Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MM

    őstag

    Sziasztok!

    Keresem a Logitech G400-am Wireless utódját, ebben kérném segítségetek.
    Az ajánlóban szerplő wireless egerekből többnyire csak újabb verziókat láttam, azok nem tudom, jók-e, illetve a fotókról az alakjuk sem igazán egyértelmű. Webes rendelés lenne.

    Már több, mint 20 éve tolom a CS-t (most CS-GO), ezt a rövid időt sikerült MX500 / MX518 / G400-al eltölteni. A G400-am még most is jó, szeretem. Több helyen olvastam, hogy a mai Wireless egerek már hozzák a megfelelő szintet, ezért idejében gondoskodnék egy kábel mentes utódról.

    Ha lehet, ezt a formát keresném, és ha jól láttam az összefoglalóban, Logitech egérként már nem lehet ilyet találni, a márka mindegy.

    A G400 előtt volt egy vakvágány: a G402 hyperion fury. Ezt a formát nem tudtam megszokni, valahogy lapos volt, két hétig bírtam, fájt tőle a kezem. Véletlenül találtam aztán elfekvő készleten G400-at...

    1. Mennyi a keret? Jó lenne max. 20-30K körül megúszni, de ha csak drágábban van olyan egér amit keresek, akkor annyi.
    2. Használt piac játszik? Hardverapró játszik, de innen is csak újat szeretnék.
    3. eBay, külföldi rendelés játszik? Csak ha itthon nem beszerezhető.
    4. Mire használnád az egeret? Főleg FPS (CS:GO), meg hétköznapi dolgokra.
    5. Hogyan fogod az egeret? Fingertip grip, kisujj + gyűrűsujj + hüvelykujjal fogom, de úgy, hogy a kisujjam alatt a tenyerem széle a csuklómig az egéren + az asztalon támaszkodik. Mutató + középső ujj a bal + jobb gomb. Az alkarom is az asztalon van.

    6. Mekkora kezed van? 18 cm
    7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800 DPI 500 Hz
    8. Egyéb igények: Bal oldalon hüvelykujjal jól elérhető "vissza" gombot használom, a görgővel csak görgetek. Jó lenne ha a görgő halk lenne, G400-on k. hangos. Menet közbeni DPI állításra, makrókra, ...stb nincs szükségem.

    Segítségetek előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák