- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Igen nézegettem. Ezen felül még a Wayteq x-tab 50-et, ez már androidos, és talán erősebb processzorral van, az nem lenne jobb választás? Mostanában nem lesz véve ilyen gép és az androidban jobban otthon vagyok. Bár az lehet kicsit nagy lenne, bár az autó is nagy, amiben használva lesz.
-
syler123
veterán
Hát igen, de a 960bt-n meg lassú az iGo, elvileg a miatt, mert 800*480-as a kijelzője és ezt már nem bírja. Lehet az lesz, hogy bemegyek Media Marktba, aztán ami fürgén viszi az igo-t, azt veszem meg, különösen ajánlott gps most nem nagyon van, vagy csak nem találtam meg a tesztet.
-
nemcso
őstag
válasz syler123 #7555 üzenetére
Ne haragudj, de ez baromság.
Az Igo gyorsasága, nem a képernyő felbontásán műlik. PNA -ra készült, az Igo-hoz tartozó skineket jelenleg is két felbontásban készítik ügyes emberek : 480*272 és 800*480.
Navigációs szoftver futtatásánál a proceszor sebessége és a belső RAM mérete a lényeges két elem, mint általában minden programnál.
Én x990 -en használom, aminek műszaki paraméterei nagyon hasonlóak az x960-hoz, és elmondhatom, hogy nem lassan fut rajta.Olvass utána a dolgoknak...
[ Szerkesztve ]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
-
LámaZ
addikt
Ha valaki bombabiztos GPS-navigátort akar, az vegyen Windows CE alapú célszerszámot.
Ha fontosak a forgalmi információk, akkor kismillió tablet van beépített GPS-sel és Androiddal, amelyeken már fut a waze is, csak mobilinternet kell hozzá. Gond egy szál se!Legyen minden jó!
-
joe357
tag
Helló
Vettem végül egy használt duino dn805-öt. Mennyi idő kéne hogy holdat találjon mert nem kezd el villogni a zöld led csak folyamatosan világít és a telefon se kap adatpt.
-
snowdog
veterán
Adatvételi idő: (Nyílt égbolt mellett szabad műhold rálátással)
Warm Start: átlagosan < 38 mp
Cold Start: átlagosan < 42 mp...nem kezd el villogni a zöld led csak folyamatosan világít
A zöld LED -et fordítva értelmezed, mert mikor villog akkor keresi a műholdakat, ha folyamatosan világít, akkor már koordinátákat vesz. [link]
... és a telefon se kap adatpt.
A telefon nyilván azért nem kap adatot, mert nem sikerült a BT párosítás. Ha a kék LED folyamatosan világít, akkor volt sikeres a párosítás. Erre figyelj!
[ Szerkesztve ]
-
joe357
tag
válasz snowdog #7562 üzenetére
Igen pont azt furcsálom hogy sose villog a zöld még zárt fürdőszobában se aksikivét után se hanem egyből folyamatosan világít, mintha találna.jelet. csatlakozás megy mert a kék is folyamatosan világít. Androiddal próbálom, milyen provider progival kéne mennie? Hány évet bírnak ezek a ketyerék az az érzésem beoptam. Köszi a segítséget.
-
kidii
csendes tag
Sziasztok!
Életem első navigációját szeretném megvenni, de nem tudom milyet válasszak. A fő szempont, hogy gyorsan találjon műholdat, ne kelljen percekig várnom. A másik, hogy lehetőleg ne 2 évet bírjon és legyen megbízható. A maximum keret 40 ezer Ft. Tudnátok ajánlani nekem ezekkel a feltételekkel egy jó navigációt?
Előre is köszönöm!
-
xxzotyaxx
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem . GPS vétel elött állok és kiszeretném kérni a véleményeteket hogy milyet érdemes venni durván 40 E-ig . Használati célja Uniós dolgok . Nemsokára nekiállok kamionozni és oda szeretnék egyet . De semmi ötletem sincs hogy milyet érdemes venni ami jó is pontos is és egyszerű is .Térkép szoftvert tudok rárakatni. Előre köszönöm a segítségeteket .
Ezeket néztem eddig :
NAVON N670 PLUS EU IGO 8
MIO M410EU
TOMTOM Via 125
Várom az ötleteiteket . -
AlyArkhon
őstag
válasz xxzotyaxx #7570 üzenetére
Én most vettem egy [Tomtom Go 500] ast és teljesen meg vagyok vele elégedve. Rákapcsoltam a telómra, hogy a dugó és a mérő kamerák frissítése folyamatos legyen, elsőre ment minden.
Lehetne azt mondani hogy hiányzik belőle mondjuk a megtett km számláló és egy két apróság amit más gps ek után elsőre hiányoltam, de most már nem is érdekel. Gyors ( Frankfurtból járok haza és nem egyszer van hogy gondolok egyet és letérek a pályáról egy kissebb településre ) ilyenkor pillanatok alatt újra tölti a módosítást.jah igen a lényeget majdnem elfelejtettem kb 6-8 ezer ft-al kerülhet többe mint amit te említettél (tomtom via 125 ) 200 euro ba kerül kint németbe .
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Napok óta csak a különböző navigációs topikokat olvasgatom, de sajna nem sikerül dűlőre jutnom. Szeretnék venni egy navigációs készüléket 40, max 45k forintig bezárólag.
Ami a legfontosabb lenne, a megbízható stabil működés, össz. európai szoftver ( nagyon fontos a jó Horvátország térkép) a minél hosszabban rendelkezésre álló térkép frissítés.Melyikek a jobbak, a win vagy az android alapúak? Az sem baj, ha több mindenre használható, de ha csak navigálni jó de abban a legjobb akkor az is jó.
A segítséget előre is köszönöm!
-
syler123
veterán
válasz gipsztigris #7574 üzenetére
Akkor már Nexus 7 50k-ért és akkor nem 1000 éves hardware van benne. A gps-re is azt mondják hogy nagyon okés. Más kérdés, hogy ezekre alig lehet autós tartót találni, ráadásul a 7" elég sokat takar...
Én sem vettem azóta, kellene gps, de egyszerűen nincs ajánlott készülék, kimentek a divatból sajna...[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
smiti
veterán
Ez mind szép és jó, de nekem inkább egy jóféle navit ajánljatok, ha majd tab kell, akkor majd átmegyek a megfelelő táblagépes topikba.
-
smiti
veterán
válasz gipsztigris #7578 üzenetére
Akkor engedelmeddel pontosítanék!
Eddigi életem rövid ~ 40 éve alatt kétféle navigációs eszközzel találkoztam.
1. Ami csak és kizárólag navigálni tud.
2. Olyan navigációs eszköz, ami a navigáláson felül tudott még videót, zenét is lejátszani.
Én így gondoltam a navira és másra használható eszközt is. Természetesen tudom, hogy ezen kívül ezer meg ezer lehetőség van, de én jelenleg ilyesmiket keresek csak. Amire esetleg használnám a tab-ot arra tökéletesen megfelelnek a mobiljaim is.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Eddig életem rövid (45 éve) alatt megtanultam, hogy mindig a feltett kérdésre kell válaszolni! Ha valaki megkérdezi, hogy meg tudom-e mondani, hogy mennyi az idő, a válaszom az lesz, hogy IGEN!
Nos! A pontosított kérdésed alapján a javasolt készülékek a CNS és Wayteq készülékei. Pl. CNS Globe HD, CNS Truck. Ezekre hivatalos iGO létezik, a Wayteq (pl. az X960Bt) csak Sygic vásárolható hivatalosan. Minden Windows CE-re írt program fut rajta egyébként.
Ezeken kívül az általad megjelölt árfekvésben szerintem Garmint is találsz. Pontos ajánlott típust nem tudok, de mindjárt előkerülnek a Garmin kereskedők és megmondják a tutit!
A média lejátszást ma már minden navigációs eszköz tudja.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
smiti
veterán
válasz gipsztigris #7580 üzenetére
Köszi a segítséget, még azért várok mástól is tippeket!
(#7581) LámaZ - Ezzel nem vagyok kisegítve. Vegyük úgy, hogy mindhárom, de inkább az általános használat és buszozás. Az is lehet, hogy idén csak egyszer lesz használva Horvátországban, Magyarisztánban nem szorulok navi segítségére.
(#7582) nemcso Sajnos most csak új bolti jöhet számításba egyéb finanszírozási okok miatt.
Nem, nem hitelre lesz véve, hanem egyéb alternatív fizetési móddal lesz vásárolva.
-
smiti
veterán
Igaz, hogy ez egy nagyon kicsit kívül van a kereten, de ennyi ráfizut szerintem megér: Becker Ready 45 LMU
Vélemény?
-
smiti
veterán
És ha a másik oldaláról kezdjük szemlélni a témát, akkor melyik az a legolcsóbb készülék amit még érdemes megvenni?
Érdekel esetleg térkép nélküli, illetve európai térképpel rendelkező is. -
Pista0001
addikt
Szerintem a Sygic talán még jobb is mint az iGO. Utóbbinak vannak fixa hülyeségei. Például Párizs északi részéről Párzstól délre úgy navigál, hogy kivisz keletre a körgyűrűre. Mintha otthon a Hajógyári szigetről Tökölre úgy vinne, hogy kivisz Maglód felé az M0-ra. A távolság kisebb, de hasonlóan hülye ötlet, nagyjából minden napszakban baromság, de szerinte úgy a leggyorsabb. Vicces, hogy ugyanaz a két végállomás között Párizs felé megy nyíl egyenesen, visszafelé meg jön a baromságaival. A Sygic-kel ilyet nem tapasztaltam. Korábban elég sokat használtam egy régebbi verziót Párizs környékén, még olyan aprósággal is kényeztet, hogy bemondja melyik oldalon van a cél. Jelenleg a legújabb van a telómon, ez eddig csak Krétán lett tesztelve, továbbra is jónak tartom. Azért vettem annak idején külön navit, hogy mégse a telefont használjam napi szinten erre, de én nem vagyok sajnos megelégedve az iGO-val. Lehet hogy teszek egy próbát a Primo 2-vel (most iGO8.3 van rajta), talán az jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest