- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Pety
senior tag
válasz raskolnikoff #3692 üzenetére
Végülis ebből szerintem lehet faragni valóban én is ennyiért inkább a Giga lap,a procikat nem igazán vágom az alsó szegmensben hogy milyen VGA hoz milyen proci kell táp szerintem elég lesz egy 350 FSP ,a monitort azt nem vágom szintén melyiket érdemes olcsóbbat venni.Látod nem is olyan könnyű ez,először én is ahh ilyen meg olyan aztán ez se meg az se fér bele....
"kompromisszumokat írt, úh jó az is... "
Ezt inkább arra értettem hogy a legjobbat ennyi pénzből,valamilyen szinten ez kompromisszum,ennyiből épp hogy kijön egy jó gép de nem monitorral meg egyebekkel.[ Szerkesztve ]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
Aktív témák
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest