Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Fahéjka belétek.

    Stereo zenehallgatáshoz milyen hangkarit ajánlanátok? Sokféle stílus, szóval ezt nincs értelme definiálni - talán több elektronikus, mintsem akusztikus beat, ha ez segít. Esetlegesen némi Reason / Cubase / Ableton is terítékre kerülne (MIDI csatlakoztatási lehetőség nem hátrány ám), ha már van valamilyen értelmesebb zajképző modul a gép környékén.

    Persze totál amatőr vagyok, a szó minden értelmében, de érdeklene, hogy mi az a minimum, amivel már érdemes foglalkozni. Jelenleg csupán egy Genius SP-HF1250B van, mint hangfalpáros, de a későbbiekben tervezném valamilyen belépőszintű studiómonitorok beszerzését is (+fejes is, de így már nagyon előre szaladtunk).

    Tudtommal a külső egységek a nyerők, mind hordozhatóság, mindpedig jel-zaj arány viszonyát tekintve, de minden inputot szívesen meghallgatok. A belső karik esetében értelemszerűen PCIe x1 interfészre korlátozódunk, de jobban örülnék valami külső megoldásnak.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák