-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Sziasztok!
Válaszolok egy általam feltett kérdésre, hátha egyszer valakit érdekel.
Hardver: Asrock B150 Pro4, Intel i3 6100 (gyári hűtés), 2x4Gb Hyperx, GIGABYTE Radeon RX 460 WINDFORCE 4GB, 2db SSD, 2db HDD.
Ami volt: XDL Happy-31B (elől, hátul ventillátor,felső táp), Gigabyte Superb 460W.
Ami lett: Zalman Z1 NEO, FSP Hyper K 500W.
Voltam olyan bátor, és olyan házat vettem, ami itt a topicban nincs az ajánlott kategóriában. Rengeteg véleményt olvastam erről a házról, és kiderült számomra, hogy leginkább azok nem voltak elégedettek vele, akik erős konfigot raktak bele, magas proci TDP-vel, erősen melegedő, bazinagy videokártyával. Ez a ház nem erre való.
A régi házzal, bekapcsolás után 31°C körüli szobahőfokkal 1-2 percen belül terhelés nélkül 51°C-ra kúszott a proci hőmérséklet, majd filmnézés, ill. minimális netezés hatására ez rögtön 55°C-ra emelkedett. (A nagy meleg kezdetén volt, hogy játék közben le is kapcsolt a gép, utána kezdtem nézegetni a hőmérsékleti értékeket.)
Az új ház könnyen szerelhető, minimális kábelmenedzsment jellemzi. Tegnap is 30-31°C volt a szobában, és megnéztem a hőmérsékleteket. A proci alapon 34°C-ról indult, majd minimális terhelés mellett 36-38°C-on ingadozott. (Szerintem sokat számít, hogy alsó tápos a ház) A két SSD hőmérséklete 4-5°C-kal volt alacsonyabb, a két HDD-nek 2-3-mal, a szokásosnál Sentinel szerint. Megnézem ma terhelés alatt is.
Hogy megérte-e megvennem, az majd a használat során kiderül, még nem mernék róla nyilatkozni.Nem vagyok teszter, sem profi, csak egy támpontot akartam nyújtani annak aki ebben a házban gondolkodik, és ismeri a keresőt. Köszi.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest