- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz tatabánya #21332 üzenetére
Már leírtam, hogy nem felel meg a követelményeknek.
(#21333) Razer6666: Igazad van, eddig konkrétan nem volt dolgom prémium TT házzal, de az olcsóbbak kifejezetten gagyik.
A Lian-Li-ben azért valamelyest jobban bízok, mert tudomásom szerint minőségben az elsők, és az olcsóbb kategóriában sem okoznak csalódást.
A megfogalmazásra meg kérlek figyelj oda, mert Én sem beszéltem így senkivel, hanem csak egy jelentéktelen tárgyról írtam helytelenül fikázó kritikát.(#21334) AxBattler: A Lancool nagyon tetszetős, de sajnos csak 28,5cm-es VGA fér el benne.
TT-ből egyébként a Level 10 GT tetszik neki, mert LAN-okra is szokott járni.(#21337) ShellKretor: Ez az Antec továbbra is nagyon szimpatikus. A szellőzése talán a legjobb a piacon, tágas és nagyon jó minőségű.
(#21338) albert8: Én már tudnék magamnak 30-35k-ért is venni olyan házat, ami az Én követelményeimnek teljesen megfelel. A jelenlegi házammal is csak az a problémám, hogy az illesztések nem tökéletesek, és 1-1 dolgot erőltetni kell rajta, pl. oldallapi csavar becsavarása, vagy a VGA csavarmentes odafogatása (ez utóbbit kifejezetten nagy fizikai erő kifejtéssel kellett megoldanom, amitől majdnem megcsavartam ezt a masszív házat). A 3. nagy hibájával kapcsolatban nem általánosítanék, mivel elektronikai probléma. A ventilátor szabályzójáról van szó, ami már az első héten megolvasztotta a rajta levő műanyag fedélt, és fél év után be is döglött mindkét potméter, és nem adott áramot a ventilátoroknak. Ezt sajnos úgy kellett észrevennem, hogy elkezdett hibázni a VGA-m, mivel annak a ventijét is az szabályozta... Aztán a fagyás, majd újraindulás után idle 105°C-os volt a GPU...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.