Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz Teasüti #34437 üzenetére

    Hát ja, van egy áruk :S Bár az igazán fasza (gééééémör) egerek régen is drágák voltak, emlékszem az MX510 anno 13 ezerbe volt, muteréknak ki is guvadt kicsit a szemük mikor azt kértem szülinapomra :DD

    Nekem van egy DA 3,5G-m, de valami hihetetlen ótvar állapotban. Fel akartam újítani, de csak odáig jutottam, hogy lekapartam róla a kopottas/ragacsos gumifelületet. A görgő is el volt törve, de azt már pótoltam. Gombok cserére szorulnak, a bal klikk legalábbis mindenképp. Talpak már nincsenek. A tenyér alatti LED-et megrágta a kutya, de azt is lehet pótolni. Amúgy se az eredeti LED volt már benne, meguntam a kéket és kicseréltem fehérre :D Belsejében lévő szalagkábelt véletlenül eltéptem, de az is javítva van már, csak nagyon csúnyán. Működik amúgy az egér, próbáltam már többször is.
    Mikor kiderült, hogy nincs benne RAM (Synapse progival nagyon szépen be lehet állítgatni a DPI-ket meg mindent, nincs vele baj, csak nekem fontos, hogy megjegyezze az egér a beállítást, hogy ha más gépen vagy más oprendszeren akarom használni, akkor is jó legyen) akkor letettem a javításáról, de azért valszeg meg fogom csinálni, és akkor jó lesz pótegérnek, vagy ami valószínűbb, hogy feldobom HA-ra. Bár gondolom te mostanában akarsz egeret venni, és nem mondjuk fél év múlva. (magamat ismerve lesz az egy év is, mire megcsinálom ezt a max 2 órát igénylő műveletet)

Új hozzászólás Aktív témák