Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • milan07

    tag

    válasz Zaied #77966 üzenetére

    Én olyat még sosem csináltam, hogy megvettem akármit, és el is dobtam, csak mert nem tetszett rajta valami. Volt már mindenféle egerem, kicsi, nagy, közepes. Jellemzően gagyi alsó kategóriásak, és mindegyiket megtudtam szokni. Amiről írsz, az úri dolog, luxus, szóval legyen már akkor is gentleman az ember, amikor eladni szeretné, és ne ilyen 19 ezerért hirdesse a 20 ezres egerét. Hogy én mennyiért adnék el egy újonnan vett egeret, vagy akármi mást, azt nem tudom, mert még sosem kerültem ilyen helyzetbe.

    Az 5700 forintos egerem ugyanúgy 5700 forintot fog érni átvétel után, és hónapok múlva is. Mármint számomra, mivel nem azt nézem, hogy mennyiért lehetne eladni, hanem hogy nekem mennyibe kerülne a pótlása. Az, hogy mások számára mennyit érne, az teljes mértékben hidegen hagy. Nem másoknak lesz, hanem magamnak :)

    Vannak persze jó ajánlatok is, és természetesen megérheti használt piacról vásárolni, csak én már meguntam az állandó kutakodást. Egyelőre ez a g102 bőven elég lesz pár évre az 1000 forintos tesco-s egerek után. Kíváncsi leszek, aimbooster-en mennyivel fog javulni a pontszámom, majd beszámolok róla. Későbbiekben pedig biztosan veszek majd jóval komolyabb egereket is. Nagyon kíváncsi leszek rájuk, hogy mennyivel érnek többet egy közép kategóriás egérnél. Majd arról is fogok írni aimbooster-es tesztet. A neten úgyis csak szubjektív véleményeket lehet találni többnyire.

Új hozzászólás Aktív témák