Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemethchek19

    aktív tag

    válasz #98593280 #54231 üzenetére

    Lassan lezárom a ház kérdését, és eldöntöm, hogy milyet veszek az új konfigomhoz.

    Mivel a tesztek alapján tudok csak döntést hozni, így sajnos a 352 nem nyerte el a tetszésemet, csak rosszat olvasok róla, szerelés(cable management), hűtés és hangszigetelés terén is.

    Praktikusság miatt ragaszkodtam az mATX-hez, de 15-20 k között nem igazán találok értelmeset ami hangszigetelt is és jól (elfogadhatóan) hűtene.

    A Silencio 550-ről viszont elég jókat olvastam, egyre jobban tetszik ár/érték arányban, főleg, hogy 20 körül hozzálehet jutni. Csak annyi a bajom vele, hogy ATX ház és mATX-et akartam. Nem hiszem hogy túlhajtanám a gépet mivel szórzózáras procit és integrált vga-t használnék, de nyáron nagyon meleg van a szobámban, így félek a 352 rossz hűtésétől. 2. emeleten lakom, nyáron néha rosszabb esetekben 30 + fölött is előfordul a szobahőmérséklet.

    Na most felmerült opcióként a Fractal Design Core 1500. Az írásaid alapján hűtésben veri a 352-őt és úgy látom elég halk is ahhoz képest, hogy nem hangszigetelt. Olcsó is szerintem, legalábbis is belefér a keretbe.

    Mivel az 550-ről és a 352-ről tesztet nem találtam az oldaladon, így nem tudom szembeállítani Fractal Design Core 1500-al.

    A Nanoxia Deep Silence 2 volt ugyebár az első kiszemeltem, de rájöttem, hogy nekem csak felesleges pénz kidobás lenne, ezért gondoltam, hogy jobb lenne az olcsóbb ház.

    Segítségedet szeretném kérni a végső döntésben. A 3 ház közül melyiket ajánlanád nekem jobban? Esetleg az igényeimhez és a konfigomhoz mérten kell ezeknél valamivel drágább házba kellene mégis beruháznom? Ha igen melyikbe?

    Konfig:

    CPU: i5-4590
    Alaplap: MSI H97M-G43
    CPU hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVO
    Ram: CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KI
    HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB (vagy 2x 500 GB-s)
    SSD: Kingston HyperX Fury SSD 240GB
    Táp: XFX ProSeries 450W

    Felhasználás továbbra is: Zeneszerkesztés/Sound Desin, Full HD film + normál hétköznapi tevékenységek.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák