Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dobragab

  addikt

  válasz Synthwave #31912 üzenetére

  Elég überhigh.

  Nekem nem olyan egyértelmű a dolog, az in-game sens a legalacsonyabb, amit a játék enged, az egér érzékenysége alapból 1600 dpi, célzás közben 1000 dpi. Ezek nem brutál értékek, ezért nem tudtam megmondani kapásból... Ja a váltást egy jó kis LUA script végzi, ezért kellett nekem mindenképp Logi egér, mert a játékban erre nincs beépített opció, én meg Bal Alt-tal célzok :)) Ha van rá igény, és kicsit lenyugodott a topic, részletezem. Bár az is igaz, most legalább sokan elolvasnák :DD

  Ezt mé írod nekem is?

  Mert te ragaszkodtál a SZenzor-hoz, de az én véleményem szerint sensor is elfogadható lenne. Mindegy, hagyjuk a francba, ahogy nézem, vannak nagyobb problémák is ebben a topicban.

  Az összefoglalóból az ajánlott egerek listáját átszerkesztettem táblázatos formába, minden adatot meghagyva benne, kiegészítés nélkül. (Bár lehet, hogy 1-2 adat elcsúszott.) jaffa 2843: Igen, nagyon ráértem ma. Nem tudom, hova szokás feltölteni, megosztani, stb.

  (#31926) [oWn]f4te

  A szenzorlistát átnézve feltűnt, hogy egy rakás olyan egér van, amiben Kiemelt szenzor van, de mégse ajánlott. Én elhiszem, hogy ennek jó oka van, de nem biztos, hogy minden idetévedő fórumozó így van ezzel. Például:
  A4Tech X-710BF és Ikari Optical ajánlott, A3060 szenzorral. Ugyanez a szenzor van legalább 7 másik nem ajánlott egérben is. Vagy az MX518 szenzora, az A3080, ami legalább 1 ajánlott és 6 nem ajánlott egérben megtalálható. (Pl. ROCCAT is...) De ugyanez a helyzet lézereseknél a Sensei RAW szenzorával, az A9500-zal, tucatnyi más lézeres egérbe is ezt építették be.

  Új egerekről: Hát igen, tényleg nem ártana néhány újat is tesztelni, pl. G402, G502, G602... (Tudom, tudom, G602 vezeték nélküli, de azért egy tesztet megérne, hogy a Logitech-nél mennyire sikerült kordában tartani a wireless lag-ot. Ja azt is tudom, hogy a nehéz egér nem a ti szívetek csücske, de attól még a szenzoráról írhatnátok valamit.)

  Ja igen, ha írtatok korábbi szakértő tesztet akár ajánlott, akár nem ajánlott egérről, jó lenne, ha 1.hsz-ben lenne róla link.

  Ha valami hülyeség, szóljatok.

  [ Szerkesztve ]

  Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Hozzászólok Aktív témák