- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz megamanone #2250 üzenetére
Ennyi pénzből Wayteq N800-at lehet venni.
-
bambano
titán
Ez megér ennyit? Van valakinek tapasztalata vele?
Esetleg van róla teszt?
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
válasz runner 125 #2254 üzenetére
Kizárólag odatalálni szeretnék vele, semmi mást, de azt lehetőleg jól.
thx.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
o_tom
aktív tag
Hello
Érdeklődnék tőletek, hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel a NONAME 5" kijelzős, Bluetoothos PNA-kkal?
Mennyire használhatók? Stabil? Gyors? Megbízható? Működik-e egyáltalán? (főleg az a BT kihangosító része érdekel! bármilyen telóval jó? áttölti a telefonkönyvet is? érdekes...)ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
-
törölt tag
770 tapasztalatokról tudok beszámolni: felveszem a hívást, beszélek, akár még vissza is válthatom a beszélgetés alatt a képernyőt navi programra, a navi program navigál tovább csendben, míg én beszélek a másik féllel. A max. hangereje és a minősége lehetne jobb is, néha a hívó fél panaszkodott, hogy nem hall túl jól.
-
törölt tag
2006-os IGO-t még ma lehet hivatalosan frissíteni 50%-ért: (akit érdekel
gps-szoftver_csereakcio_igo_8-ra -
Fidelio
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök vagyis karácsonyra szeretnék venni egy navit! kb 50et szeretnék rá szánni max. Lenne valami javaslatotok, hogy mit érdemes venni milyen navit milyen szoftverrel? Nekem elég lenne csak a Magyarország is de ha reális áron van európa talán az is érdekelne!
A tomtom és a teleatlasz szerintetek jó konfiguráció, mintha arról hallottam volna h negyed évente jelenik meg hozzá friss térkép!? Tudnátok nekem segíteni ha megkérlek titeket?
-
runner 125
nagyúr
válasz Fidelio #2268 üzenetére
Részemről egy Wayteq-Igo párosítást ajánlanék. Külön-külön tudod megvásárolni őket.
Egyben nem kapható.
..vagy nézz szét hardveraprón.pl.: X820, drágábban; N800.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
laczkoo
tag
Sziasztok!
Rx3715-os HP-hoz milyen bluetooth-os GPS-t javasolnatok?
csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/
-
Fidelio
csendes tag
válasz runner 125 #2269 üzenetére
Szia Runner! KÖszi a gyors választ!
Akkor ha jól értem szavaid és ha megveszem 25 körül a Wayteq X820-at, meg 30 körül az Igo 8 európa térképét, és én mint laikus bedugom a naviba az Igo karit és már mehet is a navigálás? -
flash-
veterán
Sziasztok! PDA GPS-t szeretnék venni személygépjárműbe.
Megbízható jó márkát szeretnék,és olyat ami ig8 at futtat.
-TMC- legyen benne.
-BT kihangosítóMit tudtok ajánlani?ami azért nem nagyon drága?
tehát 50 ezer ft nál többet nem igen adnék érte.[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz laczkoo #2270 üzenetére
Én egy Holux GPSlim 236 -tal használom
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Kbali
nagyúr
válasz Fidelio #2272 üzenetére
Nem fog menni, mert nem hivatalos a párosítás. iGo csak PDA-val működik vagy előtelepített PNA-val, amire viszont a frissítést nem minden esetben a nav'n'go adja.
Ha 50 körül jó magyar térképpel keresel készüléket, szerintem nézegethetsz Garmin-t is, legfeljebb a megjelenítése nem lesz olyan csicsa, mint az iGo. -
runner 125
nagyúr
válasz Fidelio #2272 üzenetére
Noh igen, egy kis buhera kell vele, h fusson. De megoldható.
Ha nem szeretnél szarakodni, akkor valóban jó alternatíva lehet a Garmin.
Pl. ez kijön 50k alatt, s ez is 4,3"-os.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ahogy fentebb is írtam; Wayteq x820 jó ár/érték arányú PNA.
Van benne BT is.
TMC antennát meg tudsz hozzá vásárolni.Üdv.M
ui.: Vagy éppen itt egybe."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
iGo csak PDA-val működik vagy előtelepített PNA-val
Szinte bármelyik PNA-n elindul, az igaz, hogy hivatalos verzió az nincs. Mert az NNG nem adott ki. Tehát csupasz PNA-t iGO-val, vagy ahhoz külön iGO-t hivatalosan nem vásárolhatsz. Én mindenesetre 50eFt-ból valszeg Wayteq N800-at vennék, az mégis 800x480, meg 600Mhz-es proci és 128MB ram.
-
Mawyx
őstag
válasz laczkoo #2280 üzenetére
Hazáig az út nekem kb 2óra, PDA hazáig kibírta, de ott le is merült, viszont a GPS kibirta oda-vissza és le se merült. Ma már nem bir ennyit és untam is a kábelrengeteget, szétkaptam az autó műszerfalát és mögé rejtettem egy PDA és egy GPS töltőt, csak a vége lóg ki. Erre mi történt? Besz@rt a PDA töltő Azóta még nem volt kedvem szétbontani a műszerfalat.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Fidelio
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Nem szeretek szarakodni a buherálással ezért a Navteq Igo párosítás helyett maradok a Garminnál! Már ki is néztem egy 255W-t 45ért!
Remélem nem lesz gondom az itthoni frissítéssel!
Egy kérdésem lenne még! Ha hangot szeretnék rajta cserélni azt hogy tudom megtenni, és hol találok különböző hangokat rá? -
vth
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Garmin nüvi 275T-t? Vélemények érdekelnének.
KösziEvery ship can be a minesweeper ... once
-
törölt tag
válasz runner 125 #2284 üzenetére
3 szőke megy egy vörös
-
Kbali
nagyúr
válasz Fidelio #2282 üzenetére
A Garmin általában úgy hirdeti, hogy a hazai frissítések ingyenesek, viszont a külföldi térképekért fizetni kell.
Vagy ez az opcióEgyébként ők is adnak ki rendszeresen frissítést (asszem ugyanaz a térképadatbázis, mint iGo-nál).
[ Szerkesztve ]
-
vth
tag
Hát az lehet, hogy otthon nem forgalmazzák, nem tudom, igazából ez eszembe sem jutott. Amit viszont megnéztem, hogy Európa térkép is van hozzá, a leirás szerint Magyarországot is teljesen lefedi. Most szükségem lenne rá az USA-ban, de olyat szeretnék venni, amit otthon is tudok majd használni, nem volt még eddig GPS-em, ezért kérdeztem, hogy tud-e erről a tipusról valaki valamit. Átszámolva kb 31ezer HUF-ért tudnám megvenni.
Every ship can be a minesweeper ... once
-
Kbali
nagyúr
Itthon a Garminokat külön magyar térképpel árulják, mert a gyári elég gagyi. Ha kint megveszed, lehet, hogy itthon külön venned kell majd magyar térképet.
Szerintem kérdezz rá, biztosan megmondják a tutit. -
Fidelio
csendes tag
Nekem a hivatalos márkakereskedő azt mondta, hogy lassan megszünik a külön magyar térkép az európai mellé, mert már majdhogynem ugyan olyan részletes a magyar térkép az európai garmin rendszerekben, mint a külön sd kártyán lévő magyarország térkép!
-
Robyka
aktív tag
Sziasztok.
Térképfrissítéssel kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy nincsen olyan amelyik ingyenes, vagy ez hogy van?
Mondjuk ha veszek egy GPS-t amihez jár az IGO8, akkor ha frissíteni akarom akkor az még külön pénz? -
Pitterix
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek ezekről:
Mio C510
Tom Tom XL Trafficelőre is köszi!!!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Üdv!
Van-e különbség a 40 és a 64 csatornás vevő között? Sehol nem találok erről tesztet
Úgy érzem hogy ez kb akkora parasztvakítás mint a mobiloknál a gigapiccsel, hiszen ott sincs elég tranzisztor akkora felületen, itt pedig nincs 64 műhód, de általában még 5se
Vki javiccson,vagy linkeljen! köszi -
nova001
senior tag
hello
van egy tmobilos mda-m.
akarok venni hozzá bluetooth-os gps vevöt...valami olcso és jot...semmi extra nem kell nekem...igo 8-al akarom használni majd
valamire kell figyelni ha ilyet veszek ??? hogy milyen frekin megy vagy valami
üdv -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
A kettő közül ti melyiket vennétek?
Orion OGPS-03, FM Transzmitter, BT, full Eu. Igo-val 30.000 Ft-ért
vagy
TOM TOM GO 630 GPS, Kelet-Eu. + 4 nyugati ország 46.000 Ft-ért?
Köszi!
-
titán
Haliho!
Jelenleg melyik a legjobb autos gps ami igo-t hasznal? Ar nem szamit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest