Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz dualface #43112 üzenetére

    G400s nagyon megbízható egér, ebayen sincs hamisítvány, és itt még nem láttam olyat, akinek garira szorult volna a G400s-e. A három főgomb, és a két oldalgomb alatt cserélhető japán Omronra. A talpai majdnem olyan jók, mint a jaffa-talpak, ha vigyázol rá. Sajnos szeret kopni. Mindjárt összehasonlítom a kettőt.

    Van egy gyári állapotú G400s-em, egy japán Omronos + jaffa-talpas G400-am. Ezeknek a kábelére vigyázni kell, különösen az USB-csatinál. Nincs gumiharang, és oldalra hajlítás esetén könnyen szakad, szigszalagból rögtönzött haranggal szoktam védeni.

    Naos 7000-t én sajnos nem ismerem első kézből, talán valaki más használta már tartósabban. Az biztos, hogy a Razer-féle gumis bevonatok pár év alatt elkezdenek taknyosodni, és lejönnek, de utána is teljesen jó az egér. Napsütést, UV-fényt utálja, attól kifejezetten hamar kezd el mállani.

    Roccat Kone, Roccat Kone XTD, Roccat Kone Color lézeres.

    Roccat Kone Pure Optical aka KPO (A3090) és
    Roccat Kone Pure Military aka KPM (PMW3310) Camo Charge / Naval Storm / Desert Strike
    optikai, és nagyon jó egerek, viszont sokkal kisebbek a G400s-nél. Sokkal, inkább a G100s méretkategóriája, de jobbkezesek.

    Roccat Kone XTD Optical S3988-as, nem tudom, jó-e a szenzora. Smoothingosnak mondják, én nem teszteltem még, de hamarosan jön egy S3988-as egér.

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák