Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kumochan

    újonc

    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy Logitech MX1100 egerem. 7-8 évig elvoltam vele, csakhogy most már megőrülök tőle. Görgetéskor (majdnem) mindig egyet visszaugrik. A görgő lenyomásánál meg elugrik. Félek megöregedett, ezért le szeretném cserélni. Check list:

    1. Mennyi a keret? - Mondjuk 30k, de meg lehet győzni többről
    2. Használtpiac, és / vagy eBay? - Új, garis
    3. Mire használnád az egeret? - Javarészt játék: pl. Assassin, Final Fantasyk, StarWarsok, szóval nem kell tudni pontosan célozni. Némi PhotoShop, netezés.
    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? - Elég kicsi a kezem (lányok kategóriában), ezért sztem palm fogást alkalmazok, hogy elérjem a gombokat, de fingertipre szoktam átváltani, szóval lehet az lenne az ideálisabb (de alkalmazkodom)
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - user szintű hozzáértésem van a géphez, nem szoktam állítgatni, szóval alapbeállítás? Normál?
    6. Egyéb igények? - Vezeték nélküli, nem kellenek plusz gombok

    De tényleg. Nekem a kábel az nem.. mikor tölt az egerem és "kábeles" lesz is megőrülök tőle. Kinéztem a Steelseries Senseit, de az iponban 12,5%os a meghibásodási arány, ahhoz képest meg nem olcsó. A Razer Mambájára meg 20 óra akkus időt ír (folyamatos játék). A net szerint ez az óraszám vészesen csökken idővel, ami már a napi gépidőmet sem elégítené ki. Marha sokat játszok, de szerintem a Logitechem havonta se kell töltenem...
    Köszi, Zsu

Új hozzászólás Aktív témák