- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz jimmy74 #71739 üzenetére
A felkialtojeles kerdojel tok indokolatlan sima kerdeseknel.
Amugy igen, termeszetesebb poziciot ad a csuklodnak, cserebe altalaban dragak, szenzorilag pedig szarok. Sajnos a gyartok agyaig meg nem jutott el a gondolat, hogy esetleg ezeket is normalisan kene megcsinalni. -
Vanir
veterán
Az mi kemény, hogy a G603 nem szerepel a FixIt oldalán kiválaszthatóként, és mindenképpen egy adott terméket kell kiválasztani a legördülő listában?
-
Vanir
veterán
válasz Matyee21 #71853 üzenetére
Összefoglaló legeleje:
Ha 6-8000 Ft alatt szeretnél egeret választani itthonról, újonnan, garival, akkor menj be egy nagyobb üzletbe, ahol sok ki van állítva, tapogasd és nyomkodd végig őket, és azt vedd, amelyik a legkényelmesebb. Ebben az árszegmensben nem tudunk értékelhetőt ajánlani, de érdemesebb a nagyobb, nevesebb gyártók kínálatát böngészni tartóssági, és garanciális okokból. Használtan már ebben a kategóriában is sok finomság közül lehet csemegézni; a Hardverapró a barátod, használd az ajánlóval és az összefoglalóval karöltve.
-
Vanir
veterán
válasz ribizly #71905 üzenetére
A kábel nem rosszabb, mint a gyári G102-é
Szerintem mérföldekkel sokkal sokkal rosszabb. Nemrég vettem meg Jaffáét, és újfent megrökönyödtem, hogy mennyire borzalmas a gyári kábel. Amúgy jó egér, csak nekem anno a Corepad C1-et nem szerette, hamar eldobta magát (olyan 3 m/s körül), aztán úgy nem igazán tudtam vele játszani.
-
Vanir
veterán
A Cougar Surpassion egyelőre simán ajánlhatónak tűnik, bár a ~98 grammos tömegen lehetne faragni (de hát LCD kijelző meg két gomb ugye kell az aljára ).
A görgő zseniálisan jó, a többi gomb is tetszetős, bár a főgombok - annak ellenére, hogy szeparáltak - nekem picit keménynek tűntek. Viszont a gyári talp meg a kábel is elég gagyi. Pici kézhez palm gripre így is nagyon jó választásnak tűnik a 11k alatti ársávban.Most fog jönni pár alternatív verziója is amúgy, a Minos-széria mására. Lesz gagyibb, lesz jobb, sőt, wireless is. Kíváncsi leszek rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Na, kinek dobta vissza a FixIT a G603-at, mert nem gyári talpak vannak rajta? Szakadok ezen a vállalaton, de nem baj, majd a Logi Support kapni fog pár levelet.
-
Vanir
veterán
válasz PR0JECTNR56 #71976 üzenetére
Finoman megfogalmaztam a Loginak, hogy mennyire tartom inkompetensnek a FixIT bandát, és hogy mennyire nem szeretném hozzájuk küldenem még egyszer, ha sikerül is tisztázni a félreértést...
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #71978 üzenetére
Na igen, ez volt az egyik fő indokom, hogy ha a talpakhoz ennyire nem értenek, akkor majd biztos királyul kicserélik nekem az encodert.
ribizly: Áh, nem szabad.
Synthwave: Vicc kategória az egész...
-
Vanir
veterán
válasz Narxis #71992 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nincs utódja, az MM530 formavilága meg merőben más. Mindenesetre próba cseresznye, ha bejön, akkor simán jó lehet. Amúgy mai napig az egyik legjobb és legstrapabíróbb egér. Arra előre felkészítenélek, hogy semmi jelenleg kapható egér nem fog 4-5 évnél többet kibírni.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Most érkezett egy DM1 FPS. Hangyányit jobb klikkjei vannak, mint a Pro S-nek, a kábele pedig zseniális, konkrétan gyári parakábel, brutál hajlékony. Szenzorilag még nem teszteltem, de szerintem nem lesz gáz. Ha a DM1 Pro S ajánlott volt, akkor ez is simán az lehet.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nincs belőle teljesen fekete verzió. -
Vanir
veterán
válasz Synthwave #72039 üzenetére
Az erősen taknyolódó gumival az a baj, hogy nem lehet csinálni semmit. Amúgy haver nemrég hozta át az övét, full gyári rajta minden, majd 10 évig napi használatban volt, de eltört a görgő tengelye. Szétszedtem, a gumicsík konkrétan folyt (tényleg) egykét helyen, borzasztó undorító.
Azon filózok, hogy vagy valami Alis DB-copy óccsóegér gumiját rakom bele, vagy veszek Sugru-t, és azzal berhelem meg... -
Vanir
veterán
válasz hoffman_ #72043 üzenetére
Szeretjük há' (mindent szeretünk ami az ajánlóban van), de nagy tenyérhez palmra az igencsak kicsi lesz.
Amúgy az összefoglalóban elég sok dologra megkapod a választ, a kézméretet meg a tenyér tövétől a középső ujj végéig mérjük. De ha kesztyűméretet mondasz, már az is sokat számít. -
Vanir
veterán
Újabb leak
-
Vanir
veterán
válasz Klemice #72073 üzenetére
Ez amúgy teljesen intuitív. Én azért ajánlom inkább a DAE-t, mert nem hallottam panaszt lötyögő görgőre (vagy bármi más hasonlóra) még, míg a Gladius-nál előfordul. Illetve a DAE kábele a legjobbak között van, a Gladiusnak meg a harisnyázott baromi merev, a harisnyázatlan pedig csak 1 méteres, ami nem biztos, hogy mindenkinek elég.
Amúgy tök jó egér a Gladius II (inkább az Origin, ott nincs sniper gomb), a socketes kapcsolók nagyon hasznosak lehetnek, de 25+ ezerért ne legyenek már ilyen hibái.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz linuxuser666 #72099 üzenetére
Várd meg az új G Pro wirelesst, elvileg erősen IMO/WMO-szerű lesz a formája. Illetve Ninox Astrum jön az év végén, az szintén WMO-ra fog hajazni, az adott moduláris burkolattól függően.
-
Vanir
veterán
válasz linuxuser666 #72103 üzenetére
A szélesség, de amúgy a hivatalos specifikációk meg a gugli is kidobja neked jól vahamarabb, mintha itt várnád meg a választ.
-
Vanir
veterán
Nixeus Revel Ergo
Avagy MX518. -
Vanir
veterán
G305 a G102-höz képest így első fogdosásra:
- jóval taktilisebb görgetés
- talán picit határozottabb főgombok, meg hangosabbak is
- oldalgombok puhábbak, cserébe tényleg nagyon be kell őket nyomniJa, és itt van nálam az új wireless is, csak arról nem szabad mondani semmit (annyit elárulhatok, hogy veszett jó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Apple asztali gépek
- E-roller topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest