Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anti666

    aktív tag

    válasz gurabli #2039 üzenetére

    Igo, amigo, sygic, garmin - ezek mind térképek (is)? Ezekről mit kell tudni?

    A Garmint én igazán nem ismerem, annyi bizonyos hogy hivatalosan Garminnal PNA-t 30-ból nem fogsz tudni venni. Lehet hogy fel tudsz tenni egy véjtekre is pl. az említett progiból, de közel sincs annyi verzió és frissítés mint az ájgóból.

    Amigo a szőke kóla plaza cicáknak, egy egyszerűsített igo klón, ugyanazokkal a térképekkel műxik mint az igo. Párszor szerintem meg lejhet nézni, de a hosszútávú használat úgyis IGO-val lesz.

    Sygic progit főleg a wayteq-ekhez árulják, úgy tudom, vagy BP-khez, kvázi azokhoz a cuccokhoz, melyeket navi prg nélkül is forgalmaznak. Navi sw opciósan megvehető. Maga a program elég gagyi, szerintem fapadosabb még az amigónál is. Gondolom páran használják, akik vettek a teszkóban egy wayteq n770et sygiccal 40eFT-ért:)

    Fentiekből azt gondolom egyenesen következik, hogy ha a pénztárcádból nem akarsz sok papírt kipengetni és mégis egy jól használható, praktikus kiforrott támogatott (good sites:) navi progit keresel, akkor az az IGO lesz.

    Hmm, a wayteq x820 és a Zaphire így elsőre bejön, gondolom nem nyúlok mellé egyikkel sem.

    Azt javaslom inkább x820-at vegyél, a Zaphire kisképernyős 3.5 colos csak. Egy szélesvásznú kütyü impozánsabb és még 16:9-es videókat is nézhetsz rajta. Ezenkívül olcsóbb hozzá a TMC antenna, csak 5-6eFT, miközben a Zaphire-hoz 13eFT körül van. Továbbá ha nem is nagy (1ó-ig bírja), de legalább cserélhető az akksija és csak 1500 Ft.
    Fény és hangerőben viszont lehet a Bluepanther-ek jobbak, legalábbis az Azure jó ezen a téren. Zaphire-t és Diamond-ot még nem láttam. Nem utolsósorban az x820-nak elég nagy fórumja van már:) Link

    [ Szerkesztve ]

    A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

Új hozzászólás Aktív témák