- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
Udv!
Komplett gepcseren torom a fejemet egy ideje es az osregi CM Stacker 830-as hazamat is nyugdijaznam ezzel a lendulettel. ATX formatumu helyett Mini-ITX formatumra valtanek es fel szeretnem tenni az asztalra, mert a kislanyom most tanul jarni es a szamitogepet nagyon szereti.
Egy ilyesmi konfigot neztem ki magamnak egyelore:Alaplap:
ASUS Z97I-PLUSCPU:
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOXVGA:
Maradna egyelore a regi SAPPHIRE HD 7850 OCRAM:
Ez is maradna a regi egyelore 2x4 GBHDD/SSD:
Ez is marad egyelore ami a jelenlegi gepemben van (Buffalo 120GB SSD)
A tobbi HDD SYNOLOGY nas-ban tanyazik mar.Hazat pedig ezt neztem ki:
BITFENIX Prodigy. Olvastam, hogy elegge inog a konnyen hajlo fogantyuk miatt, viszont aranylag jo hutessel es relative nagy belsovel rendelkezik. Ha egy kemenyebb hutot akarok a cpu-ra tenni azt is kepes elnyelni es mindezek mellett VGA-bol is belefer egy 320mm-es is.Amik a szempontok lennek:
- por allosag (porszuro needed)
- jo hangszigeteles
- a fenti ket parameter mellet viszonylag jo szellozesElore is koszonom a tanacsokat.
For the God Emperor!
-
törölt tag
Igy van. A ket haz hasonlit egymasra. A csucs 3500 ha gyenge szellozessel bir, nem hinnem hogy a kisebbik teso jobb volna.
Az hogy ki mit hol ajanl, mas kerdes. Van aki olyasmit is ajanl, amivel soha eleteben gyakorlatban nem talalkozott. Lehet meg tesztet sem nezett rola neten.[ Szerkesztve ]
-
Bile Demon
őstag
Nekem a Fractal R5-ben van egy OC-s i7 és egy GTX660 (a még éppen stabil max. órajelen). A két gyári ventilátorával, amit elölre építettem be. Szellőzésével teljes mértékben elégedett vagyok. 3 fokkal szív melegebb levegőt a CPU hűtő, mint ami a szobában van... (Kérdem én, hogy ezen mennyit tudna javítani egy jól szellőző ház? 2-2.5 fokot??)
A Core 2500 picivel jobban szellőzik a linkelt összehasonlítás szerint. Ha tetszik, szerintem ne mondjál le róla amiatt, mert létezik jobban szellőző ház is.
Ja, én kérek elnézést, mert jobban (=Jól) szellőző házat kerestél.[ Szerkesztve ]
Bruhe
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz crazylover #53807 üzenetére
Neki FD Core 3000 van, de ő a FD Core 3500-ról beszélt.
Régi Core(2011): Core 1000, Core 3000
Új Core(2014): Core 1100, Core 1300, Core 1500, Core 2300, Core 2500, Core 3300, Core 3500A 3K régen volt(mert már nem gyártják) csúcsmodell a szérián belül, jelenleg a 3500 az.
[ Szerkesztve ]
-
crazylover
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #53809 üzenetére
Igen, ő arról beszélt,hogy a 3500 rosszul szellőzik és minden alatta levő modell is vagy is a 2500 is!
És a 3000 nem a 3500 alatt van???
Tehát akkor az is rosszul szellőzik!!
Neki még is az van, ha meg az nem szellőzik rosszul, akkor ne mondja,hogy minden 3500 alatti szint rosszul szellőzik.
szerintem -
törölt tag
válasz crazylover #53808 üzenetére
A 3000 az egy masik, egyebkent regebbi sorozat. Annak meg jo volt a hutese. Azt gondoltam egyertelmu, hogy az ujabb szeriara celoztam a velemenyemmel.
Egyebkent meg barki vehet barmit. En csak ajanlok, a tanacsomat nem kotelezo elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bile Demon #53806 üzenetére
Az en mereseim szerint esetenkent 15-20 fok javulas is merheto. Fugg attol melyik hazakrol van szo es attol is milyen tipusu a vga vagy cpu. A Fractal 5-nel tobb tucat haz jobban hutene.
Egyebkent meg attol hogy stabil a cuccid az R5-ben, meg nem jelenti azt hogy az R5 jol hut. Gyengen hut. -
törölt tag
válasz #98593280 #53812 üzenetére
43 es 65 fokos a legjobb es leggyengebben huto hazban nalam a HD4850 (eddig kb 150 fele haz merve). Gyanitom ha pl 290x-el mernek, ami jobban melegszik, akkor akar 25-30 fok is lehetne az elteres.
Szoval a 2 fok kulonbseg az vakmero es remenykelto kijelentes...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bile Demon #53806 üzenetére
Az mit jelent egyebkent, hogy 3 fokkal sziv melegebb levegot, mint a kornyezeti hofok? Megmerted a cpu cooler elott a levego homersekletet? Tehat a hazban 3 fokkal van melegebb? Ki, melyik teszt site mer ilyent? Cpu es vga hofokot mernek altalaban, esetleg alaplap es hdd hofokot is.
[ Szerkesztve ]
-
Bile Demon
őstag
válasz #98593280 #53814 üzenetére
Fogtam egy digitális hőmérőt és belógattam a CPU hűtő ventilátora elé kb. 30mm-re. Prime 95 Small FFT-t futtattam (103W-ot disszipál a CPU) vártam amíg stabilizálódik a hőmérséklet és leolvastam, hogy 2-3 fokkal melegebb levegőt szívott a processzor hűtője, mint ami a szobában van.
Lehet, hogy tévedek, de az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy maximum 3 fokkal tudnám csökkenteni a CPU hőmérsékletét, azzal, ha szoba hőmérsékletű levegőt tudna szívni a hűtőventilátora.
Lehet hogy tévedek, vagy rosszul gondolok valamit, komolyan érdekel a véleményed.http://prohardver.hu/tema/milyen_hazat_2/hsz_53384-53384.html
A siteok nem így tesztelnek, de mi értelme van maghőt nézni? (Esetleg akkor, ha ugyanaz a lap/cpu minden dobozban, nyilván korrekt siteoknál van dedikált teszt konfig.)
Az én procim pl. olyan, hogy van egy "baromi nagy hőellenállás" a chip és tokozás között. Ahogy 100W-ot ugrik a CPU hőtermelése, egyből ugrik 35-40 fokot a hőmérséklet. Amikor bemelegszik minden még kb 10 fokot feljebb kúszik, a hűtőborda talpa 35 fok körül van... A chip meg 70-80 fok közt... Ezt melyik teszt site mérésési eredményével érdemes összehasonlítani?Én örültem annak, amikor láttam, hogy ebben a házban, csak 3 fokkal melegebb a levegő ott, ahol a CPU hűtő szív és nem 10-11 fokkal, mint az előző dobozomban. Egyébként azóta próbáltam 3 és 4 ventilátort is a mostani házban, azóta. 1 - 1.5 foknál nagyobb hőmérséklet csökkenést nem tudtam elérni a CPU-nál. A VGA-nál viszont igen (az oldalsó ventilátorral).
Csendes üzemet így optimalizáltam (CPU hőmérsékelt alapján automatán szabályozva):
1.Idle (40 fok alatti cpu):
a HDD-vel szemben lévő fractal ventilátor 650rpm, másik 500rpm, CPU 500rpm
2.kis terhelés (45fok cpu):
a HDD-vel szemben lévő fractal ventilátor 700rpm, másik 700rpm, CPU 500rpm
3.közepes terhelés (játék 65 fok cpu):
a HDD-vel szemben lévő fractal ventilátor 800rpm, másik 800rpm, CPU 800rpm
4.erős terhelés (stressz teszt 75fok fölötti cpu, minden maxon):
a HDD-vel szemben lévő fractal ventilátor 850rpm, másik 850rpm, CPU 1300rpmMagyarul a CPU hűtőt felesleges bőgetni (ilyen túlméretezett CPU hűtőknél, amik most vannak), inkább a dobozból kell kivinni a meleget, amit a 2 db 14cm légkavaró csendben meg tud oldani.
Gép a szőnyegpadlón 1m-re tőlem.
Az első két üzemállapot nem csak az én olvasatomban néma hanem tényleg az.
Játék közben csak erősen odafigyelve / oda hajolva hallható. (itt már mindennek van egy kis hangja a fractal ventiknek is)
Az utolsó viszont zavarósan hangos, a CPU hűtő miatt.Bruhe
-
flashpointer
őstag
válasz Bile Demon #53816 üzenetére
milyen procid van?
-
Bile Demon
őstag
-
flashpointer
őstag
válasz Bile Demon #53819 üzenetére
Csak a megengedhető hőmérsékletek miatt kérdeztem de úgy látom nem probléma
-
mcs
veterán
Adott a Zalman Z9 U3 házam ventivezérlőjén lévő molex csatlakozó, aminek mind a két oldalára lehet kötni ventillátort. Köthetek egyszerre rá kettő ventit is?
-
törölt tag
válasz Bile Demon #53816 üzenetére
Nalam ugyanaz a konfig kerul bele minden hazba.
A Define R4-ben es a Core 3000-ben is ugyanaz a konfig volt. Cpu, vga, alaplap es Hdd hofokokat merek, kornyezeti hofok szinten figyelembe veve. Az R5 pedig kulfoldi tesztek szerint gyengebb mint az R4. Majd ha eleg sokan kerik, azt is leteszlelem.[ Szerkesztve ]
-
profi
aktív tag
válasz #98593280 #53823 üzenetére
Konfigom:
Asrock 970M Pro3, Phenom II X2 555 BE, DDR3 4GB Kingston Hyperx Fury 1600 MHz, Samsung 640GB SATA2, WD 500GB SATA3, HIS Radeon HD7770 1GB, NEC ND-2500A, Corsair 400CXJelenleg Gigabyte M1 házban vannak a cuccok (1 hátsó ventivel). Csak akkor cserélném, ha tényleg van értelme (lényegesen jobb lenne a hűtése).
-
Bile Demon
őstag
válasz #98593280 #53822 üzenetére
Igen, ezt kitárgyaltuk.
(Én már szavaztam az R5 tesztre.)
Ha egyszer majd teszteled, akkor nézd meg a gyári ventilátor elrendezéssel és úgy is, hogy elöl van a kettő. Lehet, hogy én is megnézem milyen lenne a gyári elhelyezéssel. Sajnos nem mértem, mert én már eleve az üres doboznál próbálgattam a ventilátor elhelyezéseket (elsősorban a zajra és másodlagosan a szellőzésre ügyelve).A gyári felállással szerintem az a baj:
Elöl az 1 db ventilátor szívja a levegőt, de az előlap oldalán van egy kis beszívási ellenállás, a levegő egy része visszaszívódik a dobozból az előlap és ventilátor közti üregbe a másik üres ventilátor helyen. Ránézésre is kisebb vagy összemérhető akadály a házból visszaszívni a levegőt, mint a külvilág felől, ha csak 20-30%-al kevesebb levegő megy be emiatt, már meglátszik a hőfokon. A VGA környékén szinte nem volt légmozgás. A CPU-nál szerintem nem lett volna gond úgy se a felül beszívott friss levegő ment volna ki hátul. De nekem nem tetszett:
A ház elején alul lett volna légmozgás és hátul/felül, de a kettő közt nem szellőzne át az egész doboz.Ha elől van a két ventilátor:
Érezhetően áramlik ki a levegő a PCI slotok mellett. És a hátsó/felső helyeken. Ami oda úgy jut el, hogy az egész dobozon átáramlik...
Azért is jobb ez a felállás, szűrt levegő megy a dobozba és minden résen utat talál kifele, kevesebb por.
Zaj szempontjából is fog valamit az ajtó, csendesebb mintha szabadon ott lenne a ventilátor a tetején/hátulján.Bruhe
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Milyen házat ajánlanátok épített vízhűtésre vagy kompakt vízhűtésre.
Jelenleg egy CM Silencio 650em van. Kedvelem nagyon, de szűkösszé vált, mert két kompakt vízhűtés is van már benne (1 a CPUt FX8350, 1 a GPU-t R9 280X hűti).Szóval a jelenleginél nagyobb házra lenne szükségem, valamint nagy előny lenne, ha elférne benne egy dupla vagy tripla hosszúságú radiátor is.
Minél konzervatívabb a kinézet annál jobb. Se plexi oldallap, sem ledes ventivilágítas nem szempont.Árban max 45-50e HUF-ra gondoltam, de ha olcsóbban, vagy használtan lenne az sem gond
Van ötletetek, hogy milyen ház lenne az ideális ilyen elvárásokra? Ha egyáltalán létezik.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
törölt tag
válasz szacsee #53828 üzenetére
Lehetseges hogy kis mertekben valtozna. A nagyobb teljesitmenyu karik hosszabbak is meretben, valtozhatna egy haz telhesitmenye. Bar ugy meg a mereti korlatok miatt nem tudnek letesztelni minden hazat. Ket csoportra kellene osztani.
Cfx/Sli-t szerintem keves user hasznal, nagyon nem latom indokoltnak a mereset es se idom, se kapacitasom ra. -
Black_Sheep
tag
Sziasztok,
gépfejlesztés előtt állok, emiatt házat is kell cserélnem.
Meglevő elemek:
Alaplap: Asrock Z68 Extreme 3
CPU: Intel I5 2500K - húzni szeretném 4,5 GHz-ig
Ram: 2 x 4 GB Kingston DDR3 1600 MHzBeszerzendő elemek:
Táp: FSP Aurum S Gold 600W
Videókártya: GIGABYTE GV-N980WF3OC-4GD GTX980 4GB GDDR5 PCIE, (L=312mm, W=129mm, H=43mm)
Procihűtő: SCYTHE Kotetsu, 130 x 58 x 160 mmEzt a házat néztem ki: PHANTEKS Enthoo Pro, jelenleg 28k HUF
Véleményt szeretnék kérni erről a házról, illetve javaslatot, ha létezik ennél jobb 30k HUF-ig.Az elvárásaim nem nagyok: a hang másodlagos (nyilván ne porszívó legyen), a ledes, csicsás házak taszítanak, a funkcionalitás a fő. A szellőzés és a pormentesség számít leginkább, mert 3 évig nem fogok fejleszteni, és nem akarom megsütni a tuningolt komponenseket.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
Stone82
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kértem tanácsot itt gép ügyben. Össze is állt az egész. Csak van egy kis gondom a VGA-ház dologgal.
Ez a kártya lenne: [link]
És a Zalman Z9 plust ajánlották, de nem fér bele szerintem. 296 mm a kártya a házba pedig azt írták max 290mm megy bele. Viszont fórumokon azt írták belemegy, nem értem. Tudnátok ajánlani házakat a kártyához? Kb. olyan kellene mint a Zalman. Semmi túlzottan csicsa, csak minőség és fekete legyen.
Előre is köszi!Amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék!!!!
-
Tanisz
senior tag
válasz szacsee #53828 üzenetére
Köszi
Megvizsgálom jobban az ajánlott házakat, főleg a Define R5öt.
Viszont dimenzióiban a jelenlegivel megegyező az R5.
Ha jobb az elrendezettsége, akkor erősen elgondolkodtató.
Nagyságban kb egy Corsair 750D dimenzióiban gondolkodtam főleg, csak hát ugye az egy kissé borsos árban[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
DragoX
tag
Hali!
Ha választani kéne a kettő közül melyiket választanátok, és miért?
- Fractal Design Define R5
- Fractal Design Define Minii5-4590 + Asus GTX970Black lenne benne.
Halkságban hogyan viszonyulnak egymáshoz? Mennyit számítanak a 12cm vs 14cm házventik?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintetek melyik jobb ?
Bitfenix Shinobi XL
vs
NZXT Phantom Big-tower
Egy arban vannak .
Nagy VGA es brutal nagy cpu hutom van (szoval kell a nagy tower haz ) -
forras2
őstag
Sziasztok!
Gépfejlesztésben vagyok, és jelenleg már csak a ház hiányzik!
Valami olyan házat keresek, amiben azért kényelmesen elférnek a cuccok, és minél több lehetőség legyen a ventilátoroknak.
Elsőnek a Gigabyte GZ G3-at néztem ki, de megkérdeznélek először Titeket is, hátha van jobb ár/érték arányú ház.
ATX szabványú ház kell.
Mit tudtok ajánlani? Kb 20ezret szánnék rá.Köszönöm
-
XenHai
senior tag
válasz bulgesz777 #52021 üzenetére
Szia .
Ha jól olvastam a fórumon neked van Nanoxia Deep Silence 2-es házad ?
Én is ezt néztem ki és érdekelne a véleményed .Milyen az anyag minősége?
Meg vagy vele elégedve ? -
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
10-15k környékén van kisebb mATX ház, mint a fractal design core 1000? Most egy aerocool QS-101-t használok, de szeretnék normál méretű vga-t a gépbe pakolni majd. Egyéb kívánságom csak az, hogy legyen rajta előlapi usb 3.0.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ThePoweR
senior tag
Hali
Ár: 25k
Amit bele raknék:
ATX lap. Konkrétan Giga Z87X-D3H
GTX 970 G1, 312mm
CM Seidon 120v később egy valamilyen 240-es radiátor szóval jó lenne ha elférne szépen.
3 HDD 1 SSDExtra kívánság nincs. Jól nézzen ki. Lehet solid is mint a Fractal R5, de lehet akár olyan is mint az NZXT Phantom.
Köszi előre is!
Üdv,
Dave -
szacsee
nagyúr
válasz DragoX #53836 üzenetére
Nem tudom, jelenleg HC szerint két ház viszi a pálmát a hangszigetelt házak közt.
Define R5 és H440.
Előbbi egy hátránya hogy fent nincs porszűrő és hangszigetelésre lehetőség ha beraksz fentre egy radit. (engem max a hangszűrő zavarna). A H440-nél pedig kicsi a beáramló levegőnek kialakított hely.
A define mini fent 1 szellőző rácsot tartalmaz és régebbi konstrukció. Az R5 3db 120/140-es ventihelyet fogad fent és ha szükséged van rá csak lepattintod a ventilátor takarót.
Később ha ATX-es deszkát vennél, akkor a minibe nem fogsz beférni és szerintem könnyebb egy nagyobb kuckóban normális hűtést kialakítani mint egy kisebben.
Állítólag az R5 viszont felrakott ventilátor takarókkal néma, ha leveszed, akkor kicsit hangosabb, de mivel nem találtam erről tesztet így csak továbbadom az infót, de mivel szubjektív vélemény egy külföldi fórumon így nem biztos, hogy van akit zavarna.
Esetleg kérdezd meg Bile Demont fentebb a hsz-aiban láttam R5-öt, hátha többet tud erről mondani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szacsee #53842 üzenetére
"A define mini fent 1 szellőző rácsot tartalmaz és régebbi konstrukció. Az R5 3db 120/140-es ventihelyet fogad fent és ha szükséged van rá csak lepattintod a ventilátor takarót."
Viszont méréseim szerint a Define Mini kb. olyan hűtéssel bír, mint az R4. Az R5 pedig az R4-nél gyengébben szellőzik.
"Állítólag az R5 viszont felrakott ventilátor takarókkal néma, ha leveszed, akkor kicsit hangosabb"
Amennyiben olyan mint az R4, akkor ezt alá támasztom. Az R4 is csak addig halk, ameddig ezek a takarók rajta vannak.
A 140-es ventihelyeknek szerintem nem sok előnye van, fél tucat hatékonyabb 12-es venti vásárolható, amely drágább 14-es ventiket üt teljesítményben. Ráadásul ha 14-es ventik mennek egy házba, akkor nagy valószínűséggel szélesebb az átlagnál, amely tapasztalataim szerint egyik oka pl. a gyenge hűtésnek.
[ Szerkesztve ]
-
DragoX
tag
válasz szacsee #53842 üzenetére
Köszi a kimerítő választ.
Egy dolog még érdekelne. 970gtx+i5-4590 ssd+5400rpm-es vinyó, és félpasszív táp.
Ebből lehet félpasszív cuccost csinálni? Ha leveszem az R5-ön a felső 3 venti takarót elég lehet hozzá csupán a kémény hatás hogy még értelmes hőmérsékleten maradjanak a cuccok? Zenehallgatásnál, vagy könnyed netezésnél mondjuk. -
törölt tag
válasz DragoX #53846 üzenetére
Gondolom nem zene hallgatásra vetted a GTX-et.
Ezért nem értem, miért hagyjuk említés nélkül azt a tényt, hogy mi van ha fullra terheled egy játékkal?
Félpasszív R5 házhűtéssel, amikor aktív módban is gyenge a szellőzése.Egyébként milyen az a "könnyed netezés", érdekelne. Csak 1 db lap van nyitva a Chrome-ban, a 30 helyett?
[ Szerkesztve ]
-
DragoX
tag
válasz #98593280 #53847 üzenetére
De igen, HDMI-n akarom kiküldeni az audiót rajta, egyébként megjelenítésre az IGP-t használnám. Gondoltam nagyobb vas, hangosabb zene .
Nade, ha terhelném, természetesen a ventik mennének. Nem kézzel állítgatnám őket értelem szerűen, hanem ventiprofilokkal, hőmérsékletektől függően. GTX is tegyük fel, hogy félpasszív fajta.
Csupán az érdekelne, hogy ilyen hardverekkel reális gondolat-e, vagy sem. Ennyi. -
Bile Demon
őstag
válasz DragoX #53834 üzenetére
Az R5 elég nagy, mármint széles és mély.
A Carbide 330R volt a másik jelöltem.
[link]
Olvastam róla, hogy annak sem a legjobb a szellőzése, de úgy gondolom egy csendes, viszonylag takarékos (nem extra nagy hőtermelésű SLI-s) konfignak bőven megfelel. Közel annyiba kerül, mint az R5 és 4-5kg-al könnyebb. Jobban tetszett, hogy 2cm-el keskenyebb és rövidebb. (az R5 3-4cm-el az asztal síkja elé lóg és széles, nagy helyet foglal) az ideális a Core 3000 mérete lenne nekem, de a mostani választékból ezek jöttek be.Én pont a 14cm ventilátorok és a nagyobb tömeg miatt választottam az R5-öt, nem volt könnyű döntés a kis 330R-el szemben. Megnéztem egyet és másnap megvettem, mert eléggé tetszett, hogy milyen jól csillapított.
Bruhe
-
tag
Gondolkodom ezen a házon, van valakinek negatív tapasztalata vele? Esetleg más javaslat hasonló áron?
Semmi extra igényem nincs, jelenlegi gépem bőven elfér benne, későbbi bővítés meg plusz SSD-t jelentene max. előreláthatólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest