Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz megaandrew #67012 üzenetére

    nem is annyira a meleg levegővel van baj, mint a radiátor statikus ellenállásával. azért mondtam a G21-et, mert 18K-ért eléggé bestbuy és az a ház, amit először néztél, 13K volt, erre nem kezdek el 25-ös házakat mondani, mert más dimenzió.

    nem rossz az F31, én nem szeretem a táptakaró kialakításukat, viszont top-mount radiátorhoz jó a váz eléggé. nekem egy NZXT H440-ben volt így a konfig, elől 3db Lepa bol.Quiet befújónak, fent a 240-es radiátor, hátul pedig a gyári 140-es venti, ami idle-ben állt, és akkor kezdett csak el menni, ha a VGA 60 fok fölé ment. ezzel mindig pozitív légnyomás volt, semmi nem volt meleg (i5-4440+GTX970). megtervezni te tudod, ez egy hosszú folyamat lehet, rá kell szánni az időt. szétosztod zónákra a gépet, pl. intake, radiator, outlet (ez utóbbi mondjuk tényleg nem kötelező a jelen esetben), elosztóra rakod a ventiket és két-három aljzatnak rajzolsz egy profilt. aztán elkezdesz játszani, vagy benchmarkolni és igazítod a profilokat, ha túl meleg, vagy túl zajos. aztán ha ez kész, akkor fültölővel megnézed, hogy pozitív-e a légnyomás.

    ami még eszembe jut, az a Fractal Define R5, de ebből nincs üveges és ha kinyitod fent, akkor ott nincs porszűrő. nyilván jó lenne a Define R6 is, de az már 45K és ott képbe kerül a BQ Dark Base 700 is.
    a Nanoxia DS széria nem jó, ha fentre akarod szerelni, a BQ SB600/800 szintén zenész.

    de nem szigeteltből, ha csendes ventiket veszel bele, akkor a Phanteks Enthoo Pro M is jó választás lehet.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák