Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FirstTripla

    tag

    Sziasztok, remélem tudtok segíteni egérválasztásban. Jelenleg egy Hama Urage illuminated egeret használok jó pár éve, viszont azt figyeltem meg hogy a jobb oldalán a fekete rész, tapintásra tapadós, ragadós lett. Az hozzá tartozik ehhez hogy valamennyire izzadós a kezem, viszont most már annyira zavaró h a kisujjamat vagy csak levegőbe oldalra rakom, vagy csak éppen kitámasztom alul a ferde részen az ujjbegyemet. Illetve a hüvelykujjamat mostanában gyakran a az előre vissza gombokon tartom, mivel a kezemnek ott kényelmes valamiért. Ja és az egér bal oldala nem lett tapadós. Ha lehet ezt a fajta puha anyagot elkerülném, inkább legyen a műanyag több benne, esetleg oldalt gumi (ami nem válik tapadóssá) jó lenne.

    -Max 9-10K lenne amennyit költenék rá
    -Csak új hazai garis egeret szeretnék
    -Főleg játékra használom,mint pl.: FPS,battlefield, cod és wot. Néha vágás/photoshopra is (bár ez szinte eddig minden egérrel tudtam), de nem pro szinten. Eddigi hama egerem minden igényemet kielégített.
    -Kezem egészen nagy kb 18-19cm-s, és általában a palm fogás, bár én szeretem ha a csuklómon támasztom a kezem, viszont valamennyire az ujjaimat felemelem, miközben a tenyerem nagy része fogja az egeret.
    -1200 a "lassabb" és 1800 a hétköznapi használat, windowsban pedig alap egérbeállítás, csuszka középen.
    -Ami fontos számomra hogy a dpi váltás lehetőleg könnyen megoldható legyen ne az egér alján lehessen, és az előre vissza gombok is legyenek. Több gomb nem igazán szokott szükséges lenni. Ami még nagy előny lenne ha lenne valamilyen világítása. Szoftveres makrók előnyök de nélküle is megvagyok.

    Néhány márkában láttam jónak kinézőt de belsejében nem biztos, hogy jó egeret.
    -Spirit of Gamers elite-m20,
    -Cougar gaming 250m
    -Cougar Deathfire ex-ből az egér nem tudom milyen, mert a billentyű is tetszik belőle, szóval olyan is lehetne akár.
    -(Keep Out x4pro)
    Esetleg valamelyik Asus bár ezekben a színek nem annyira dominánsak. Ami nagyon megtetszett anyagilag, az a CM masterkeys lite L csomag egere, csak önmagában drága a színes verzió, de a billentyű gombjainak anyaga viszont nem tetszik.

    Előre is köszi a tanácsokat :)

Új hozzászólás Aktív témák