Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yxcv

    tag

    Sziasztok!

    Szüleim szeretnének gps-t venni, és én lettem megbízva azzal, h keressek nekik egyet. Elkezdtem tehát utánaolvasni, de egyre több kérdés merült fel bennem. Ezért gondoltam, h ide leírom körvonalazva a dolgot, hátha tudtok segíteni.

    Amit keresnek:
    - sima GPS, amit kocsiban használnak csakis navigációhoz
    - Magyarország térképszoftverrel (már itt elakadtam, mert egyik helyen térképszoftvert írtak, másik helyen navigációs szoftvert és külön térképet :F ), esetleg Európaival (de ez nem feltétlen fontos)
    - próbáljon naprakész lenni (ezzel kapcsolatban is találtam egy érdekes dolgot: ahol 1 év térképfrissítést írnak. az mit takarna? addig jó, addig frissül és utána? :F )
    - megbízható márka és típus legyen
    - olyan "képességekkel" rendelkezzen, h azért még pár év múlva is lehessen még használni
    - a kijelzője ne legyen se kicsi, se nagy, azért lehessen jól látni

    Most körülbelül árban ezeknek a kívánalmaknak mennyiért felelne meg egy megbízható minőségű készülék? Nem értek a gps-ekhez és nem is hiszem, h netböngészés során összeszedek annyi infot, h teljesen megbízzak a választásomban.

    Még annyit kérdeznék, h árulnak térkép nélküli készülékeket is. Ezek olcsóbbak, de vajon tényleg megéri megvenni, vagy inkább térképpel keressek? Térképszoftvert nem lehet "fusiban" valahogy máshogy, máshonnan, olcsóbban beszerezni?

    Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák