Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HerrKiss

    tag

    Sziasztok!

    A "Milyen gépet vegyek" témában egy kedves fórumozó tanácsa alapján összeállt már legalább fejben a gépem, de nincs hol laknia :) mert a ház még nincs meg.
    Gigabyte B365M DS3H alaplap, i3-9100 processzor, GIGABYTE GV-N1650OC-4GD GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 OC PCIE grafikus kártya keresi a hozzáillő kecót.

    - Az ideális jelöltön van legalább 2, de inkább 3 vagy 4 5,25"-ös meghajtó-hely, és nem baj, ha van rajta egy 3,5"-os is.
    - Belül el kell, hogy férjen még 2 HDD, 1 SSD.
    - 42 cm-nél nem lehet magasabb.
    - a benne lakókat a PCX-ről vagy az ipon-ról tervezem megvásárolni, nem lenne hátrány, ha itt meg tudnám venni a házat is.

    Nézegettem pár házat, külsőre amik tetszettek:
    - Aerocool V3X Red Devil (bár csak három hely volt benne)
    - DeepCool KENDOMEN RD (szintén csak három hely)
    - Sharkoon VG4-W (a reset gomb hiánya elég megdöbbentő, de aztán belegondoltam, hogy a céges laptopon sincs, szóval azért van nélküle élet :) )
    ... de igazából mindegyikről elég vegyes véleményeket olvastam, valaki azt írja, nagyon jó házak, valaki meg hogy nagyon tré… Danubius milyen márka? Eddig csak rádiót ismertem ilyet, elég jól néztek ki a képen (több típus is, de csak három hellyel), de gyanúsan olcsón voltak. Amikor a keretet meghatároztam, a házra 15e körül számoltam, ezek bőven alatta vannak.

    Melyiket választanátok? A fentiekből valamit, vagy ajánlanátok valami alternatívát, ami nekem elkerülte a figyelmemet, de kielégíti a 4 + 1 külső + sok belső helyre vonatkozó elvárásokat, nem csörög-zörög, és nem is horror árú?
    Az eredetileg tervezetthez képest már kicsit ház nélkül is túlléptem a keretet, úgyhogy -5000 Ft van rá :), de reálisan 15 max 20e-t fordítanék rá.

    Előre is köszi,

    Herr

    Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni.

Új hozzászólás Aktív témák