Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Sz4bolcs #37903 üzenetére

    Nincs köztük MX500. :D
    Az első egy G9 ("Frankmicestein" becenévvel), amelyet ma szereltem szét, teljes takarítás, az előző tulaj jóvoltából japán Omronokkal szerelve, dupla klikk hiba javítva, új Hyperglide lapból méretre vágott talpakkal (a csavarnyílásoknál kör alakra vágott perforációkkal), a hátsó részében található rugós, fémfülekkel ellátott tartókonzol kiszerelve (a Precision és Wide Load burkolatokhoz használják, de én az alap formát kedvelem), szenzorvédő átlátszó anyagok pedig szintén kicserélve mindenhol egy helyen új ragasztási réteggel ellátva. Ezen kívül a ház alsó felében műanyag sorja és egyéb fröccsöntési hiányosságok javítva. eBay-ről még érkezik hozzá egy új görgő és kábel. A kiszerelt elem miatt 6g-ot csökkent a tömege, emiatt két 4g-os súly került bele, tehát maradt szinte ugyanannyi.

    A második egy G5, ő még köszöni szépen jól van, csak a talpai lettek Hyperglide-ra cserélve.

    A harmadik egy MX518 v1, több mint 8 éves, ezalatt volt egy kábelcsere (régi Logitech-ből kiszerelve, pontos típust nem tudok, de nagyon alap egér volt, tartaléknak volt megtartva), egy új görgő (egy ismerős szériahibás MX518 v2-jéből kiműtve), új felső burkolati elem (gyári G400, eBay-ről), az alsó burkolat marad az eredeti MX518 v1, új Hyperglide talpakkal.

    A negyedik egy MX518 v1 külsőben (az alsó fele gyári G400, eredeti Logitech talpakkal), v2 belsővel, eredeti v1 görgő és kábel.

    (#37902) jaffa 2843: Azért jó tudni, hogy a Logitech mekkora mecénása a beviteli eszközök piacának, mindent a felhasználókért. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák