- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Egyenlőre jónak tűnik,de kicsit morbid hogy itt volt egy hivatalos villanyszerelő,és nincs tisztában bizonyos alapelvekkel,a polaritás váltás tanácsot én is itt kaptam mert már sík ideg voltam gondolkodni se tudtam,nem ugrott be no van ez így de ezt meg is köszöntem,viszont itt minden kötésnék hiányzik az érvég hüvely ami ugye sodrott kábelnél elvileg kötelező lenne,aztán meg még más egyéb fentebb említett hiányosságok. Csak itt most én megkérdezem garanciális 2 napos készüléknél én szereljek villanyt? Nem gond mer vill szerelő vagyok,de biztos nem fogom végig érvéghüvelyezni,mert egy rakás pénzembe került az egész szarság,vagy másik opció megcsinálom én dokumentálom de akkor én is felszámolom a saját magam munkadíját és akkor azt szépen vissza lehet téríteni!!! Majd holnap beszélek a kivitelezővel és remélem zöldágra vergődünk, nem nyúlok hozzá mert akkor még kitalálják hogy belepiszkáltam és azért szar,és bukta a gari.
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
isti732712
aktív tag
Szünetmentesről is ugyanúgy működik, az elv ugyan az kérdés meddig nincs áramod és meddig bírná az akksi,nyílván valami komolyabb ups kell hozzá,mint ahogy a keringető szivattyúhoz is aminek asszem max terhelése 65 watt,persze ez is változó milyen keringető szivattyú,mert abból is van a-z ig olcsó és rohadt drága is,energitakarékos meg belső hőmérsékletérzékelős, de ez itt már mint keringető off téma
[ Szerkesztve ]
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Star Trek
- További aktív témák...