Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Chaser #30325 üzenetére

    Köszi!

    Mondjuk engem ha benne lenne a wifi kipróbálnám, de amugy nem nagyon érdekelne ez a funkció pláne ha még pluszba kell érte fizetni (gondolom nem is keveset), bár ki tudja.. Mi a gyakorlati haszna annak, hogy wifi-n vezérlem?! Mire hazaérek már megy? Vagy hogy nem kell ugyanabban a helységben lenni? Ezeken kívül van még amikor jól jöhet a wifi? Komolyan kérdezem, mert ha így átgondolom nekem nem tűnik olyan fontosnak, de lehet van amire nem gondoltam..

    Bekapcsolás után a másik lakásban a fujitsu-nk villámgyorsan lehűti a lakást, szóval a hazaérés előtti inditás nem annyira életbevágó dolog nekem.

    És mivel nálam napelem fogja a klíma fogyasztását is megtermelni ezért az sem érdekel ha megy folyamatosan akkor is amikor nem vagyok otthon, sőt! Sok műszaki cikkem megy 0-24-ben (NAS-ok, TV Boxok, Routerek, stb.) amiknek jó lenne ha sosem lenne nagyon meleg a lakásban. Igazából azt szeretném, ha a meleg időszak kezdetekor beállítok egy fix hőfokot és nem is kell többet foglalkoznom a nyár végéig klímával. A Sensira-nak gondolom nem okozna gondot ez a 0-24, igaz?!

Új hozzászólás Aktív témák