Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    Úgy alakult, hogy hozzájutottam egy Ninox Aurora nevezetű csodához. Természetesen ez is csak azért került hozzám, hogy belássam ebben a méretben és formában nincs ellenfele a G102/203/Pro-nak, de legalább kipróbálhatom. Az a helyzet, hogy ezt a formát a Logitech annyira eltalálta, hogy nem kényelmes kb. semelyik másik egér sem már azóta, hogy erre egyszer rámarkoltam. jaffa 2843 tesztje erre: [link]

    Azt egyből az elején meg kell jegyezni, hogy volna még mit fejleszteni a G102/203-as Logitech-en és lehetne tanulni a Ninox terveiből dögivel, mert súlyban bizony verhetetlen. Az is igaz, hogy ennek megvan az ára, mert ahol lehetett ott csupán vékonyka műanyag lapokkal dolgoznak (pl az oldalgombok szinte papír vékonyságú lappal találkoznak a kapcsolókkal, amik egy szétszedés után nem mindig akarnak a helyükre visszatalálni. De értem mi volt a cél és azt elérte. A gombok sajnos egyébként kicsit keményebbek, mint a G102-n, de azt gondolom, hogy az egyik legjobb "klikfílt" a Logitech egerei (élén a G102-vel) hozzák, szóval ez nem meglepő. Az oldalgombok meg a görgő is egészen kellemesen hamar aktivizálódik, egyedül a DPI váltó van egy kicsit fura helyen, így azt mindig keresgélni kell, ha arra volna éppen szükség.
    A body kicsit nyekereg, meg az alja übergagyi műanyagból van, de a felső részre így elsőre azt gondolom, hogy tovább bírhatja, mint a G102-é, mert az kb. fél év használat után elkezd kifényesedni itt-ott.
    A kábel nem rosszabb, mint a gyári G102-é, de mára már szerencsére több gyártó is (Razer, Steelseries, Zowie) olyan gyári kábeleket adnak, amelyek nagyon kellemesen hajlonganak.
    A világítás szép meg jó, a gyári talpakkal alacsony a LoD, és mostmár értem miért gond ez. De van hozzá még egy szett talp, az egyből mehet is rá, vagy alá valami 2-3 réteg 2 oldalú ragacs. Egyébként frankó tömör teflontalp jár hozzá.
    Egyelőre nem tudom mi lesz a sorsa, mert annyira nem jön be, mint a G102, meg modding-ra sem annyira kényelmes belül, de lehet megtartom hurcolós darabnak, mert egyébként egy kellemes kis darab. Igaz azt gondolom, hogy ebben a méretben a Logitech G102 meg az ASUS Rog SICA olcsóbb és lehet jobb egerek is, de amennyibe ez most nekem került (6.000,-) nem volt rossz vásár.

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák