyen kezelhető telefon legyen (az mindegy hogy érintő kijelzős vagy nem, érintőkijelzőset annyival tartom többre hogy ott sok esetben van qwerty viszont ebben az esteben legyen kapacitív) + 1 töltéssel legalább 2 napot bírjon készenlétbe.
A második legfontosabb része a zenelejátszó mert rengeteget hallgatok zenét. És ha már veszek telót olyat szeretnék ami tudja is jól ezt a funkciót.
Röviden kihangosítva ne recsegjen , 3,5 jack ajzat legyen a telón.
A zene lejátszó felülete legyen könnyen kezelhető.És lehet hogy nagyon szörszál hasogató vagyok de még fontos lenne nekem az a funkció hogy mappásan lehessen betáplálni a zenét.
Ne keljen sz@rakodnom play list-ekkel.Ezenkívül ami hasznos lenne számomra az a zenefelismerő funkció.
Röviden tömören egy zenetelefont szeretnék venni.
Minden más + extra nem érdekel mert max csak nagy ritkán használnám.
Az hogy sima mobil vagy okos teló az is mindegy.
Samsung S8500 Wave-el, S8530 wave 2-vel,Nokia N79,Iphone 3g,LG Arena-t néztem. Ezekről mi a véleményetek?Az Arenánál egyedül nem megoldható tudtommal a zenefelismerés a többinél van vagy telepíthető.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
sdd2
veterán
válasz Pöttön #34660 üzenetére
Szia!
Én SE xperia Mini-t javasolnám neked.Egy kicsit több mint a keret újonnan de meg is éri azt állíthatom.Hangzása király egy érintés és megmondja a zene adatait (zenefelismerés),Ha nem megy folyamatosan a wifi, 3G,GPS két napot simán kibír.
Kijelzője kristály tiszta és éles is.Ennél jobb telefon ebben az árban nincs!!!Szerk:Mielött valaki félreértené az ST-15-ről beszéltem és nem az X10 Miniről.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Dzsano
tag
Ez tök jó:
-
Mr President
senior tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy por és ütésálló telefont keresek! A legjobb ár/érték arányút. Nokia 3270-est és Samsung 2700-ast nézegettem. Melyiket a jobb vétel szerintetek? Esetleg más? Előre is köszönöm a segítséget!iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
sdd2
veterán
-
Mardel92
tag
válasz Mr President #34666 üzenetére
A Samsung elég jó, faternak ilyen van a cégtől, és kibír mindent. (Esett már váltóolajba is ) Ráadásul a lámpája marha hasznos szűk helyeken. A nokia nekem kicsit gyengébbnek tűnik, bár ilyen csak 1szer volt a kezembe.
-
Mr President
senior tag
A samsung túl military stílusú nekem. Szerintem a nokiánál maradok. Már csak elfogadható áron kell találjak egyet!
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Met
nagyúr
A Galaxy Mini megbízható telefon?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
sztara
aktív tag
Sziasztok! barátnőm szeretne telót venni. fényképezésre, zenehallgatásra, lehetőleg wifis legyen és érintős. maximum amit rászánna az 50ezer. és újonnan. lehet 30-as vagy független is.
nem tudom mit kéne neki, ezért fordultam hozzátok! válaszotokat előre is köszönöm!http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
hepibáb
tag
Sziasztok!
Én is mobil vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni samsung i9100 (galaxy s2) vagy HTC sensation?
-
hepibáb
tag
válasz molnarpeter #34675 üzenetére
A netezés annyira nem fontos, csináljon jó képeket, videókat, zenében is legyen jó. Hát kábé 1-2 évig meglenne. A HTC jobban tartja az árát nem?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hepibáb #34676 üzenetére
A kamera szubjektív lehet, itt van egy összehasonlítás. Érdemes lehet elolvasni az egész összehasonlítást is. Szerintem S II.
mp
-
Diasitocska
csendes tag
Sziasztok. Új telefont szeretnék venni, segítségeteket szeretném kérni hogy melyiket válasszam, esetleg ha ajánlanátok telefonokat azt is megköszönném.
A nokia n97 és nokia n97 minit, a nokia n900-at, a nokia c6-00-t, nokia e7-et nézegettem. Az első dolog amit mindenképp szeretnék hogy qwerty billentyűs legyen.
Amire használnám az internetezés lenne, természetesen telefonálás, néha fotoznék vele de nem kell valami huu de eget rengető kamera bele. Meg a gps se lenne hátrány, sőt. Nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam. Egyszer az N900 felé húz a szivem máskor meg az E7 felé és igy tovább. Ha tudnátok nekem érveket és ellen érveket mondani a készülékek mellett és szemben megköszönném. De tanácsolhattok más félét is. Köszönöm előre is. -
mr.kocka
aktív tag
válasz hepibáb #34676 üzenetére
+ 1 az SGS II - re. Ha hosszabb távra tervezel, akkor szvsz annyira nem lényeges, hogy mennyire tartja az árát, mert addigra úgy sem fogja egyiksem még felét sem érni.
Diasitocska: Én E7-00 - t vennék, ha van rá keret. Ha nem, akkor N97 Mini-t.
De, muszáj Nokia?Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
Diasitocska
csendes tag
Nem muszáj nokia. De tudsz mondani nekem olyan telefonokat nokián kivül ami qwerty-s és ki néz valahogy? mert a sony ericsson xperia és társai számomra nagyon visszataszitók
-
Diasitocska
csendes tag
Valaki tud mondani még esetleg valami tanácsot vagy telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
válasz Diasitocska #34680 üzenetére
A "néz ki valahogy" elég érdekes megfogalmazás. Sztem jól néznek ki a Blackberry-k, de sok ember szerint nem
Amúgy szerintem a Nokiák "felejtős" kategória. N900 meg pláne...Állítólag a mostani Blackberry "monaco" piszokjó lett, De egy kicsit lentebb ott van pl a HTC ChaCha...
Én vettem volna olyat, hogy ha nem lenne rajta az a Facebook gomb...[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
Drughi
addikt
Üdv,
Be szeretnék újítani egy új telefonra.
Szempontjaim:
Függetlenül max 40.000Ft
Lehetőség szerint nem Android, de ha az, túlélem.
3G
Wifi
Micro SD bővíthetőség
Jack dugóMik a lehetőségeim?
Androidos telefonból ott az Xperia sorozat több tagja, vagy Sok Samsung galaxy.Tippek?
Jobban járok a droiddal?
-
Idiofil
aktív tag
válasz Diasitocska #34685 üzenetére
Hát a BB 9800 Torch ottkörül van, mint az E7.
"Those who want respect, give respect"
-
Idiofil
aktív tag
válasz Diasitocska #34688 üzenetére
Hát igen, természetesen mindenki akarja, hogy GPS, net, pazar kamera, nagy belső, real-time működés, de akkor még legyen szép , könnyű, de bírja 3-4 napig
De hajrá"Those who want respect, give respect"
-
FlottaH
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefon vásárlás előtt állok. Elsősorban telefonálásra szeretném használni, nem netezésre, nem játékra. Tehát nem okostelefont, nem érintőképernyőset keresek.
Fontos, hogy jó minőségű hangja legyen (metróban is lehessen használni), könnyen lehessen sms-t írni vele, tűrhető képeket csináljon, esetleg diktafon, rádió, feladatkezelő, ébresztő, számológép legyen benne. Ha több sim kártyát tud kezelni - az szintén előny, de nem feltétel. Megbízható - strapabíró felépítésű készüléket keresek.(korábban Motorolám volt - az most is műkszik, majd Samsung-ra váltottam...az éppen most dőlt ki)Ezzel kapcsolatosan tudnátok ötleteket, javaslatot adni?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
Tibord
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlás ügyben.
Úgy döntöttem lassan ideje lecserélni a NOKIA 6110 navigátoromat valami új okos-telefonra.
Egyenlőre csak nézelődöm nem annyira sürgős a dolog tehát ha kell tudok várni 1-2 hónapot.NA szóval megpróbálom összeszedni mit szeretnék.
- 2 SIM kártya egyidejű kezelése (ez alapfeltétel)
- GPS Olyan amihez hogy navigáljon nem kell netkapcsolat és a térkép bővíthető.
- WIFI (ez úgy is van már szinte mindbe )
- Jó videó és fénykép készítési képesség
- Hosszú készenléti idő
- Elegáns de nem csicsás
- zenehalgatási és filmézési lehetőség (ez nem fontos de jó ha van)Eddig csak nokiám volt de abba tudtommal nincs hasonló kaliberű teló.
JA és ha lehet akkor nem kell olyan teló amin van egy csomó gomb. Úgyhogy inkább tipitapi telefon érdekel
Árat egyenlőre nem írnék de nem olcsó kategória kell. Alapvetően sok telefonálásra és navigálásra kell a teló de akkor már szeretném ha tudná a mai összes olyan dolgot amit egy okostelefontol el lehet várni.
Facebook-om nincs és nem is lesz tehát az abszolút hidegen hagy. Netezni is csak nagyon ritkán (mobilnet) szoktam (menetrend néha).
A telefonvásárlást hosszú távra tervezem a mostani is megvan mióta megjelent (3 éve)Alapvetően nincs a márkával kapcsolatban elképzelésem úgyhogy nagyon megköszönném ha esetleg valami teszt-et vagy leírást is tudnátok linkelni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
-
bryndza
tag
Sziasztok,
kérném tanácsotokat a következőben:
teflon csere előtt állok, felsorolok itt néhány tulajdonságot amelyekre szükségem lenne és előre is köszi ha vki válaszol rá,- dual-sim (nem standby, hanem valós)
- relatíve hosszú üzemidő
- wifi
- és a fényképezője jó minőségű képeket készítsen (lehetőleg mobilfényes az esetleges fénymentes területek fotózása miatt)
- max. 50K
- nem típusfüggő, de azért szeretem a hazai szervizelés lehetőségét,
a többi az annyira nem érdekes, Bluetooth, bővíthetőség stb. azok már ezekben úgyis benne vannak, amit nézegettem eddig Samsung b7722,
(legszívesebben SE-t vennék csak ők itthon nem forgalmazzák a dual-jukat) (mondjuk drága is eléggé) -
bryndza
tag
válasz Lacazr93 #34697 üzenetére
Most beszéltem egy ismerőssel, azt mondta hagyjam mert sok vele a problemo, ő az 5722-est ajánlja inkább. Bár abban nincs wifi.
De fentebb már leírták hogy sajna momentán nincs ilyen igényt kielégítő teflon nálunk.
Kompromisszumot kell kötni mindenképpen, vagy ez vagy az hiányozni fog belőle, illetve lehet hogy két készülék lesz. Sajna. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest