Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz dobragab #57824 üzenetére

    Köszi, de nem akartam ismételten előhozakodni a G502-es témámmal, de ha már szóba került, elmondom a folytatást, és abból kiderül, hogy miért is kérdeztem rá most a két egérre.
    Szóval, ma rövidre zártam a dolgot, és visszavittem a legközelebbi MM-ba, a G502-est. Ha már ott voltam, meg akartam nézni első körben a G403-ast, de az nem volt készleten, viszont ki volt rakva a G402-es. Kézbe is vettem, és azonnal feltűnt, hogy az a probléma, ami jelentkezett a G502-esnél, ennél nem állt fent.
    A G502-es bal gombja, és a DPi váltó gyakorlatilag egy síkban van, számomra ugye nem volt érzékelhető, hogy mikor csúszik át a mutató ujjam a DPI-re, okozva a már jelzett problémát. A G402-es nél szerintem egy pár mm-el szélesebb a bal egérgomb azon a részen, ott elfért az ujjam, nemcsúszott át a DPi gombra, és a DPI váltó gombok is, kialakításuk miatt jobban elkülönültek, magyarán rögtön észrevettem, ha letévedt a mutató ujjam a bal gombról.
    Legalább 8-10 percig tapperoltam az egeret, és az eladó már igen furcsán nézett rám, hogy mi a rákot babrálok ott azzal az egy egérrel. ;]
    Összességében nem találtam túl sok kivetnivalót fogás tekintetében a G402-esen, a Naos 7000 meg már csak a mérete miatt is kényelmes kellene, hogy legyen, ezért is tettem fel a két egérrel kapcsolatosan a kérdést ilyen formában.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák