Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (Sóhaj.) :D

    A nyomtató kolleganőmnek kell.
    Tintasugaras van nekik, (egyelőre nem tudom, h milyen, még nem mondta meg). Azért kell egy új nyomtató nekik, mert a régihez drága a festék, és a "kölök" most megy új iskolába, és sokat kell nyomtatnia majd.

    Nekem tintasugaras volt régen (Epson R265), beleszáradt a festék, akkor olvasgattam utána, h hogy is működik ez. Ugye nekem pont olyan volt, amihez 6 féle színű patron volt, és a nyomtatófej a gépben volt. Mivel nagyon ritkán használtam csak, ezért bele is száradt a festék.

    Akkor eldöntöttem, h a következő nyomtatóm már lézer lesz.
    Amire én használom, arra tökéletesen megteszi.
    Fényképet úgyse nyomtatok, ha meg mégis, elviszem pendriveon egy szalonba, és kinyomtattatom, még olcsóbb is, mintha tintasugarassal nyomtatgatnék otthon, ráadásul nem fakul ki pár év múlva sem.

    Szóval nekem egy Minolta Magicolor 1600W van, ez színes lézer, az aprón vettem valakitől egy év garival már sok-sok éve. (megtaláltam a hirdetést)
    Az induló toner-készlet nagyon nehezen akart kifogyni (olyan keveset nyomtatok), asszem tavaly töltöttem újra a színeket (vettem alig 15ezerért hozzá port, meg chippeket, és megtöltöttem).
    Szóval ezért ajánlottam kolleganőmnek is egy ilyesmi lézert, mert ez olcsó lenne.

    De az aprót átnézve most nem találtam ilyen áron hasonló tudásút.

    Még egyeztetek vele, h egyáltalán mennyit akar rákölteni, meg mégis mennyit nyomtatnak, vagy színes legyen-e, de addig gondoltam a topicban megkérdezem mit javasolnak.

    Mert ez így elég kusza nekem.

    Még az is lehet, h a régi nyomtatót ha megtudom, h milyen, tudok nekik bele sokkal olcsóbban patront, akkor nem kell újat venniük. (nem tudom hol, és milyen patront szoknak venni hozzá, lehet, h eredetivel etetik, azért drága nekik a nyomtatás)

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák