Hirdetés

Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz AMDFan #46261 üzenetére

    Néhány szóba került típusról:
    Hordozhatóság-hangminőség-UFO-naknenézzenek háromszögben szerintem is az egyik ideális megoldás lehet a Focal Spirit One. (Közepesen szigetel.)
    DT100 jóféle hangú, de nehezen hordozható és UFO-nak néznének benne, elég érzéketlen. (Közepesen szigetel.)
    Marshall Major a kipróbálók 80%-a szerint tompa, 20%-a szerint kifejezetten bőséges és részletező magasai vannak. Az igazság a kettő között van. Inkább a felsőbasszusa jó, a mélybasszusa el tud fogyni. Jól hordozható (jól-közepesen szigetel) és UFO-nak sem néznének benne. (Nekem ilyenem van, dícsérni szoktam, ez riasszon el tőle. ;] )
    DT1350 eléggé le tudna nyűgözni, de valóban drága és eléggé érzéketlen.
    HD25 tényleg kényelmetlen, de a hangja miatt megéri, és elég jól szigetel.
    Klipsch Reference One hangja nem teljesen olyan habitusú, mint a hangdobozaik (nyilván ez nem is igazán lehetséges fejhallgatóban), de valószínűleg tetszene, ha kipróbálnád. Viszonylag hordozható, viszonylag szigetel, viszonylag UFO-naknézésmentes. A görbéje ne zavarjon.
    Shure 440 vita nélkül jól szól, kevésbé hordozható, kevésbé szigetel, eléggé UFO-naknézős. Shure 240 helyett inkább 440.

    Nem került szóba:
    A keretednél kicsit drágábban B&W P3. Újdonság, próbáld ki, nagyon jó hangja van (de ugyanolyan megosztó lesz a hangja, mint a már ismert P5-é - lásd ár/érték arány), jól hordozható, viszonylag jól szigetel, UFO-naknézésmentes, közepesen érzékeny.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák