Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • új kérdező

    csendes tag

    Sziasztok.
    Tanácsokat szeretnék kérni klíma, klímás választásban. Környékünkön 4 klímással vettem fel a kapcsolatot klíma vásárlás beszerelés kapcsán. Hűtő-fűtő tálcafűtéses klímát szeretnék. Nagy a ház így 3 db kell, mint kiderült (látatlanba én is ennyire saccoltam).
    1. RCOOL-t ajánlott kapásból mást nem.(ő már az elején kiesett)
    2.ő volt kint megnézni a helyszínt, tudta mi az igény Rcool-t, Fisher-t (Comfort, Nordic, Professional, Gree-t (Gree GWH12ACC Comfort X), Panasonic(Nordic ez több mint 400 e Ft.)
    3.ő is volt kint megnézni a helyszínt, tudta mi az igény Gree-t (Gree GWH12ACC Comfort X) van webáruháza és ott van több márka, de csak 1-2 típus márkánként, de Gree-ből van több típus, ő a Gree-t preferálja, ezt már az elején közölte.
    4. Ezt írta"Bármilyen típusú készüléket felszerelek ha ön akarja megvenni tanúsítványt adok és megveheti." Rcool-t és a Gree-t ajánlotta első között, de írta, hogy több márkát is szerelt már fel.
    A 2 és a 3-nál mondtam, hogy több márkáról szeretnék ajánlatot kapni, csak az egyiknél sikerült. De amikor mondtam nekik személyesen, akkor látszott, hogy erre nem számítottak. Ők amúgy ugyanannyiért (200 e Ft) adják a Gree-t, ami kicsit meglepett, de aztán látom a neten, hogy ott is annyi kb. A 3-ról tudom, hogy ő hivatalos klímás nem csak mellékállásban űzi.
    A szerelési ár változó, de nem az lesz a döntő szempont. Több takarítást is ígér az ajánlatban.
    Az összefoglalóba volt írva tanács, hogy garancia miatt a klímástól érdemes venni. Jelen esetben ezt csak a 3. jelölt fedi le, szerintem. De ezt most itt hogyan is kell érteni?
    Tehát a kérdés az, hogy melyik vonalon érdemes tovább menni?
    Ja még annyit, hogy egyiket se buzdítottam olcsóságra, ezért is vártam többféle márkáról ajánlatot.
    Előre is kösz a válaszokat, véleményeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák