- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Pety
senior tag
válasz ipavlidu! #2252 üzenetére
8800GS ,8800 GT, 8800GTS G92 Gpu -val ebből még csak egy jelent meg 8800Gt ami viszont még majdnem beszerezhetetlen.Ilyenkor azt elő kell szedni--->régi nagykeres ismerős a beszerezhetőségen és az áron ez segíthet
[ Szerkesztve ]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
realm15
tag
hello!nem tom szerintem jo kis gépet vettem!erre volt keretem!és a 8800GTS 50k ért vettem szoval sztem nagyon jo gép lett! a MSI NEO-F alaplap rol pedig jo dolgokat olvastam!én nem vártok GT re nekem megfelel! 8600GTS akartam venni és magláttam egy uj GTS 50 ért nem szorakoztam sokat!
[ Szerkesztve ]
APPLE
-
realm15
tag
jah és az alaplap az ne msima Neo!
Hanem MSI P35 NEO-FAPPLE
-
realm15
tag
válasz ipavlidu! #2258 üzenetére
Hello! nekem a célom egy 8600GTS lett volna de it találtam+5k ért egy 8800GTS!neke mez bőven emgfelelő lett!Gondolkodtam a GT-n is jo ötletne ksi tartottam mig több olyan oldalon nem olvastam h egy gondja lesz!h aki tervezi magának a 8800Gt az keressen hozzá hütöt mert a gyári hütö nagyon gyenge lesz és nem fogja birni a VGA! csak mondom leirom h aki még nem olvasta volna ezt!ugyhogy ha +10k egy GT meg még akkor már egy normálos hűtő +8-10! szoval nekem nem lett volna pénzem arra a GT -re! neek memgfelel és 4 évig biztosan futni fognak a játékok a procin és a VGA -n is!
APPLE
-
MZsoltee
veterán
válasz realm15 #2259 üzenetére
Akkor örülj a gépednek és ... Nah mind1
Tudod mie lesz elég, tedd fel a Crysis demot maxon kezd el játszani vele mondjuk egy 24"ols tft max felbontáson DX10ben...Kicsit benézted öreg a 320as GTS már nem csúcskategória...
jah és a 88gtnek elegendő a hűtése csak duma volt az egész itt egy tulajnak sincs semmi baja vele...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Pety
senior tag
válasz realm15 #2259 üzenetére
Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk,most már így több százan akik NEM értünk hozzá futunk és veszünk egy GTS-t és játszunk vele 4 évig is akár,megalol
Nem fognak kiadni úgy egy kártyát elhiheted,hogy tönkremenjen a használat(persze ,alap)során.Az viszont ha valaki tuningol elkél a jó hűtő de ez már más tészta."A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
diegho
nagyúr
válasz VaniliásRönk #2209 üzenetére
ezt másik fórumon úgy oldottuk meg hogy aláírásba tettük a linket nagy betűvel hogy olvasd el ha gépet akarsz venni. mivel itt hsz-t is lehet linkelni akár a hsz-t is linkelhetjük, vagy van nekem tárhelyem és akkor oda is fel lehet tenni egy html-t amit lehet frissíteni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Végülis annyira nem nagy munka, legalább lenne mit linkelni, szivesen segítek, osszuk fel ki mit ír össze. Én mondjuk vállalhatom az AMD alaplapokat, tápot nem nehéz megoldani, a topikjának első hsz-e bőven több mint amire itt szükség lesz.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
diegho
nagyúr
válasz VaniliásRönk #2265 üzenetére
ha nagyon unatkozok lehet összeírom magam, aztán még kiegészítjük azokkal amiket ti akartok beleírni.
-
kicsitomi88
őstag
Benne vagyok, de úgy is a lesz, h megkérdezi, hogy amit ott leírtunk tényleg szar/jó e stb.
Ja meg a naprakesz frissites, aktualis bestbuy, ezekre is figyelni kell majd.
Vagy akar olyan alapveto tanacs, h egy pelda, ha jatekra kell gep akkor ne a 40ezres intel procit vegye 8600GTvel hanem a 18k-sat 8800GTvel és huzza meg egy kicsit stb...
90 87.5 87.8 87.5
-
diegho
nagyúr
válasz kicsitomi88 #2267 üzenetére
bestbuy-t figyeljük 2-3 hetente. árakat nem írunk, csak ajánlunk típusokat, hogy mire kell figyelni. szerintem így a legjobb.
tápokról egy rövid gondolatot már írtam: itten van ni
-
diegho
nagyúr
hopp most olvasom hogy fordítva írtam a hatásfokot mingyá javítom
-
diegho
nagyúr
nah javítottam a hatásfokot. aki akar írhat még hozzá.
-
MZsoltee
veterán
Ha már ilyen sokan benne vagytok, akkor én is adnék egy-két 5letet, sajnos nem tudok tevőlegesen részt venni, mert itt a ZH-s szezon, meg lassan má a vizsgaidőszak is, szóval nem megy.
- Megjlenhetne a Logout-on is ez a kis szerzemény "PC-t karácsonyra?" vagy PC-t hoz a Jézuska, de milyent?" A cim nem fontos csak ott talán jobban szem előtt van mint az 1. HSZ-ben.
- Érdemes lenne arról írni pl egy bevezetőben, hogy:
- Vannak különbségek a PC használatától függően, hogy mit kell bele rakni (Mozizós, játszós, irodai...)
- Fejleszthetőség. Mi álltalában olyan dolgokat ajánlunk, amik fejleszthetők, de nem biztos hogy erre van szükség, mert nagyon sokan úgy vásárolnak PC-t, hogy megveszik és az oldalát se veszik le, ha csak nem muszáj, addig míg 4-5 év múlva a szemetes vagy a szomszéd gyerek kezében nem végzi a masina. Szóval lehet teljesen kiegyensúlyozott PC-ket is építeni (itt főleg Vga proci párosításokra gondolok). szóval a leendő tulaj az elején döntse el hoyg szándékozik e a jövőben omoylabban foglalkozni a gép fejlesztésével.
- Pár szót megérdemelne a tuning is mint oylan, nem a mikéntjére gondoolok hanem arra hogy milyen előnyei és hátrányai vannak.
- A vásárláshoz hozzá tartozik a beszerzés helye, így szólni kéne a használt alkatrészek használatának lehetőségéről, és a különböző webshopokról, nagyobb műszaki, számítástechnikai üzeletkről (MMarkt Electro Wörd Miss Trall) (ajánlot /kevésbe)Hírtelen enyni jutott az eszembe. Ha lsz valami még írok!
Üdv
Jah és a tápos írásod jó lett
[ Szerkesztve ]
-
hangyamark
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék sok mindent de nincs sok pénzem...tehát arra jutottam hogy veszek 1 alaplapot int.videokártyával de milyet javasoltok?
Idáig ezt a két opciot javasolták:
asrock nf7g vsta
amd x2 5200+
2*1gb kingmax
vagy:
asrock conroe 1333 d677 r1.0 )
core 2 duo 2.2 ghz 800 mhz )- sokan ezt javasolják..
2*1gb kingmax )
csak az az 1 bajom van a másodikkal hogy az int .videokártya valami intel...950,és csak pixel shader 2.0
Van esetlek olyan alaplap ami picit drágább de jobbak az adatok???
előre is köszönöm.... -
diegho
nagyúr
válasz MZsoltee #2273 üzenetére
én ezt egy konkurens fórumon (hwsw) megcsináltam szépen, hogy hol mit, stb. konfigokat is összeraktam minden. erre jött pár okoskodó hogy nem értek hozzá, majd mertem 4 monitorral kapcsolatosat írni a 8800gt topicba és kaptam 40% figyelmeztetést majd az egyik admin csaló tolvajnak nevezett ha arról van szó akkor egy cikket lehet megírok, csak arra lennék kiváncsi, hogy mekkora terjedelmű legyen... mert tudnék írni úgy 200 oldalt
-
diegho
nagyúr
válasz hangyamark #2276 üzenetére
játszani úgyse fogsz egyikkel se mert egyik sem alkalmas rá, szóval teljesen mindegy hogy ps 2.0 vagy 3.0 vagy anyámkínja.
-
anxius
aktív tag
Srácok:Akkor ti most valami segítséget írtok?Mármint ami alapján az újoncok maguknak is megcsinálhatják a konfigot?Ha nem veszitek rossznéven,és nincs aki csinálja,én is segítenék írni,pl:Vinyók,Procik,amikből valamivel többet tudok,mint más dolgokból-
-
diegho
nagyúr
jah valami segítség féle lenne csak lehet kimegy akkor logoutra, vagy esetleg ha valaki beszél ph szerkesztőkkel kimehet ide is.
-
MZsoltee
veterán
Hát szeritnem a terjedelem ne legyen túl sok egy olyan Ph! teszt fílingje legyen, ha valamit magyarázni akarsz akkor szeritnem csak linkelj és ne írd le feltétlenül, csak a konkrét gondolatokat, a miértekről meg lehet linkelni tezsteket, cikkeket lehetőleg magyarnyelvűeket (PH Ipon akkor hwsw nem )
[ Szerkesztve ]
-
Peet210
őstag
Gondoltam itt is megkérdezem.
Gigabyte P31-DS3L vagy MSI P31-NEO-F (esetleg Gigabyte G31MX-S2)
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
anxius
aktív tag
Akkor lesz valami?
-
anxius
aktív tag
Ha valami marad,akkor szóljatok.Én szivesen vállalom,csak majd mondjátok meg,hogy ki mit akar/tud,és a maradéknál segítek
Nekem leginkább a merevlemezek,intel processzorok a főbb dolgok,de természetesen ha "megáldotok egy feladattal"azt teljesítem,bármit is kapok.
[ Szerkesztve ]
-
hangyamark
csendes tag
75-80 ezerért milyet vegyek?
házam tápom van 400-as!
milyen alap:
proci:
ram:
vikeok:
előre is köszike! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz hangyamark #2290 üzenetére
Milyen tápod van? Codegen, Mercury, Trust stb. nem táp, veszélyesek, egy FSP 300PNF csak 5k.
Alaplap: ASRock ALiveXFire-eSATA2 11k
CPU: Athlon 64 X2 4200+ 15k
RAM: 2x1GB Kingmax 800 10k
VGA: HD3850 40k (kb. 2 hét és kapható)
Szerintem."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
anxius
aktív tag
válasz VaniliásRönk #2291 üzenetére
Szerintem lehetne esetleg egy X1950Pro,és az árából egy 5000+os prockó...esetleg egy E2180?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Miért? A játék az egyetlen amihez egy átlag felhasználónál igazán kell a kraft, amiben a VGA a legmeghatározóbb. Ha vesz egy X1950-et meg egy erősebb CPU-t, akkor örülhet hogy rövidebb idő alatt fut le a SuperPI, de a Krájzisz és társai meg szaggatni fognak magasabb részletesség mellett.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
anxius
aktív tag
válasz VaniliásRönk #2293 üzenetére
De nemtudom,hogy ilyen gépen hogy indul el a krájzisz?Nem csak a krájziszt kell alapul venni.Bár abban maximálisan igazat adok neked,hogy a gamer konfignak a VGA a legfontosabb része.Nem hinném,hogy derék barátunkat a Crysis érdekli high felbontásban.
-
ipavlidu!
tag
Hat igen azt jo tudni mit is akar a kerdezo.
[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
2600XT-nél pl. nem tapasztaltam sebességnövekedést X2-re váltás után (semmilyet), nem hiszem hogy egy HD3850-et nem tudna rendesen kiszogálni egy X2 4200+. (nem kihajtani, kiszolgálni)
Játszani akart, ehhez ilyen VGA-t érdemes venni ebből a keretből, ha sokalja majd ő szól.
(átlagos felhasználásra meg egy Sempron is sok, az idő 80%-ában 1275MHz-en pihen a CPU...)"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
anxius
aktív tag
kicsitomi88:Legalább engem lesz aki kijavít majd
VaniliásRönk:Te nem vállalsz valamit?
-
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- HP DL380 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T - 16GB ram 256Gb NVMe SSD
- Ryzen 5 Phoenix 8000 PC (Ryzen 5 8600G,16GB RAM, A620M)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest