Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellas

    tag

    Ezt a gamer egeret vegyünk irodai munkára is, meg a gamer egerek überkirály dolgok.. hát nem tudom, ki találta ki.
    Pár éve már megszívtam egy asussal, világít, kávét főz, de nem csúszik még a világ legkirályabb egérpadán sem, rángatni kellett, mint a fűkaszát. 2 hétig bírtam.
    OK, most, miután az olcsó, ámbár teljesen jó itrust egerem görgője megadt magát, ismét adtam egy esélyt egy gamer egérnek, egy a4tech v7m-nek, mert a Mediában az volt a legkényelmesebb. Szuper, sok gomb, kényelmes, fényes, gyönyörű harisnyás vezeték (nagyon fontos az is), csak éppen minden 10. kattintást nem érzékelte, ezzel őrületbe kergetett. És pl valamiért vlc-ben a dupla kattintással teljes képernyő szinte egyáltalán nem működött. 2 nap után ment vissza, soha többet gamer egér.
    Úgyhogy bementem a mediaba ma. Meglepően 2021-ben marha nehéz volt annak a kívánalmamnak megfelelni, hogy találják egy kényelmes vezetékes egeret, ami nem vasaló, nem játékszer, hanem egér. Végül megvettem a legolcsóbb Geniust (DX-150). Tökéletes. Piros, de nem világít. Van 2 gombja, és egy görgője. Kényelmes. Pontos, kattint, nem mászik el, stabil, csúszik. Ez úgy tűnik nagy kérés 2021-ben, és csak a legolcsóbb egerek tudják teljesíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

Új hozzászólás Aktív témák