Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Synthwave #31864 üzenetére

    Nem, jó vétel adott felhasználásra. Es akik megveszik, a 90%-nak jo lesz. De figyelembe kellene venni hogy a 10% kedvéért nem teszünk a 90% fejére. Ha minden körülmények között ideális egeret akar venni valaki akkor annak meg kell fizetni az árát , ez tiszta sor. A 10% ezzel tisztába is van.

    Logitech G100s - 9e-től itthon, postával-garival. Nem 5e. De pl. ha kell a makrózás akkor megintcsak oda lyukadunk ki hogy A4tech (vagy dragabban más), aminel kompromisszumot kell kötni low sens-nél (annal az adott jószágnál mert az korábbi revíziós szenzoros- Lehet az enyem megrosszabb... amit nem veszek eszre mert nem ugy hasznalom) Microsoft eger meg még drágább.

    (táp téma: HP-Liteon 340W-os vitte a konfigot - adataimnál, korabban AMD6770 vidikari - mert effektiv fogyasztasa a táp idealis terhelesen volt. A kicsivel tobbet fogyaszto videokari miatt cseréltem le csak a mostani CTG-550-80P -re)

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák