- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozem
csendes tag
Erről mi a véleményetek:
Samsung SL-M2070
Emagon most 29k-ért dobálják 2 év garanciával. Otthonra kellene havi ~30-50 oldalhoz és scan funkció se jönne rosszul. -
jeni
félisten
a Media Markt tuti magyarföldi garanciás 32000Ft-ért. én inkább azt venném.
-
zeze7100
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Lézernyomtató vásárlás előtt állok, a kritériumok a következők:• Nem multifunkciós (ha a multifunkciós kategóriában jobbat tudtok, akkor az is érdekel)
• Monokróm A/4 (havi cca. 1000 oldal)
• Duplex automata /fontos
• Postcript level3 support /fontos
• LAN ha van az nem baj
• Olcsó megbízható utángyártott/töltött patron (nem gond ha nem All In One) /fontosJó lenne ha 40 000-nél megállna.
Amit néztem: Epson WorkForce AL-M200DN
Vélemény?
Előre is köszi!
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni lézer nyomtatót(nyomtató, fénymásoló, szkenner), ebben kérném a segítségeteket!
Használtat érdemes venni? 28k-ért láttam újjat, itthonra sokallom!
Nem sokat használnám, de ha kell, legyen itthon!
Esetleg, valami ajánlat?
Köszönöm előre is! -
Multibit
nagyúr
Lehetséges, hogy tényleg nincs lehetőség modell összehasonlításra a Canon honlapján?
Az MF212W-t szeretném összehasonlítani az MF217W-vel. -
Multibit
nagyúr
válasz Csavarnyuzo #3757 üzenetére
-
Csavarnyuzo
őstag
Aki most gondolkodik otthonra kicsi wifi-s készüléken: link.
A pirosat kell elvágni.
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #3759 üzenetére
eredetileg is ennyi volt az átlagos áruk.
venném ha lenne rajta lapolvasó is.Amúgy ha jól gondolom a Samsungnak nagyobb a felbontása,ezért előnyösebb is lehet végső soron.
[ Szerkesztve ]
-
ocscsaba
tag
Vagy itt egy még olcsóbb mono lézernyomtatató azoknak, akiknek a kezdő kapacitás, mely 700 lap nyomtatására elegendő 5% lefedettségű nyomatoknál, 1-2 évig is kitart, aztán már az 1500 lapos eredeti tonerrel ez kb. 15,-ft-ra jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
ocscsaba
tag
Xerox minőség, most jött be a piacra, (szerintem még nincs róla semmi vélemény, vissza még a multifaxos verziójából sem hoztak vissza egyet sem, minden esetre amikor megjelent, reggeli nyitás után 1 óra alatt eladtunk 3-at belőle,) nyilván konkurenciát támasztandó az ugyanilyen belépő szintű lézernyomtatóknak. Nem tudom, utángyártott tonere van-e már. A HP P1102-höz megegyező felépítésű, ez a típus nagyon stabilan veri a mezőnyt, 5-7 éve piacvezető, nem véletlenül van hozzá tömérdek típusú utángyártott tonerkazetta. Nagyon sok háztartásban szükség van ilyen "nyomtatok 3 lapot hetente" kategóriájú nyomtatóra, mely pöccre működik.
[ Szerkesztve ]
-
kisjuhi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék színes lézernyomtatót venni, a követelmények:
- duplex (ha tud duplexen scannelni az mégjobb)
- színes lézer, de legyen benne külön fekete toner is
- lehessen utángyártott tonert venni bele, lehetőleg 5000 oldalas felettit
- hálózati támogatás min. LANIrodai használatra lenne véve, kb a keret olyan 100e Ft környékén lenne.
Amit néztem: Epson WorkForce Pro WF-5620DWF
Mi a tapasztalat róla?Köszi!
-
Csavarnyuzo
őstag
Mivel napi szinten adok árajánlatokat szerintem erről ne nyissunk vitát Természetesen nem ennyi volt az "átlagos ára" -max. a sima p1102-nek- és akinek otthonra kell annak 2-3k sprórolás is jól jöhet.
Szerk.: Samsung-hoz pedig sok sikert, főleg a fenntartási költségéhez és a görgő hosszú életéhez...[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
ezozo
tag
Sziasztok,vettem egy HP P1102W mono lézernyomtatót,az lenne a kérdésem az utángyártott toner mennyire problémás ezeknél a készülékeknél,azért kérdezem mert tintasugarasnál HP2050 gyakran találkozok azzal a hibával hogy az utángyártott patronra egyszer csak azt dobja hogy hamis vagy hibás patron,pont ebböl lett elegem,meg az állandó beszáradásból,vagy van e valami reszetelési lehetőség stb,meg esetleg nektek van e bevált utángyártott toner márkátok,ami nem problémázik,meg esetleg tőlteni is lehet,bár nem tudom érdemes e egyáltalán,válaszokat előre is köszönöm.
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
ezozo
tag
válasz Csavarnyuzo #3770 üzenetére
Köszönöm a gyors választ,akkor ezek szerint a márka mindegy,és a nyomtató nem is szokott hamis,hibás toner problémával foglalkozni?
És toner reset sem kell?[ Szerkesztve ]
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, otthonra vennék egy FF lézernyomtatót. Nem lenne sokat használva, havi 50-60 oldal. Szeretném minnél olcsobban meguszni? Mit javasoltok? Igények, semmi extra.
Köszi"If you're good at something, never do it for free!"
-
glutamin
őstag
válasz Csavarnyuzo #3774 üzenetére
A fekete nem sárgul be az évek során
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék egy színes lézernyomtatót beszerezni, kb 10-20 oldal/hó persze +- változó mennyiséggel.
Melyek azok a márkák/típusok amelyekkel érdemes folgalkozni?Jön még boardosra lavina! :D
-
Taktoj
aktív tag
Hp lézert vennék használtan, lehetnek kompatibilitási problémáim régebbi hp modell s a win10 között?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Kis méretű irodába lenne szükség multifunkciós nyomtatóra. A színes lézerről letettem, alacsony nyomtatási mennyiség lenne szinesből és feketéből egyaránt, havi 7-800 oldal vegyes nyomtatás lenne, némi szkennelés és másolás, tehát szerintem átlagos felhasználás.
Amit kinéztem, a visszaolvasgatások alapján, az az Epson L110 külső tartályos multi nyomtató. Mellé esetleg néztem egy egyszerű mono lézert, ha esetleg több papírt, számlát kell nyomtatni, méghozzá egy HP Laserjet Pro P1102 típust. Megbízhatóság alapján maradhatnak ezek? Beszáradással mi a helyzet a külső tartályosnál? Önmagában is elég lehet az Epson L110 multi? Multiból inkább egy lézert nézzek ha két nyomtatónál döntök?Előre is köszi, az érdemi infókat!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Csavarnyuzo
őstag
-
tomy_cz
senior tag
válasz Csavarnyuzo #3781 üzenetére
Bocs, Epson L220, rosszul írtam, mert néztem a sima nyomtatót is.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
-
jeni
félisten
Üdv!
Ezzel a HP cuccal MELYIK MÁS GYÁRTÓVAL TELJESEN AZONOS BELSŐLEG? -
Dobbanto
csendes tag
Tisztelt Forumozók, nyomtató vásárlása előtt állok. Egy induló vállalkozásban szeretném ezt a készüléket használni. Multifunkciós lézernyomtatóra gondoltam. A fórumok és tesztoldalakon talált infók alapján ezt a HP Color LaserJet Pro MFP M277dw típust néztem ki.
Kérem, hogy amennyiben van ezzel a készülékkel bárkinek tapasztalata az írja meg nekem, illetve, ha e helyett egy másik készüléket ajánlanának akkor azt is szívesen veszem.
Az itt olvasottak alapján (ugyan pontosan megítélni nem tudom) kb. 200 oldal/hó lenne a nyomtatási mennyiségem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
Dobbanto -
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy lézernyomtatót otthoni használatra. Igazából mono lézerre gondoltam, mivel azok már használtan elég olcsók, és igazából nagyon ritkán nyomtatok csak színesben, amit meg tudok oldani munkahelyen is...
Leginkább az lenne a lényeg, hogy olcsón üzemeltethető legyen, lehessen hálózaton használni (WiFi nem feltétel, megfelel UTP is).
Néha 2-3 hétig nem is kell nyomtatni, aztán 10-15 oldal/nap, majd ismét 1-2 hétig semmi. Szóval nagyon változó, hogy mikor használom, de sajnos így a jelenlegi tintasugaras nem jó, mert mindig beszárad (és sok tinta fogy a sok fejtisztítás miatt)...A Samsung nyomtatókról mi a vélemény? Pl. Samsung SL-M2026W
Ezek használtan 12-13ezerért mennek.Vagy esetleg más típus, ami olcsóbban üzemeltethető? Esetleg valakinek eladó, nem sokat használt példány?
THX
[ Szerkesztve ]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Rakman
tag
Sziasztok!
HP LJ 4 és Brother HL1112E nyomtatókhoz tudtok valami bevált márkájú utángyártott tonert ajánlani!
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rakman
-
Gabeee
tag
válasz Norbi.Sz #3789 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, pár száz oldal fórumolvasgatás után majdnem pont egy ilyet vettem ma - Samsung SL-M2026/SEE - ez a wifi nélküli verzió 18.990 Ft-ért az Eu......cs-ban.
Rögtön be is üzemeltem, 140 oldalt nyomtattam vele ECO üzemmódban (szürkeárnyalatost a festéktakarékosság jegyében), elég jól bírta a kicsike. 100 oldalnál szusszant egyet, aztán utána 5 oldalanként szintén. Gondolom, kicsit túlmelegedett, nyilván nem ilyen terhelésre tervezték. Tananyagokat szeretnék vele nyomtatni, hol többet, hol kevesebbet.
Egyelőre nincs rossz tapasztalatom, de 1 nap után mit is várhatnék? Remélem, nem fogtam vele mellé...
Tapasztalatokat szívesen olvasnék, ha van valakinek. Köszi!
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat:
Egy ismerősömnek vettem egy OKI MC342dn színes lézernyomtatót, 63900- Ft volt az emag-on.Jó nagydarab készülék, rengeteg tudással, egy kis irodát simán elvisz. Nagyon szépen és gyorsan nyomtat, másol. Van benne fax is, de azt még nem kötöttem be. Etetni lehet után gyártott tonerrel is, színenként 4-5000- FT körül van az ára.
Úgy néz ki jó vétel volt, remélem nem lesz vele hosszabb távon sem probléma.
-
Lala6
őstag
Jajj, de tudtam, hogy befogsz szólni
Szándékosan csak erről írtam véleményt, nem hasonlítottam semmihez, de akkor lássuk.
A közelmúltban vettem a cégemhez egy Epson L310 nyomtatót is. Ezt azért nem lehet összehasonlítani egy színes lézerrel. Sokkal lassabban nyomtat, és teljesen más egy színes nyomat lézerrel, mint tintával. Nekem a lézeres színek jobban tetszenek, fényesebbek. A tintával vacakolni kell, olyan óvatosan töltöttem fel a tartályokat, ahogy csak tudtam, mégis festékes lettem (meg a tartályok széle is egy kicsit). Azt csak megjegyzem, hogy a fekete tubus eresztett a kupaknál így tiszta fekete lett a kezem, egy hét kellett mire teljesen lekopott. Meg az is kérdés, hogy mennyi idő után hajlamos a tinta beszáradni, ha sokáig nem használom.
Szóval van a lézeresnek előnye, meg hátránya is (kicsit drágább az üzemeltetés), de nekem jobban tetszik amit nyomtat.
-
epzon
őstag
látod látod nem figyelsz
mondtam én, hogy rossz? hogy csúnyán nyomtat? hogy nem tud eleget?
1-et mondtam, hogy így vagy úgy de drágán nyomtat
és nem kicsit drága, nagyon drága, és nem az oki hanem bármelyik színes lézermeg 1-et kértem, hogy ha dobot kell cserélned, majd írd meg a tapasztalatodat
de ha ez kell, akkor használd egészséggel (ja és nem a külső tartályosra gondoltam, azon kívül is van élet, és nem csak az epsonnak vannak komoly üzleti tintás gépei)
sok sikert!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Milyen monochrome lézernyomtatót ajánlotok 60 -- 70k körül irodába. Napi 500- 600 lap nyomtatás lenne.
Elvárások:
2 vagy több év gar
strapabíró legyen mert sokat lesz használva
ha lehet olcsó tonerElőre is köszi.
A másik topikba kaptam egy ajánlatot: HP LaserJet Pro 200 M201n. Ez megfelelne vagy van ennél jobb ?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Egy belépő szintű lézernyomtatót keresek.
Igazából 1-2 havonta lesz használva egy MAV jegy vagy egyéb egy/két lap nyomtatására.
Mivel ilyen minimálisan lesz használva szeretném ha LAN - on keresztül is elérhető lenne.
A wifit kerülném ha lehet... Csak az utpÜdv,
hEngi -
hEngi
tag
válasz Csavarnyuzo #3799 üzenetére
Hát a wifi nem játszik. A TV is azzal próbáltam rákötni de állandóan megszakad.
Fene se tudja miért. Talán a sok wifi a környéken.USB hány méterre mehet? Van kábelvezető a falba de akkor is legalább 6 méter
Üdv,
hEngi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV